Star Wars: Lázadás (Star Wars: Rebellion)


Játékidő180 perc  Játékosszám2-4  (4 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerzők:
Corey Konieczka
Steven Kimball

Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2017
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Szabály a dobozban: MAGYAR
Sorozat: Star Wars Rebellion játékok
Címkék: Harci stratégia, Típus: Stratégia, Tematikus: Star Wars
29990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben.
Szeretnéd, hogy "örökké" tartsanak? Akkor ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Általános használatra tökéletesen megfelel a Standard készlet, de ha biztosra akarsz menni, válaszd a Prémium készletet: ebben a kártyavédők anyaga 25%-al vastagabb, így még gyakori játék mellett is biztosan megvédik lapjaidat.

Standard készlet általános használatra

Kártyavédő - Swan 43*65 mm Standard (160 db-os) 1 db

Kártyavédő - Swan 57*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1980,- Ft
Prémium készlet igényes játékosoknak

Kártyavédő - Swan 43*65 mm Premium (100 db-os) 1 db

Kártyavédő - Swan 57*90 mm Premium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 1980,- Ft

Röviden a játékról, játékismertető


A háború csak most kezdődik!

A Star Wars: Lázadás társasjátékban újra játszhatod a Galaktikus Birodalom és a Lázadók Szövetségének híres csatáit. Vezesd a Birodalom hatalmas katonai erőit, hogy megtaláld a Lázadók bázisát, vagy vívj gerilla hadviselést és kövess el szabotázs akciókat a nyílt Felkelés nevében.
A küzdelem megnyeréséhez nem elég hatalmas fegyverarzenállal rendelkezni, a hőseidre is nagy szükséged lesz. Ezek az ikonikus karakterek titkos küldetésekre indulnak, hogy segítsék ügyedet, vagy aláássák az ellenfeled uralmát. Küldd el Luke Skywalkert a Dagobah rendszerbe Jedi kiképzésre, vagy állíts egy fagyos széncsapdát Darth Vaderrel Han Solónak.

Ide kattintva, az FFG honlapján bővebben olvashatsz angolul a játékról!

A magyar fordítás sajnos néhol hibás lett, így íme két pdf, amiben ezt igyekszünk orvosolni. A javítást Donaberger Attilának ezúton is nagyon szépen köszönjük. :) 
   Frakciólapok javítása 
   Kártyalapok javítása

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Pap Zoltán Kálmán
Dátum: 2017-10-23 12:59:29

Vélemény a játék tartozékairól: A legszebb társasjáték, amivel valaha dolgom volt. A műanyag figurák eszméletlenül kidolgozottak, igazi star wars hangulatú az egész játék!

Vélemény a szabálykönyvről: Néhol nem elég egyértelmű, a játék közben felmerülő kérdésekre nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem találni benne választ, de ez egy ilyen összetett
játéknál talán megbocsátható

Vélemény általában a játékról: Egyszerűen zseniális. Végig Star Wars atmoszféra, a küldetések is az eredeti trilógiából való eseményeket dolgoznak fel.

Kiknek ajánlaná: Aki szereti a 4-8 órás kemény stratégiát és a star warst, az nem fog csalódni, élete legélvezetesebb játszmáit fogja lejátszani.

Ami a legjobb volt: A birodalom végig túlerőben van, a lázadók el vannak nyomva és mégis, sikerült ennek ellenére is kibalanszolni a játékot, eddig akárhányszor játszottunk mindig 1-1
lépés döntött a végén, ami az utolsó 2-3 fordulót hihetetlen izgalmassá varázsolja.

Ami a legkevésbé tetszett: A harcrendszer. Sajnos kísértetiesen hasonlít a rizikó harcrendszerére, ami túl sok szerencsét hoz be a játékba, ami ebbe egyáltalán nem illik bele.
Szerencsére az kompenzálja egy kicsit, hogy a csaták kimenetele csupán egy tényező a sok taktikai elem közül, így ellensúlyozható a balszerencse, de akkor is dühítő tud lenni. Kár érte,
egy átgondoltabb harcrendszerrel kétség kívül 10/10-et adnék neki

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Alapjáték:


29990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap

Kiegészítő: