Gandhi: The Decolonization of British India, 1917 – 1947


Játékidő240 perc  Játékosszám1-4  (4 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Bruce Mansfield

Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Szabály a dobozban: Angol
Kiadó: GMT Games
Sorozat: GMT COIN sorozat (9)
Címkék: Történelmi, Harci, Típus: Stratégia,
26990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap

Röviden a játékról, játékismertető


Gandhi: The Decolonization of British India, 1917–1947 a IX. Kötet a GMT elismert COIN sorozatában. A világ egyik legjelentősebb, békés ellenállással rendelkező kísérletét élhetjük át, Gandhi-val az indiai szubkontinensen, a brit birodalom koronájának ékszerére, a brit Raj végső évtizedeit részletesen megvizsgálva. 1-4 játékossal küzdhettek India jövőjének meghatározásáért; vajon békés lesz az otthoni uralomra való áttérés, Indiát szétválasztják-e a partíció vagy a polgárháború, vagy szilárdan marad a birodalom fogságában?

A játék új nézőpontot kínál a felkelés történetére a COIN sorozattal, a békés (NV) frakció hozzáadásával, miközben megtartja a COIN korábbi címeinek többszörös, aszimmetrikus, kártyával támogatott rendszerét.
A COIN veteránok akár rögtön fejest is ugorhatnak a játékba.

Gandhiban a játékosok számos nehéz és érdekes stratégiai választással szembesülnek. A korábbi COIN-címek innovatív lépéseit követve Gandhi összefogja a történelmi, politikai és kulturális szálakat, és lehetőséget kínál arra, hogy tanulmányozza az erőszakmentes és erőszakos ellenállást az egyik legjelentősebb gyarmati tulajdonban az európai imperializmus korából. A polgári engedetlenség és az együttműködés hiánya, a tiltakozások és a terror, az imperializmus és a konstruktív program, a növekvő nyugtalanság, tárgyalások, izgatottság, meggyilkolás, meggyőzés, bojkottok, harctörvények és sok más lehetőség vár.


Írd meg a véleményedet

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.