Igen?


Játékidő30 perc  Játékosszám2-6

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Győri Zoltán

Kiadó: Gém Klub Kft.
Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Szabály a dobozban: MAGYAR
Címke: Típus: Party játék
6490,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


Vajon meg tudod-e tippelni, a társaságból hányan jönnének ki egy rossz mozifilmről? Vagy hogy hányan szokták megenni a pizza szélét?

Az Igen?-ben nincs más dolgunk, csak egy kicsit ismerni a játékostársakat… vagy kitalálni a szokásaikat, gondolataikat. Pontot csak akkor kapunk, ha meg tudjuk mondani, hányan vennének fel egy stoppost vagy
hányan vállalnák el egy ország vezetését, mondják: „egészségedre!”, ha valaki tüsszent mellettük, hányan ittak kávét reggel – és még sok hétköznapi és rendkívüli helyzet köszön vissza a kérdéskártyákon.

Egy garantált jókedvet biztosító partijáték, amelyben meglepő dolgokat tudhatunk meg játékostársainkról!

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Szabó Zsófia
Dátum: 2018-11-15 10:04:41

5 fős baráti társasággal játszottuk a társast. Nem gondoltam volna, hogy tud valami újdonságot mutatni, mert elég jól ismerjük egymást már évek óta, de kiderült, hogy mégis. Több kört is játszottunk egy este alatt, megunhatatlan volt. Érdekes volt látni, hogy te mit gondolsz egy barátodról, és ő mit gondol magáról. :)
Egy szó mint száz, mindenkinek érdemes kipróbálni ezt az egyszerű, de nagyszerű társast.

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.