Társasjátékos cikkek

1-10 a(z) összesen 58 elemből

Egérkének lenni jó! - Hickory Dickory játékszabály

A cikk megjelenése: 2023-05-10
Lost Hickory Dickory

Amikor már azt hinné az ember, hogy minden alkatrészt láttunk már, akkor jön egy kis, cuki, egérkés móka, egy kincsvadászat a kakukkosóra körül, ahol a percmutatónak kiemelt szerep jut! A játék önmagában teljesen nyelvfüggetlen, de ezzel a cikkel szeretnénk segíteni és gyorsítani az angol játékszabály megismerését!

...tovább a részletekhez

Az Awaken Realms ledobta az atomot!

A cikk megjelenése: 2023-03-01
Awaken Realms bejelentések

Az Awaken Realms, többek között Nemesis, Nemesis: Lockdown, The Great Wall, ISS Vanguar, Tainted Grail, The Castles of Burgundy kiadója tegnap bejelentette 2 új játékát!

...tovább a részletekhez

Lost Empires: van új háború a Nap alatt

A cikk megjelenése: 2023-02-16
Lost Empires: War for the New Sun

Szereted a két fős, harci játékokat? Netán a sci-fi-ért is odáig vagy? És még nem hallottál a Lost Empires: War for the New Sun-ról? Akkor ezen most változatunk, hogy a játék ne bújhasson el előled a radar alatt!

...tovább a részletekhez

Gamenight - Wolfenstein: The Board Game

A cikk megjelenése: 2023-01-30
...tovább a részletekhez

Ingyenes szállítás módosítás

A cikk megjelenése: 2022-12-29
Ingyenes szállítás módosítás

Réges régen egy közeli-közeli galaxisban... 2014 novemberében járunk. Ekkor módosítottuk utoljára az ingyenes szállítás értékhatárát. Azt reméltük, hogy emelésre soha többet nem lesz szükség.

...tovább a részletekhez

Gamenight - Squid Game

A cikk megjelenése: 2022-11-24
...tovább a részletekhez

EXIT: Az ellopott aranykönyv nyomában! (PROLÓGUS)

A cikk megjelenése: 2022-11-21
EXIT: The Game - Advent Calendar: The Hunt for the Golden Book

Az EXIT: The Game - Advent Calendar: The Hunt for the Golden Book egy EXIT játék és egy 24 részből álló kalandos történet. Ahhoz, hogy sikeresen megtaláld az aranykönyvet, minden nap ki kell nyitnod a naptár egy-egy ajtaját. Mindegyik mögött egy újabb izgalmas rejtvényt találsz majd, amelynek megoldása segít a következő ajtón belépni. Csak úgy találhatod meg a tolvajt és a könyvet, ha követed a nyomokat, és mind a 24 rejtvényt sikeresen megoldod... csak így mentheted meg a karácsonyt. Most pedig ismerd meg a történet felvezetését!

...tovább a részletekhez

BRÉKING! Star Wars: Shatterpoint

A cikk megjelenése: 2022-11-10
Star Wars: Shatterpoint

A Star Wars: Shatterpoint a játékosok kezébe adja az erőt, hogy megváltoztassák a galaxis sorsát a magvilágoktól a külső peremvidékig. A játékosok ikonikus Star Wars karakterekből álló csapatot állíthatnak össze és irányítanak, hogy izgalmas csatákban mérhessék össze erejüket egymással.

...tovább a részletekhez

Kártyvédő csata: 64*89 mm VS 65*90 mm

A cikk megjelenése: 2022-09-20
Kártyvédő csata: 64*89 mm VS 65*90 mm

Jártál már úgy, hogy egy elviekben jó, 64*89 mm-es kártyavédőben szorult a kártya? És nem tudod hová tenni a dolgot, mivel egy cimborának ugyanazon játékához pedig tökéletesen jó volt? Most feltépjük ezt a kellemetlen sebet, és eláruljuk a sötét titkot, ami mögötte rejtőzik!

...tovább a részletekhez

Ellen tudsz-e állni az Avalon Big Box-nak?

A cikk megjelenése: 2022-09-12
Ellen tudsz-e állni az Avalon Big Box-nak?

10 éve már, hogy megjelent a The Resistance: Avalon, ami azóta sokak kedvenc titkos szerepes játéka lett. Bármennyire is sikeres volt a játék, nem voltunk elkényeztetve új karakterekkel, játékmódokkal. Egészen mostanáig!

...tovább a részletekhez
Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.