Módosítottunk az oldalon, ha nem jön be jól, frissítsd Ctrl F5-tel!

Attack of the Jelly MonsterPróbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Antonim Boccara

Kiadó: Libellud
Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Szabály a dobozban: Angol
Címkék: Kockajáték, Típus: Családi, Területfoglalós
7490,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


Egy Jelly Monster lerohanja a várost! Négy órád van neked és az osztagodnak, hogy  összegyűjtsetek annyi alien trutyit, amennyit csak tudtok, mielőtt a zselét megsemmisíti a hadsereg. Vesd be a csapatot és nyerd meg a versenyt!

Attack of the Jelly Monster egy kaotikus party játék. Dobj a 7 kockáddal, hogy behúzd az előnyöket, de ne legyél túl gyors! Minden osztag egyidejűleg játszik, így figyelned kell a vetélytársakra, ne vigyék el a területet előled! Legyél ravasz és használd okosan a kockák speciális képességeit jó időben!

Hogy idegen zselét gyűjts, a kockáidat pozícionáld a város különböző területeire. Csak az a játékos, aki a legmagasabb kocka értékkel rendelkezik fogja megkapni a jutalmat az összes területért. Dobj a kockáiddal és válassz ki egyet, amelyik meghal. Dobj újra a megmaradt kockákkal, mielőtt kiveszed a következőt.  Jól kell megválasztani a kieső kockákat, mivel a mindegyiknek speciális képessége van, amiket azonnal tudsz kijátszani. Túl egyszerűnek hangzik? Mindenki egyidejűleg dobja a kockákat. Hogy a te kocka osztagod legyen a legjobb minden kerületben, agyafurtabbnak és gyorsabbnak kell lenned a többieknél!


Írd meg a véleményedet

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.