Repello


Játékidő30 perc  Játékosszám2-4

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.


Kiadás éve: 2011
Szükséges nyelvismeret: Nyelvfüggetlen
Szabály a dobozban: MAGYAR
Kiadó: Piatnik
Címkék: Típus: Logikai,
7490,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


Könnyed logikai játék, melyet akár négyen is játszhattok! 

Mindenki egy korongokkal teli toronnyal kezdi a játékot, s ahogy lépkedtek, úgy szórjátok el a korongokat. Ha két korong egymás mellé kerül, azok egymást taszítva arrébb fognak lökődni. Hogy melyik löki melyiket, az csak rajtad áll. Célod, hogy a korongokat lelökd a tábláról, s minél többet begyűjts. Ha elég ügyes vagy láncreakciókat tudsz elindítani és több korongot is bezsebelni egy lépéssel.

Könnyed, taktikai-logikai játék, némi előretervezéssel. A számos mezők ellenére nem igényel sok számolást, így a matekért kevésbé rajongóknak is szívesen ajánljuk!

A játék különlegessége, hogy a legtöbb logikai játékkal ellentétben nem csak ketten, hanem hárman-négyen is jól játszható!

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Tamás Andrea
Dátum: 2014-03-04 22:11:24

Ez a legújabb játékunk, és egyben most a kedvencünk is (a következő újdonságig). Oda kell figyelni nagyon. Fáradtan nem ajánlom játszani. :))) Bár akkor is jókat lehet morogni a figyelmetlenségünkön. Igazi jó kis logikai játék. Át kell látni az egész táblát ahhoz, hogy nyerjünk. Ajánlom! :)

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.