7 Wonders: Duel (7 Csoda: Párbaj)


Játékidő30 perc  Játékosszám2  (2 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerzők:
Antoine Bauza
Bruno Cathala

Kiadás éve: 2015
Szükséges nyelvismeret: Nyelvfüggetlen
Szabály a dobozban: Angol
Kiadó: Repos Production
Sorozat: 7 Wonders Duel játékok
Címkék: Rövid játék, Csak ketten játszható, Típus: Stratégia,
7490,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben.
Szeretnéd, hogy "örökké" tartsanak? Akkor ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Általános használatra tökéletesen megfelel a Standard készlet, de ha biztosra akarsz menni, válaszd a Prémium készletet: ebben a kártyavédők anyaga 25%-al vastagabb, így még gyakori játék mellett is biztosan megvédik lapjaidat.

Standard készlet általános használatra

Kártyavédő - Swan 45*70 mm Standard (160 db-os) 1 db

Kártyavédő - Swan 65*100 mm Standard (165 db-os) 1 db
Össz ár: 1980,- Ft
Prémium készlet igényes játékosoknak

Kártyavédő - Swan 45*70 mm Premium (100 db-os) 1 db

Kártyavédő - Swan 65*100 mm Premium (85 db-os) 1 db
Össz ár: 1980,- Ft

Röviden a játékról, játékismertető


Ha csak ketten vagytok, és mégis 7 Csodát szeretnétek játszani, akkor megoldás a Duel!

Hivatalos honlap

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Nagy Renáta
Dátum: 2015-11-29 10:45:42

Fantasztikus két fős játék. A már jól ismert témában, de mégis más. Jó ötletnek tartom a láncban történő építést jelölő szimbólumok bevezetését. Van benne stratégia, interakció (több mint a sok fős változatban), igencsak ki lehet szúrni a másikkal, ami szerintem nagyon jót tesz a játéknak. Eleinte furcsálltuk az apró kártyákat, de már kezdjük megszokni. :)
Egy parti sosem elég, 2-3-at mindig lejátszunk. :)
Ajánlom mindenkinek, függetlenül attól, hogy szereti/ismeri-e az anyajátékot vagy sem. Ha nincs időtök 2-3, esetleg több órára leülni kettesben játszani egyet, akkor mindenképpen próbáljátok ki. ;)

Értékelés:

írta Járfás Eszter
Dátum: 2015-12-29 15:11:18

Nagyon-nagyon jó. Az, hogy a lapokat meghatározott minta szerint kell letenni, és bizonyos sorokat látunk, míg másokat nem, sokkal több stratégiázást enged meg, mint az alapjáték. A grafika gyönyörű, csakúgy, mint az eredetiben.
Jó vétel.

Értékelés:

írta Rév Emma
Dátum: 2016-12-03 11:36:27

Vélemény a játék tartozékairól: Nagyon tetszik, hogy kicsi helyen elfér. Ha nem ragaszkodunk a dobozhoz, akár zsebben is magunkkal vihetjük. A lapok szépek (mint a nagyban), a "tábla" és a jelölő ötletes.

Vélemény a szabálykönyvről: Érthető, jól felépített, szeretjük a kis összefoglalót.

Vélemény általában a játékról: Élvezetes, izgalmas. Elég jól lehet taktikázni, kiszúrni a másikkal, sok mindenre kell figyelni. Mivel a lapok random jönnek, lehet minden játékban más stratégiát követni, így egyáltalán nem unalmas, sokszor újrajátszható.

Kiknek ajánlaná: Akik szenvednek a kevés jó kétszemélyes játék miatt. Pörgős, gyors, élvezetes. :)


Ami a legjobb volt: Amikor direkt azért veszel el egy kártyát, hogy a másiknak rossz legyen. :D Viccelek. Leginkább az, hogy egymástól függetlenül teljesen máshogy taktikázva meglepően interaktív a játék.

Ami a legkevésbé tetszett: Az nyer, aki kezd. Sokszor (legalább 10x) sokféle emberrel játszottam, és igen, MINDIG az nyert, aki kezdett. Mi úgy kerültük meg, hogy 4 kört játszottunk (nem mindig egymás után), és írtuk a pontokat. Egyébként pedig lehet előnyt adni egy tapasztalatlanabb játékosnak. :)

Nekünk nagyon-nagyon tetszik, sokszor elővesszük. Pontra megyünk, nem nyerésre (ugyebár), és így napokig elhúzódó duel partikat is tartunk. :)

Értékelés:

írta Holczbauer András
Dátum: 2017-05-05 12:15:46

Az alapjátékot nem ismerve próbáltuk ki, és számomra egyenlőre ez az egyik, ha nem a legjobb két személyes társas. Pörgős, de a lapok és a variációk száma miatt nem válik unalmassá több játék után sem, könnyen megtanulható, nagyon igényes a kivitelezés. Egyelőre hibátlan, majd minden nap lemegy 2-3 game.

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Kiegészítő:


5990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap