Hexpanse


Játékidő60 perc  Játékosszám2-4

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Toldi Gábor

Kiadó: Kard és Korona Kft.
Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Szabály a dobozban: MAGYAR
Címkék: Sci-fi, Harci stratégia, Típus: Stratégia
11990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben.
Szeretnéd, hogy "örökké" tartsanak? Akkor ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Általános használatra tökéletesen megfelel a Standard készlet, de ha biztosra akarsz menni, válaszd a Prémium készletet: ebben a kártyavédők anyaga 25%-al vastagabb, így még gyakori játék mellett is biztosan megvédik lapjaidat.

Standard készlet általános használatra

Kártyavédő - Swan 65*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 990,- Ft
Prémium készlet igényes játékosoknak

Kártyavédő - Swan 65*90 mm Premium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 990,- Ft

Röviden a játékról, játékismertető


Magyar fejlesztésű űrstratégiai játék egyszerű szabályokkal. Variálható, újrajátszható.

hexpanse

Lépj be a Hexpanse univerzumába!

2244-et írunk. Az általunk ismert univerzum határait folyamatosan feszegette az emberiség, de mindenki tisztában volt vele, hogy ez nem mehet örökké békességben. A saját hatalomvágy által vezérelt népek az emberek és kiborgok közti ellentét hatására négy fő frakcióba váltak szét: a Földi Birodalom, a Kiber Kollektíva, a Kereskedelmi Világok Uniója és a Csillagközi Nomádok harcától visszhangzik a galaxis. Válaszd ki és irányítsd saját frakciódat, a győzelem elérhető akár úgy, hogy az egekbe emeled őket, akár úgy, hogy egyszerűen tönkreteszel  mindenkit, aki ellenfél lehet!

A magyar fejlesztésű Hexpanse űrstratégiai társasjáték Kickstarter-es világsikere után elérkezett, hogy a Te asztalodat is meghódítsa! Különlegessége, hogy taktikai mélysége ellenére a Hexpanse egyszerű játékszabályokkal rendelkezik, így könnyű elsajátítani az alapokat - ráadásul logikus ikonrendszere miatt  nyelvfüggetlen. De azért ne bízd el magad, a tökéletes döntéseket meghozni annál nehezebb! A játékmenet dinamikus, rövid körök alatt is hatásos akciókat tudsz végrehajtani: seregeket dobsz le anyahajódról a csatatérként szolgáló bolygóra, hogy fel tudd velük építeni a győzelmet jelentő formációt, majd különböző taktikai kártyák kijátszásával érsz el váratlan diadalt. A különféle küldetéskártyáknak és a szövetséges frakciónak köszönhetően a játék tetszőlegesen variálható és újrajátszható. A gyönyörű grafikákkal ellátott játék pedig végsősoron amellett, hogy tiszteleg az abszrakt műfaj klasszikusai előtt, egészen új játékélményt kínál.

Vezesd győzelemre a néped!

A Játékszabályban leírt játékossegédlet nincs a dobozban, ne keresd! Csak nem lett kivéve a szabálykönyvből.

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Nagy Tamás
Dátum: 2018-01-31 11:09:36

Egészen új vagyok még a társasok világában, de az a játék nagyon megfogott! Pörgős játékmenet, viszont folyamatos figyelmet igényel, mivel akár 1 lépésből teljesen meg lehet fordítani az állást a táblán! Ajánlom mindenkinek! :)

Értékelés:

írta Somlói Ferenc
Dátum: 2018-02-06 23:50:23

Először bonyolultnak tűnhet, de nagyjából 2 menet után már teljesen rá lehet érezni. Ami még érdekesebb, ha csapatban játsza az ember. Akár órákig is el lehet vele lenni és nem lesz unalmas az állandó változó formációk és játékmódok miatt!

Értékelés:

írta Galambos Norbert
Dátum: 2018-03-17 08:56:26

Aktuális kedvenc játékunk! Nagyon szép a tábla nagyon jól fest a játék. A jetekmenet pörgős, élvezetes és két fővel is kiváló. A szabályok egyszerűek gyorsan tanulhatóak, jó darabig biztos nem lesz unalmas. Kártya védő nem árt, ha van kártyák mérete 63x88. Nagyon ajánlott játék!

Értékelés:

írta Watz Fruzsa
Dátum: 2018-04-02 20:31:36

Először nem tetszett annyira, mert túl bonyolultnak tűnt a szabálykönyv alapján, de egy játszma után már minden világos volt.
Pörgős stratégia, amit nehéz megunni, hála a variálhatóságának. Gyönyörűen kivitelezett társas, öröm ránézni, kézbe venni.
Egyedül az nem tetszik benne, hogy nincs hozzá játékossegédlet, miközben a szabálykönyvben bennehagyták. Legalább feltölthették volna az internetre, hogy kinyomtathassák a játékosok otthon.

Értékelés:

írta Judit Varsanyi-Rozsa
Dátum: 2018-04-24 18:31:31

Sziasztok! Mi a Kickstarterről rendeltük meg az Admiral editiont, meglepően szép kivitelezés, fordulatos, összetett, izgalmas játékmenet, ami eleinte bonyolultnak hangzik.
Akit érdekel, a játékszabály elérhető itt: https://photos.app.goo.gl/dmcKS8ve7ENYIgSy2
A mienkben benne van a játékossegédlet, arról is csináltam képet, ha valaki ki szeretné nyomtatni.

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.