Magic Maze - Fogd és fuss!


Játékidő15-30 perc  Játékosszám1-8  (4-5 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Éppen kipróbáláson van

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Kasper Lapp

Kiadó: Gém Klub Kft.
Kiadás éve: 2017
Szükséges nyelvismeret: Nyelvfüggetlen
Szabály a dobozban: MAGYAR
Sorozat: Magic Maze játékok
Címkék: Fantasy, Típus: Kooperatív, Gyorsasági
7190,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


Lépj, sürgess, lopj és fuss! Miután minden vagyonuk semmivé lett, a négy hős, kényszerűségből ugyan, de felkerekedett, hogy kirabolja a helyi plázát. 

A „Magic Maze – Fogd és fuss” egy valós idejű kooperatív játék, amit csendben kell játszani. Közösen kell gondolkodnotok, de nem beszélhettek. Egymásra lesztek utalva. Teljesen. Közösen irányítotok minden bábut, de mindenki csak egy vagy két irányba. Vagyis ha egy játékos észak felé tudja mozgatni a bábukat, akkor észak felé csak ő tudja, senki más. Így neki kell észrevennie azokat a helyzeteket, amikor egy-egy hősnek észak felé kell mozognia, hiszen a többiek nem is szólhatnak hozzá, legfeljebb erős pillantásokkal és a „Csinálj már valamit” bábuval kommunikálhatják felé. És ha le tudtok lépni, mielőtt a riasztó megszólal, nincs megállás: újra meg újra visszatértek, mert a zsákmány sosem elég! Csakhogy az elvarázsolt pláza egyre nehezebben hagyja magát meglopni... Felfedezni a plázát, kirabolni a boltokat és lelécelni. 3 percetek van rá – meg még amennyit szereztek mellé!

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Endrődi Máté
Dátum: 2017-09-27 13:42:19

Igényes, szépen kivitelezett, könnyen-gyorsan tanítható pörgős játék, rengeteg variációt kínálva.

A játék lényege, hogy a játékosok közös erővel irányítsák a hősöket (bábukat) a különböző boltokba, ahonnan értékes tárgyakat ellopva próbálnak elmenekülni. Minden játékos csak bizonyos irányba/módon mozgathatja a hősöket, és mindezt teljes csendben kell teljesíteni, mielőtt lejárna a homokóra. A játékhoz a szabályban 17 játék variáns kínálnak, de kreatívabbak kitalálhatnak újabbakat is, és kiegészítő van a játékhoz.

Mi eddig még 2-5 közötti játékos számmal, és csak 6 játék variánst próbáltunk ki, de alig várjuk, hogy még újabb variánsokat próbálhassunk ki!

Garantáltan újra játszható, izgalmas, színes játék, ami sok vidám percet biztosít a társaságnak.

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Alapjáték:


7290,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap

Kiegészítő:


5990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban