A Mars Terraformálása (Terraforming Mars) - Hellas & Elysium (magyar)


Figyelem: önállóan nem játszható!

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.


Kiadás éve: 2017
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Szabály a dobozban: MAGYAR
Kiadó: Reflexshop Kft.
Sorozat: Mars Terraformálása játékok

3590,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


Megérkezett a Mars Terraformálása társasjáték első kiegészítője, amely a Mars két új területét kínálja fel számunkra; a Hellast és az Elysiumot!

  • Hellas: A Mars déli sarkának zord vidékével, és a 7 hexából álló óriási Hellas kráterrel ismertet meg minket. Ezen a térképen új építési bónusz jelenik meg hő formájában.
  • Elysium: A Mars egyenlítőjének másik oldalát ábrázolja, északon hatalmas medencékkel az óceánok számára. Itt magasodik Naprendszerünk legmagasabb csúcsa az Olympus Mons 21.283 méteres magassággal. Ha a hegy területét elfoglalod, három kártyát húzhatsz ingyen.

Mindkét térkép a területre specifikus mérföldköveket és díjakat tartalmaz. Ízelítő gyanánt: helyezz három lapkát a déli sark köré, hogy megszerezd a "SARKKUTATÓ" mérföldkövet vagy legyen tiéd a legtöbb lapka az óceánok mellett, hogy elnyerd az "INGATLANOS" díjat!

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Sebők Zsolt
Dátum: 2017-09-20 10:01:30

A kiegészítőt mindenképpen ajánlom mindenkinek akinek tetszett az alapjáték. A két új pálya érezhetően megváltoztatja a a kártyák "értékét" (például mivel nincs hőre épülő díj, így a rá épülő kártyákból nem építettünk sokat, nehogy később fölöslegesen termeljünk).
A pályák kialakítása ismét nagyszerűen sikerült, mind játékmenet, mind dizájn szintjén (még arra is figyeltek, hogy a holdak jó helyen legyenek).
Ennyi pénzért mindenképp megéri beszerezni ezt a remek kis kiegészítőt.

Értékelés:

írta Alex
Dátum: 2018-02-09 12:02:48

Csak ajánlani tudom!
Több, mint fél éve vettem meg, és azóta elég sok, akár éjszakába nyúló meccs is lejátszódott már.
Nekem tetszik, hogy MINDENT megváltoztattak az alappályához képest. Így teljes lehet az az érzés, hogy 3 önálló, és egyedi pályád van, nem pedig az első silány koppintásai...

Mindenképp ajánlom a megvételét. Én személy szerint, ha lenne még kigészítő, szívesen kipróbálnám az elsők közül.
Amúgy nálam egy 10/10-es a ,,termék".
Üdv, szG

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.