Hírek/cikkek

Könyvhét után

A hír megjelenése: 2021-09-24
Delta Vision

A most kiadott Delta Vision könyvek túlnyomó része megérkezett a boltba. Új Drizzt könyv, új M.A.G.U.S. antológia, új Sci-Fi antológia, csupa izgalmas megjelenés. Sajnos elegendő információ hiányában nem tudtuk ezeket időben feltenni, hogy elő lehessen rendelni, ezért egy hétig (2021/09/30 éjfélig) 20% kedvezménnyel lehet ezeket megvenni.

Animal Adventures - Gullet Cove: a Mancs-őrjárat és a D&D mesés találkozása

A cikk megjelenése: 2021-09-24
Gullet Cove

Kollégánk írt egy ismertetőt a szerepjátékhoz, kattints a gombra és olvasd el a cikket.

...tovább a részletekhez

Antikvár könyvek jöttek.

A hír megjelenése: 2021-09-23
Antikvár

Valaki nehezen, de úgy döntött, hogy megválik eddigi gyűjteményétől, behozott több mint 10 kosárnyi könyvet. Kollégánk, aki most nem látszik a képen, elkezdte bevételezni a gyűjteményt. A következő 1-2 napban remélhetőleg mind fent lesz az oldalon. Sokféle világ, sok teljes sorozat is van benne. Ha nem jegyeztétek elő amit kerestek (erről kaptok emailt), akkor érdemes gyakrabban ránézni a frissen érkezett könyvek listájára.

Thingvellir, Vad kozmosz

A hír megjelenése: 2021-09-22
Thingvellir, Vad kozmosz

Két új játék került fel az oldalra, az egyik kiegészítő a Nidavellir játékhoz, a másik pedig egy könnyen tanulható, laza hangulatú, ugyanakkor rendkívül taktikus szettgyűjtő kártyás társasjáték a Vad kozmosz. Ráadásul ez két hétig bevezető áron 15% kedvezménnyel kapható.

Galaxy trucker. Új, javított kiadás.

A hír megjelenése: 2021-09-20
Galaxy Trucker (második kiadás)

Építsd meg a legjobb űrhajót a közös alkatrészekből, győzz le minden akadályt és gyűjtsd be a legtöbb pénzt. Erről szól a Galaxy Trucker. Ez a verziója a Vlaada Chvátil eredeti 2007-es kiadásának felújított változata, amely új képeket, több hajólapot, módosított kártyahatásokat és korszerűsített játékmenetet tartalmaz, amely csak egyetlen űrrepülésből áll.