Ticket to Ride - Az első utazás (First Journey)


Játékidő30 perc  Játékosszám2-4  (4 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Alan R. Moon

Kiadás éve: 2017
Szükséges nyelvismeret: Nyelvfüggetlen
Szabály a dobozban: MAGYAR
Kiadó: Gém Klub Kft.
Sorozat: Ticket to Ride játékok
Címkék: Típus: Családi,
Nem rendelhető,
nem tudjuk, hogy lesz-e

Röviden a játékról, játékismertető


A Ticket to Ride - First Journey egy ideális bevezetőjátéka az egész szériának, melyben a család kisebb tagjai is gyorsan megtanulhatják és megszerethetik a Ticket to Ride játékokat.
Az alapjáték (Európa) egy leegyszerűsített változata ez, ahol a cél hat kész jegy felhalmozása. Apróságok biztosítják, hogy a játék változatos és érdekes marad. (Keleti-Nyigati part jegy, új feladatokként kapunk városok összekötését, más játékosok vonalainak kerülése vagy átszelése.)
Ne hagyjuk magunkat megtéveszteni az egyszerű külső által, bár bevezetésként szolgál az alapjátékhoz, a Ticket to Ride - First Journey abszolút méltó a széria nevéhez és az új emberek beszippantásához.

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Borbély-Sebestyén Károly Imre
Dátum: 2018-08-24 12:24:40

Sziasztok ! 2 játék után gondoltam megirom a véleményemet !

Első alkalommal a 4 éves kislányommal,és édesanyjával közösen ültünk le játszani.A kicsi nagyon élvezte,főleg a kártyák húzogatását,mindig más szin érdekelte,az hogy mellette pakolhatta a vagonokat is a táblára,csak fokozta az élményt !
Másodjára már csak ketten ültünk le a leánnyal,ezt már nem élvezte annyira,hamar fel is állt az asztaltól ! Nem kötötte le ! Van ilyen !

A játék maga egyszerű,első olvasásra értelmezhető,játszható ! Ami kicsit zavaró benne,a táblán lévő városok,és ikonok nagysága,ami miatt nehéz átlátni a táblát ! Persze igy gyerekbarátabb,mert a kicsik könnyebben eligazodhatnak,ha nem tudják még elolvasni a városok neveit,hiszen mindegyiket valamilyen ábra jelöli !

Egy szó,mint száz,nagyon frappáns kis játék,remek választás lehet kisgyermekes családoknak,főleg ha szeretik az olyan játékokat ahol apró kütyüket kell felpakolni,kártyákat kell gyűjtögetni,és városok között, útvonalakat létrehozni !

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Alapjátékok:


12990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap


8990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban


12990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap

Kiegészítők:4590,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap


Nem rendelhető,
nem tudjuk, hogy lesz-e4590,- Ft
Azonnal kapható
a boltban


6990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban10990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap