Összes hírek/cikkek

1-10 a(z) összesen 68 elemből

Frissülnek az akciós társasjátékok.

A hír megjelenése: 2021-07-15
Társasjáték akciók

Érdemes pár naponta (hetente) felkeresni az akciós társasjátékok oldalát, mert rendszeresen felkerülnek oda és lekerülnek onnan játékok.

Új rendszerező egy kedvenc játékhoz

A hír megjelenése: 2021-07-15
xxx

Felkerült az oldalra egy új rendszerező a Brass Birmingham játékhoz. Különlegessége, hogy vonat alakú tartók vannak az összes alkatrészhez.

Sedition Wars kedvezménnyel

A hír megjelenése: 2021-07-09
Sedition Wars

Dobozhibás játék került be az akciós játékok közé. 2db is van belőle. Pörgős, taktikai játék két játékosnak.

Loopy Looper

A hír megjelenése: 2021-07-06
Loopy Looper

Néha el kell hagyni a komfort zónát. Most olyan játékot hoztunk ami eddig nem tartozott a termékpalettánkba.
Egy új tipusú Widget Spinnert. Ehhez már egy kis ügyesség is kell. 4 féle kivitelben van, mindegyiknek más a trükkje. Gyere be a boltba és próbáld ki.

Emlékszel a Battlestar Galacticára?

A hír megjelenése: 2021-06-25
Unfathomable

Nagyon népszerű játék volt annak idején a sorozatnak is hála, és akiknek megvan még most is, azoknál nagy becsben van. Kultikus játékból "kultikus" játék. A BSG mechanizmusát áttették a Cthulhu világába. Itt Csillagközi Romboló helyett SS Atlantica van, Cylonok helyett Deep Ones, de a cél ugyanaz. Túlélni és eljutni Bostonba, vagy ezt megakadályozni. A játékosok nem tudják egymásról, hogy az emberekkel vannak vagy a sötétséggel. Kérdés, hogy melyik csapat győz.
Várható megjelenés 2021-09-10.

Új rendszer, új kezdő doboz. Age of Sigmar 3.0

A cikk megjelenése: 2021-06-24
Age of Sigmar: Dominion

Age of Sigmar 3.0 a legújabb rendszer. Ha régóta szemezel vele itt a tökéletes időpont, hogy bele kezdj az Age of Sigmar nagy és lenyűgöző világába. Itt van hozzá a kezdő doboz.

...tovább a részletekhez

Imperial Struggle. Angol leszel vagy Francia?

A cikk megjelenése: 2021-06-10
Imperial Struggle

Az Imperial Struggle-t tekinthetjük a méltán híres Twilight Struggle folytatásának, ami nem magát a kort, hanem a játék szellemiségét viszi tovább. Eltolva az egyszerűbb szabályok és a játszhatóbb rendszerek irányába, hogy egy este lejátszható legyen. A játékban Anglia és Franciaország fog egymásnak feszülni egy politikai kötélhúzásban, a 18. században.

...tovább a részletekhez

Már rendelhető a Warhammer Quest: Cursed City!

A cikk megjelenése: 2021-05-15
Cursed City

Érkezett hozzánk még néhány példány a Warhammer Quest: Cursed City-ből, amelyből az összes példány már megjelenésének napján elkelt a kiadónál. Éppen ezért a mi készleteink is végesek, ne habozzatok lecsapni egyre már most!

...tovább a részletekhez

Monopoly a Star Wars univerzumban?

A cikk megjelenése: 2021-05-11
Mandalorian Monopoly

Hol van már a vasaló, a gyűszű, a cilinder vagy a csatahajó? Bár az eredeti Monopoly-figurák közül néhányan már nyugdíjas éveiket töltik a pécsi Színház téren vagy a fővárosi Dunakorzón, de attól az ingatlanpiac még kanyarog tovább a maga útján. Sőt, a játék nemcsak kinőtte a Föld Bolygót, hanem begyűrűzött a Star Wars univerzumba is, ennek az elkerülhetetlen találkozásnak a legújabb mérföldköve a THE MANDALORIAN Monopoly.

...tovább a részletekhez

7 népszerű magyar játék újranyomása érkezik

A hír megjelenése: 2021-03-26
Érkező magyar újranyomások

Alig vártuk, hogy újra a polcon legyenek!

Egy ideje már mindenhol kifogytak ezek a népszerű magyar címek, így nálunk is, na de most mindjárt vége ennek a játékínséges időnek!
Két újranyomás már meg is érkezett, a többi pedig a jövő hét folyamán érkezik meg hozzánk.