Monopoly - The Big Bang Theory (magyar)


Játékidő180 perc  Játékosszám2-6  (4 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Charles Darrow

Kiadó: Winning Moves
Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Szabály a dobozban: MAGYAR
Sorozat: Monopoly játékok
Címkék: Könnyű stratégia, The Big Bang Theory, Típus: Stratégia
14990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


Mond, hogy nem akartál legalább egyszer Sheldon baráti társaságához tartozni, hogy megmond neki a véleményed! Mond, hogy nem akartál legalább egyszer Sheldon lenni, hogy bármikor, bárkinek büntetlenül az idegeire mehess! Most itt a remek lehetőség mind a két oldal kipróbálására. Hívd össze a haverokat, és járjátok be kedvenc sorozatotok klasszikus helyszíneit, mint a mosókonyha, vagy a képregénybolt.

A játékban 7 gyönyörűen kidolgozott fém figurával játszhatsz, ami a sorozat szereplőit jellemzik. (Leonard szemüvege, Sheldon helye, Howard űrhajós sisakja, Raj kutyusa, Penny boros pohara, Amy tiarája és Bernadatte mikroszkópja).

A Monopoly egy társasjáték; elődjét Charles Darrow találta fel 1935-ben. Az eredeti játéktábla, amelyet az USA-ban és a világbajnokságon is használnak, Atlantic City várost ábrázolja. A játékot 37 nyelven jelentették meg, természetesen magyarul is, és több mint 250 millió példányban került el 103 országba.

A játék lényege területeket és épületeket venni, eladni vagy bérelni egészen addig, ameddig valamelyik játékos monopóliumhoz jut. Számos országban rendeznek Monopoly bajnokságot, a világbajnokság pedig kétévenként szokott lenni.


Írd meg a véleményedet

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.