A Mars Terraformálása (Terraforming Mars) - A Kezdetek (Prelude)


Figyelem: önállóan nem játszható!

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.


Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Szabály a dobozban:
Kiadó: Reflexshop Kft.
Sorozat: Mars Terraformálása játékok

4490,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


Minden kezdet nehéz...különösen igaz ez olyan nagy vállalkozások esetén, mint egy bolygó terraformálása! A helyzet azonban nem kilátástalan, a kezdeti nehézségek kiküszöböléséhez nyújt segítséget: A Kezdetek! 

A Mars Terraformálása harmadik kiegészítőjében a 7 új projektkártya és 5 új vállalat mellett 35, a játék elején kijátszható kártya található. A döntés a tiéd: az emberiség érdekeit szem előtt tartva adsz egy nagyobb kezdőlökést a terraformálási folyamatnak, vagy inkább saját vállalatod motorját indítod be?

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Lengyel Ádám
Dátum: 2018-10-29 12:23:49

Az alapjátékban a cégbirodalom kártyákat és a kezdő 10 lapodat úgy célszerű összeválogatnod, hogy jó alappal indulj a játék megnyeréséhez.
Ez nem mindig jön össze egy cégbirodalom kártya és 10 induló kártya esetén.
Azonban a kezdetek kiegészítő tartalmaz 35 egész masszív és jól használható kezdő bonuszt.
4 lapot kapsz és 2-t használsz így a cégbirodalom kártyával és a kezedben lévő 10 lapból jól ki tudsz választani egy működő stratégiát.

Illetve a gyakran 2-3 órás játékot sikerülhet maximum 2 órára redukálni. Sokszor ez is gond szokott lenni a játéknál, hogy nem kezdek neki mert legalább 3-4 órát igényel egy menet.

Abszolút átgondolt és jól használható kiegészítő

Értékelés:

írta Falvai András
Dátum: 2019-04-24 15:17:42

Remek kiegészítő. Kellően hozzátesz az alapjátékhoz a kezdet kártyákkal. Emellett kapunk új cégbirodalom kártyákat is, amikből sosem elég:) Ráadásul a solo játékosokra is gondoltak és újabb két variánssal bővítették a lehetőségeket.
Ja, és ne felejtsük el, hogy az ára is baráti.
Tetszett

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.