D&D Dungeon of the Mad Mage


Játékidő90 perc  Játékosszám1-5

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.


Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Szabály a dobozban: Angol
Kiadó: WizKids
Sorozat: Dungeons & Dragons játékok
Címkék: Fantasy, Típus: Kooperatív,
23990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap

Röviden a játékról, játékismertető


Waterdeep városában van egy Yawning Portal nevű kocsma, melyet a belsejében található gödörről neveztek el. Ennek a gödörnek az alján van egy labirintus kazamata, úgynevezett Undermountain, Halaster Blackcloak, az őrült mágus birodalma, aki szörnyekkel, csapdákkal és sok más misztikus dologgal tartja távol a bemerészkedőket.

Waterdeep: Dungeon of the Mad Mage kalandoraként indulsz neki Undermountain kazamatáinak sok értékes kincs reményében, miközben az ott található szörnyek és csapdák sűrűjében kell helytállnod.

A többi D&D társasjátékhoz hasonlóan ebben is több küldetést és kihívást találhatsz akár egyedül vagy 2-5 fős kooperatív csapatban indulnál neki a kazamatának.

Waterdeep: Dungeon of the Mad Mage kombinálható a többi D&D kalandrendszer kooperatív játékaival mint a; Tomb of Annihilation, Temple of Elemental Evil, The Legend of Drizzt, Castle Ravenloft, Wrath of Ashardalon.


Írd meg a véleményedet

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Alapjátékok:


21990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban


42990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Kiegészítő:


2990,- Ft
Várható érkezés:
2019-07-05