The Godfather: Corleone's Empire


Játékidő90 perc  Játékosszám2-5  (5 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Eric M. Lang

Kiadó: Cool Mini or Not
Kiadás éve: 2017
Szükséges nyelvismeret: Angol
Szabály a dobozban: Angol
Címkék: Ketten és többen is játszható, Közepesen nehéz, Maffia
 
26990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


XX. század Egyesült Államok. A II. világháború után a városi utcák majdnem olyan veszélyesek, mint az európai frontvonal. Szervezett bűnözés, kartellek, gyilkosságok és nyilvános leszámolások tarkítják a lakók mindennapjait. Középpontban a maffiacsaládokkal; befolyásos oligarchák, kik saját szabályaik szerint játszanak és aki nincs a zsebükben az általában a földben végzi.

New Yorkban játszódik történetünk, ahol a nagy maffiacsaládok hatalomra törését játszhatjuk végig. Intrika, árulás, kétséges üzletek és megkérdőjelezhető döntések várnak majd utunkon a célig, mely a szervezett bűnözés monopolisztikus irányításának megragadása.

Pénz, megkérdőjelezhető szerződések, illegális szerencsejátékhelyek és egyéb segítő dolgok állnak rendelkezésünkre kártyák formájában, melyeket kijátszhatunk helyzetünk javítása érdekében.

Autós üldözések, utcai kivégzések és mély intrika.. Képes leszel átvészelni a maffiaéletet?

Vélemények:

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Írj véleményt a játékról

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.