Black Angel


Játékidő60-120 perc  Játékosszám1-4

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerzők:
Xavier Georges
Sébastien Dujardin
Alain Orban

Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Szabály a dobozban: Angol
Kiadó: Pearl Games
Címkék: Sci-fi, Összetett stratégia, Típus: Stratégia,
19990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap

Röviden a játékról, játékismertető


Az emberiség felelőtlen magatartása révén élettelenné tette a Földet. A helyzet sürgőssége miatt a nagy nemzetek arra kényszerülnek, hogy megosszák tudásukat, hogy elkészítsék a valaha épített legszélesebb körû ûrhajót: a Fekete Angyalt. Küldetése: Az emberiség genetikai örökségének szállítása egy új otthoni bolygóra.

Célja: az Spes bolygó, amelyről azt állították, hogy ugyanolyan lakható, mint a Föld. A több évezredeken át tartó út során a kizárólag robotokból álló Fekete Angyal legénységét több mesterséges intelligencia (AI) fogja irányítani.

Az egyik ilyen AI-ként játszol. Ki kell használni a lehető legtöbbet az ellenőrzésed alatt álló robotokból és erőforrásokból, fel kell fedezni az Űrt, el kell menekülni a félelmetes Ravagerektől, és meg kell tanulni az új technológiák alkalmazását, amelyek a jóindulatú idegen fajokkal való kapcsolat révén fedezhetők fel. Mikor eléritek az egyéni célokat, a legtöbb pontszámot elért AI megkapja a kiváltságot, hogy felügyelje az emberiség felébredését ....


Írd meg a véleményedet

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.