Társasjátékos cikkek

1-10 a(z) összesen 53 elemből

Gamenight - Squid Game

A cikk megjelenése: 2022-11-24
...tovább a részletekhez

EXIT: Az ellopott aranykönyv nyomában! (PROLÓGUS)

A cikk megjelenése: 2022-11-21
EXIT: The Game - Advent Calendar: The Hunt for the Golden Book

Az EXIT: The Game - Advent Calendar: The Hunt for the Golden Book egy EXIT játék és egy 24 részből álló kalandos történet. Ahhoz, hogy sikeresen megtaláld az aranykönyvet, minden nap ki kell nyitnod a naptár egy-egy ajtaját. Mindegyik mögött egy újabb izgalmas rejtvényt találsz majd, amelynek megoldása segít a következő ajtón belépni. Csak úgy találhatod meg a tolvajt és a könyvet, ha követed a nyomokat, és mind a 24 rejtvényt sikeresen megoldod... csak így mentheted meg a karácsonyt. Most pedig ismerd meg a történet felvezetését!

...tovább a részletekhez

BRÉKING! Star Wars: Shatterpoint

A cikk megjelenése: 2022-11-10
Star Wars: Shatterpoint

A Star Wars: Shatterpoint a játékosok kezébe adja az erőt, hogy megváltoztassák a galaxis sorsát a magvilágoktól a külső peremvidékig. A játékosok ikonikus Star Wars karakterekből álló csapatot állíthatnak össze és irányítanak, hogy izgalmas csatákban mérhessék össze erejüket egymással.

...tovább a részletekhez

Kártyvédő csata: 64*89 mm VS 65*90 mm

A cikk megjelenése: 2022-09-20
Kártyvédő csata: 64*89 mm VS 65*90 mm

Jártál már úgy, hogy egy elviekben jó, 64*89 mm-es kártyavédőben szorult a kártya? És nem tudod hová tenni a dolgot, mivel egy cimborának ugyanazon játékához pedig tökéletesen jó volt? Most feltépjük ezt a kellemetlen sebet, és eláruljuk a sötét titkot, ami mögötte rejtőzik!

...tovább a részletekhez

Ellen tudsz-e állni az Avalon Big Box-nak?

A cikk megjelenése: 2022-09-12
Ellen tudsz-e állni az Avalon Big Box-nak?

10 éve már, hogy megjelent a The Resistance: Avalon, ami azóta sokak kedvenc titkos szerepes játéka lett. Bármennyire is sikeres volt a játék, nem voltunk elkényeztetve új karakterekkel, játékmódokkal. Egészen mostanáig!

...tovább a részletekhez

Nem nyomi a nyomi! - War of the Ring

A cikk megjelenése: 2022-08-24
Nem nyomi a nyomi! - War of the Ring

Esztétikailag picit sérült War of Ring-ek keresik új gazdájukat! Bármennyire is vigyázunk mi, társasjátékosok a játékainkra, sajnos gyakran előfordul, hogy a szállítást egyik-másik játék megsínyli. Ez történt a nemrég érkezett War of the Ring-ekkel is… bár nincs kizárva, hogy csupán néhány ork túl jól érezte magát a dobozban. Így ezekre a példányokra most, a külső sérülések végett egy különleges akciót kínálunk!

...tovább a részletekhez

Dominionok, az uralmi körkép

A cikk megjelenése: 2022-08-17
Dominionok, az uralmi körkép

Nem mindig könnyű követni egy játék sorsát, főleg, ha számtalan kiegészítője létezik már. Nem beszélve arról, ha közben az alapjáték és egy-két kiegészítőjének hála már második kiadásokról is beszélhetünk. Melyik mit tud? Érdemes cserélni az első kiadást? Ennek járunk most kicsit utána!

...tovább a részletekhez

Animalia: védjük meg az állatokat a kihalástól!

A cikk megjelenése: 2022-08-04
Animalia: Preventing Extinction

Elképesztő mennyiségű játék jelenik meg, így nem csoda, ha a többségükről még csak nem is hallottál! Nyilván nem kaphat Ark Nova szintű hírverést minden játék, nem igaz? De valahol akkor sem igazságos, hogy játékok képesek eltűnni a süllyesztőben, vagy szebben fogalmazva, megbújni a radar alatt. És ez igaz mind a kisebb, mind pedig akár a nagyobb dobozzal rendelkező játékokra is, bár azokat nyilván könnyebb kiszúrni a boltban… de egy tényleg pici játékon nagyon könnyű átsiklani.

...tovább a részletekhez

Felfedték a Dune: Imperium új kiegészítőjét!

A cikk megjelenése: 2022-07-22
Dune: Imperium - Immortality

Oké, nem csak a 40 fok készíti ki mostanság az embert, hanem az egy hétre jutó Dune társas bejelentések is! Az igencsak jól sikerült Rise of Ix kiegészítő után év vége felé várhatóan érkezik a második kiegészítő, amely a Bene Tleilax technológiát hozza majd a játékba!

...tovább a részletekhez

Kickstarter kitekintő - Dune: War for Arrakis

A cikk megjelenése: 2022-07-19
Dune: War for Arrakis

Válassz oldalt az Atreides-ek és Harkonnenek-ek között dúló háborúban. Állítsd fel csapataidat, vesd be briliáns stratégiádat és uralkodj az Arrakis felett, hiszen a fűszernek áramolnia kell… Mindezt a Gyűrűk ura gigászi harcát bemutató War of the Ring alkotóitól!

...tovább a részletekhez
A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!