Secrets


Játékidő15-30 perc  Játékosszám5-7  (6 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerzők:
Eric M. Lang
Bruno Faidutti

Kiadó: Repos Production
Kiadás éve: 2017
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Szabály a dobozban: Angol
Címkék: Sokan játszható, Deduktív játék, Típus: Party játék
6490,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


A játékban két titkosszolgálati szerv, a CIA és a KGB méri össze erejüket, és természetesen lesznek majd szabadúszók is, akik egyik félnek sem dolgozva, csak a saját hasznuaklt lesik. Egymás szerepeiről egyik játékos sem tud, így az első feladat az lesz, higy megtaláljuk azokat a személyeket, akikben bízhatunk és azokat, akikben nem.

A játékmenet egyszerű, minden körben két véletlenszerű lapot húzunk, amiken egy-egy ügynök található, jó és rossz képességgel. Mi döntjük el, hogy melyiket választjuk, vagy utasítjuk el. Az ügynökök képeségeikhez mérten pontértékkel rendelkeznek. A játék akkor ér véget, amikor egy játékosnak meg lett az ötödik lapja. Ekkor a csapatok összeszámolják a pontjaikat, így kiderül, hogy kia a nyertes.

A játék izgalmát az ügynökök képességei adják, hogy ki, mikor, milyen interakcióba lép egy másik játékos ügynökével.

A társas által Hippiknek nevezett szabadúszók pedig arra törekednek, hogy minél jobban tudják rombolni a csapatok játékát, mivel ők csak akkor tudnak nyerni, ha nekik lesz a legkevesebb pontjuk a játék végén.


Írd meg a véleményedet

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.