Klank! (Clank!)


Játékidő60 perc  Játékosszám1-4  (3 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Éppen kipróbáláson van

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Paul Dennen

Kiadó: Reflexshop Kft.
Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Szabály a dobozban: MAGYAR
Sorozat: Clank! játékok
Címkék: Fantasy, Kaland, Típus: Pakliépítő
16990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


A Clank! egy pakliépítő játék, melyben egy barlangrendszerben kalandozunk minél mélyebbre rengeteg kincs reményében. Viszont nem elég a kincseket felmarkolni, ki is kell jutni velük élve. Ahogy azt a játék neve is sejteti, a zajokat érdemes elkerülni, hacsak nem akarunk sárkányeledellé válni.

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Bolla Zsolt
Dátum: 2018-05-09 17:53:16

sziasztok.
nagyon kellemes játék,legfőképp a dominion-ra emlékeztet azzal megfűszerezve,hogy itt szaladgálsz a sárkány várában és bizony sérülsz,elbuksz ha balszerencséd van :)
kapkodod fel a kincseket és a végén ha szerencséd van és jó kártyákat vásároltál akkor kijutsz.
a feleségem egyik kedvence lett,imádja a csilli-villi,legnagyobb értékű relikviákat begyűjteni :)

Értékelés:

írta István Varró
Dátum: 2018-07-16 11:16:08

A játék szabálykönyve elég rosszul megfogalmazott, nem mutat be egy konkrét menetet és nem mondja meg egyértelműen hogyan kezd a játékot. Valamint nem tér ki a kártyák jelentésére amit magadtól kell kitalálni.

De szerencsére itt-ott elejtett szavakból és kb a második játéktól, már nem maradt nyitott kérdés.

Jól kiegyensúlyozott játék, a rengeteg kártya melynek a felét se húzzuk fel egy meccs alatt - még négyen sem -, lehetővé teszi, hogy rendkívül változatos legyen a játékmenet.

Pakliépítős játéknak hívja magát, de én hiányolom a pakliból a nem tetsző lapok eldobását, amelyre van mód, de nem egy meccs volt ahol senki nem tudott eldobni kártyát.

Összességében remek játék és sokszor előkerül majd.

9 éves gyermekem mindenkit elvert, tehát kicsik is bátran belekezdhetnek.

Egy meccs kb 2 óra. Ha elkapkodod és emiatt pont a legélvezetesebb részt a kincskeresést kihagyod be lehet fejezni 75 perc alatt.
De akkor kimaradnak az olyan élvezetes részek, mint hogy izgulsz, hogy feljutsz-e a mélyből megszerzett kinccsel, vagy előbb megfulladsz (megöl a sárkány).

Értékelés:

írta Dankó Éva
Dátum: 2018-07-28 19:46:37

Szólóban próbáltam, erről szeretnék pár szavas véleményt adni.
A szabálykönyv borzalmas. Külön rossz pont, hogy a szóló játékról egyetlen szó sincs benne. Mivel új kiadás (legalábbis a magyar minimum), ahol már létezett a szóló játékot segítő app, szerintem nagy segítség lett volna, ha bekerül a dobozba ehhez is egy segédlet. Sajnos az app sem kínál túl részletes magyarázatot a szóló játékmódhoz -- ezt több forrásból kellett összevadásznom, és még most sem vagyok benne biztos, hogy mindent jól csinálok.
Az applikáció használata nem bonyolult, de állandó figyelmet igényel, hogy megfelelően hajtsd végre az utasításokat.
A pakliépítés remek, engem különösebben nem zavar egyik kártya hiánya/megléte sem. Ami nekem még talán idegen, szokni kell, hogy a kézben lévő öt lap nyújtotta harc-, lépés- és akciólehetőségeket és kártya nyújtotta "bónuszokat" vagy büntetéseket teljesen össze-vissza lehet kijátszani, így itt is nagyon kell figyelni, hogy mindenből annyit csinálj, amennyit lehet, és a lehető legoptimálisabban használd ki a lehetőségeidet.

Értékelés:

írta Farkas Máté
Dátum: 2018-08-26 11:50:10

Kifejezetten a Torchlight hangulatát idézi számomra. Nagyon tetszik, hogy a mechanika pofon egyszerű, mégis nagyon jó kombinációs lehetőségeket biztosít. Külön kiemelném az állandóan megölhető goblint, az valami zseniális ötlet volt! :)

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Alapjáték:


18490,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap

Kiegészítők:


6990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban


7990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap


8490,- Ft
Azonnal kapható
a boltban


4490,- Ft
Azonnal kapható
a boltban