Parfüm (magyar)


Játékidő45 perc  Játékosszám2-4  (4 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerzők:
Marco Ruskowski
Marcel Süßelbeck

Kiadás éve: 2015
Szükséges nyelvismeret: Nyelvfüggetlen
Szabály a dobozban: MAGYAR
Kiadó: Piatnik
Címkék: 2016. év magyar társasjátékdíjra beválogatott, Típus: Családi
Nem rendelhető,
nem tudjuk, hogy lesz-e

Röviden a játékról, játékismertető


A Parfüm az illatok lenyűgöző világába csábítja a játékosokat - és abba a korba, amikor a parfüm még olyan értékes volt, mint az arany. A játékosok parfümkészítőként vanília- és levendulaesszenciák lepárlásával gazdag illatkompozíciókat állítanak össze, amelyekből drága parfümöket alkotnak.

Mi van a dobozban?


1 kétoldalas játéktábla
42 illatjegy lapka
15 esszenciakocka
25 vásárló
25 kútlapka
25 üvegcse
7 órakorong
4 pénzjelölő
4 parfüméria
1 záróralapka
1 vászonzsák
1 játékszabály

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Kisgidus
Dátum: 2016-01-06 17:18:20

Egy kezdő stratégiai játék, a 7 évesem egyik nagy kedvence. A dobókockák csavarnak egy kicsit rajta, mert így bejön a szerencse faktor, igaz ez is korrigálható. Nagyon sokszor játszuk, megunhatatlan. Egy teljesen új világ. A queen games amúgy is a kedvenc társasjátékgyártónk. Jól játszható ketten is, de négyen a legizgalmasabb. Nagyon megéri az árát.

Értékelés:

írta Kiss Eszter
Dátum: 2017-01-02 15:29:20

A Parfum tapasztalatom szerint kedves, a Frescohoz képest könnyedebb stílusú és könnyebben is megtanulható játék. Hátránya, hogy "be lehet ragadni" olyan szituációba, amiből nem tudsz előrehaladni, hacsak nincs szerencséd. Pl. Ha nem akad üvegalj vagy tető ami számodra kellene. Előnye, hogy nagyon szép, a tartozékai és a tokenjei is nagyon igényesek. Rövid időtartamú, könnyebb összehozni vele egy partit. A változó kombinációk miatt újrajátszható.

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.