Módosítottunk az oldalon, ha nem jön be jól, frissítsd Ctrl F5-tel!

Álmodj Velem! (When I Dream)


Játékidő30 perc  Játékosszám4-10

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Chris Darsaklis

Kiadó: Gém Klub Kft.
Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Szabály a dobozban: MAGYAR
Címkék: Szójáték, Típus: Party játék, Dedukciós
8990,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


Remélem álmos vagy, mert itt az idő aludni! Persze nem mindenkinek.

Ebben a csodás játékban a játékosok közül egy valaki mindig 'aludni' fog a körben, míg a többi játékos kiosztja magának azon lapokat, melyek meghatározzák jó, vagy gonosz szellem leszel az alvó álmában. Amikor ez megvan megkezdődik a kör, mely minden esetben 120 másodperc lesz, mialatt a szellem játékosok az 'álom pakliból' húznak és a rajta lévő ábrát kell leírniuk egy szóval. Amikor letelt a két perc az álmodó felébred és vissza kell mondani, hogy mi volt az álom lényege. Ilyenkor lesz lényeges, hogy a szellemek segítették inkább, vagy hátráltatták az álmodót.

Kellemes és informális játék ez, melyet családi összejövetelektől a barátokkal való ivásig minden helyzetben elő lehet venni.

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Vicze László
Dátum: 2018-07-21 13:55:31

Bár a magyar leírás itt az oldalon nem rossz, azért úgy gondoltam, hogy értékelem a játékot, mert meg sem közelíti azt hogy ténylegesen mennyire jó társasról van szó.
Kezdetben egy nagy katyvasznak tűnt mikor az ajánlóit néztem külföldi oldalakon, de tettem vele egy próbát és nagyon-nagyon bejött mindenkinek!
Már az is szimpatikus, hogy olyan közönségkedvenc játékoktól merít, mint a Tabu, vagy a Dixit, de az igazán zseniális az, hogy tudott teljesen újat alkotni ezen a téren. A játék pofonegyszerű, könnyen megtanulható, hihetetlenül szépen és ésszerűen kivitelezett. És aki a fent említett játékokban jó volt annak garantáltam a kedvencei közzé fog tartozni.

Szíből ajánlom mindenkinek, nekünk hatalmas kedvenc lett!

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.