Champions of Midgard


Játékidő60-90 perc  Játékosszám2-4  (4 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Ole Steiness

Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Szabály a dobozban: Angol
Kiadó: Grey Fox Games
Sorozat: Champions of Midgard játékok
Címkék: Fantasy, Harci stratégia, Kockajáték, Típus: Stratégia, Vikinges
17490,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap

Röviden a játékról, játékismertető


>A játékosok egy-egy viking klánt irányítva igyekeznek megvédeni a kikötőt a különböző mitológiai szörnyektől és skandináv vadállatoktól. A játékosok bár együtt harcolnak a fenyegető ellenség ellen, mégis külön-külön a saját dicsőségükért harcolnak. Aki a legvitézebb lesz a harcmezőn, csakis és csakis ő szerezheti meg végül a Midgard bajnoka címet.

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Kácser Mihály
Dátum: 2017-10-26 14:31:02

A külcsíny szép, a belbecs szórakoztató. A grafikák hol igényesen részletesek, hol egyszerűbbek de hangulatosak de semmi nem lóg ki hangulatában. A játékmenet viszonylag gyors, akciódús, epikus szörnyek ellen de egymással versengve. A szerencsének legalább annyi szerepe van mint a taktikázásnak. A szabályok alapvetően egyszerűek, de a szörnyek legyőzésén túli alternatív pontszerzési lehetőségek inkább csak szoros meccsek esetén éreztetik hatásukat. Emiatt a klánvezérek képességei nem tűnnek egyformán erősnek. A játék legtöbb részlete egy szabálymagyarázás után angoltudás nélkül is könnyen megérthető mert nagyon jó, intuitív a jelzésrendszer meg az elrendezés.

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Kiegészítők:


8490,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap


9990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap