Codenames XXL: Pictures


Játékidő15 perc  Játékosszám2-8

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Éppen kipróbáláson van

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Vlaada Chvatil

Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Nyelvfüggetlen
Szabály a dobozban: Angol
Kiadó: Czech Games Edition
Sorozat: Codenames játékok
Címkék: Típus: Party játék,
9990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap

Röviden a játékról, játékismertető


Ugyanaz a megszokott, kedvenc játék, csak NAGYBAN! Sokkal nagyobb lapok teszik lehetővé, hogy egy méretes társaság is gond nélkül lásson minden lapot és minden képet, anélkül, hogy előre kéne dőlni, vagy hunyorogni.

Helyigénye bár megnőtt, használhatósága is sokszorozódott. Szedjük össze (nagyobbra nőtt) ügynökeinket!

A Codenames játékokról


A játékosok két csapatot alkotnak, melyek 1-1 tagja, a kémfőnökök birtokában vannak a megoldókártyának, a többiek csak az előttük kiterített 25 szókártyát látják. A kémfőnökök feladata, hogy rávezessék társaikat, mely lapok tartoznak hozzájuk, méghozzá úgy, hogy egy-egy szóval megpróbálnak minél több kártyára utalni egyszerre anélkül, hogy megneveznék őket. Egyszerűnek tűnik, és az is – amíg ki nem próbálja az ember!
Már egyetlen apró hiba is az ellenfélnek jelenthet pontot, ráadásul egy bérgyilkos is ólálkodik a közelben, aki könnyen véget vethet a szervezkedésnek…!


Írd meg a véleményedet

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.