Összes hírek/cikkek

1-10 a(z) összesen 481 elemből

Astro Knights a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-23
Astro Knights

Az Astro Knights egy kooperatív pakliépítő játék, ahol a paklidat soha nem kell megkeverni. A célod az, hogy legyőzd a főellenséget, mielőtt elpusztítaná a csapatodat vagy az általad védett Szülőbolygót. Az Astro Knights: The Orion System kiegészítőben pedig a Kickstarter kampány minden egyes stretch goalja megtalálható, így még több üzemanyag-, technológia- és fegyverkártya kerülhet a játékba!

Skull új kiadása a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-22
	Skull (angol, 2022-es kiadás)

A Skull, a blöffölés és a rizikózás híres társasjátéka egy rózsaszín új kiadásban tér vissza! Minden játékosnak van egy 4 korongból álló készlete (3 virág és 1 koponya). Minden körben a játékosnak el kell döntenie, hogy egy korongot képpel lefelé a maga elé helyez-e, vagy kihívást indít, bemondva, hogy szerinte hány korongot tud megfordítani az összes ellenfél között... anélkül, hogy koponyára bukkanna!

3 új Árész expedíció kiegészítő a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-21
A Mars Terraformálása - Árész expedíció kiegészítők

Te vajon mit tennél ebben a helyzetben? Mi tesz egy bolygót lakhatóvá? Az emberi természet két legmeghatározóbb eleme a kíváncsiság és a versenyszellem. A fenti 3 gondolat a most megjelent Árész expedíció kiegészítőinek (Krízishelyzet, Alapítványok, A felfedezések kora) fő mozgatórugói!

Too Many Bones a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-20
Too Many Bones

A díjnyertes kockaépítő RPG! Ti vagytok a Gearlocok. Hazátokat hét kegyetlen Tyrant szállta meg, és a Gearlocok Tanácsa titeket hívott össze, hogy legyőzzétek őket. Nehéz döntések és csaták várnak rátok, miközben a zsarnokok búvóhelyére tartotok, és hogy az adott helyzetből mit dobtok ki, csakis rajtatok múlik. Szerezzetek zsákmányt, trófeákat, melyek majd segítenek benneteket az utatokon. Fejleszd a karaktered, oldj fel új kockákat, miközben egyedi ellenfeleket győzöl le, melyek saját különleges képességekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek.

Cain utolsó harca a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-20
Cain utolsó harca

Hosszú és kiváló karrierje végén, miután az Impériumot számos ellenségétől megvédte, Cain komisszár jól megérdemelt nyugdíjas éveit tölti Perlián, a Schola Progenium oktatójaként. Amikor azonban egy Fekete Hadjárat fenyegeti a szektort, minden hadra fogható polgárnak csatlakoznia kell a védelemi erőkhöz, beleértve Cain-t és a kadétjait is. Miközben a Káosz erői elözönlik a Perliát, vajon a ravasz komisszár még egyszer utoljára be tudja-e bizonyítani, hogy az Impérium igazi hőse?

Hanamikoji Geisha's Road a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-17
Hanamikoji Geisha's Road

Üdvözlünk újra a Hanamikoji-ban! A Hanamikoji: Geisha's Road egy 30 perces, két játékosnak szóló, versengő stratégiai játék, amely tele van hallgatólagos szándékokkal, burkolt üzenetekkel és rejtett akciókkal. A játékosok rivális, de barátságos mecénásokat képviselnek, akik támogatják Yokót, Tomoyót és másokat a tanoncból (maiko) teljes jogú gésává (művész) válás rögös útján, és talán még a saját létesítményük tulajdonosává (okaasan) is válhatnak.

One Deck Galaxy a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-14
One Deck Galaxy

A One Deck Galaxy egy kooperatív űrcivilizáció-építő játék, amely csupán kártyákat, kockákat és zsetonokat használ. A pakli minden egyes kártyája egyrészt egy helyet képvisel az űrben, amelyet a civilizációd sikeresen felderített, másrészt pedig azt mutatja, hogy milyen előnyöket nyújt, ha kolonizálod vagy a továbbiakban tanulmányozod. Ezek az előnyök növelik a kockadobás és az értéküket módosító képességet, és segítik a civilizációd erősödését. Ha a pakli elfogy, a korszak is halad előre, és az ellenségeid veszélyesebbé válnak. Ha nem állsz készen, leigázhatnak, birodalmadat így taszítva hanyatlásba, mielőtt még igazán naggyá válhatott volna!

Fekete Rózsa háborúi a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-10
Fekete Rózsa háborúi (Black Rose Wars)

Varázsolj és küzdj meg a többi mágussal, hogy tiéd lehessen a Fekete Rózsa ereklye hatalma! A Fekete Rózsa Háborúi egy kompetitív pakliépítős, stratégiai és harci társasjáték, mely a Nova Aetas univerzumban játszódik. Minden játékos a Fekete Rózsa Varázslótorony egy nagyhatalmú mágusa, aki a nagymesteri cím elnyerésére pályázik, hogy ezzel megszerezhesse a Fekete Rózsa ereklye hatalmát és az Elfeledett Mágia iskolájának elveszett varázslatait.

Frenetikus forgatás a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-09
Frenetikus forgatás (Roll Camera!: The Filmmaking Board Game)

A Frenetikus forgatás társasban egy csőd közelébe került filmes cég stábtagjai vagytok és az a feladatotok, hogy felhasználjátok a rendelkezésre álló erőforrásokat, de nem akárhogy! Ki kell találnotok, hogy mi a leghatékonyabb mód, mibe érdemes befektetni a megmaradt pénzeteket. Színészek, technika, vagy éppen a sztori a lényegesebb? Természetesen a film minősége sem elhanyagolható, ugyanis a kritikusok igen válogatósak tudnak lenni.

Kartográfusok: A felfedezések kora a boltban

A hír megjelenése: 2023-03-07
Kartográfusok: A felfedezések kora

Egy kis csavar, új fajta térképlapok várnak A felfedezések kora kiegészítőben, a sorsotok ezúttal a 12 oldalú kockában van. Dobjatok szerencsésen! De magát a játékot már ismered! Itt az ideje az újfajta, de továbbra is kétoldalas térképlapoknak. A játék szabályok már rég a fejedben vannak, nem igaz? Akkor itt az ideje egy izgalmas kiegészítőnek a Kartográfusok alapjátékodhoz. Csavarj egyet a játékodon: dobjatok egy 12 oldalú dobókockával minden játszma elején, hogy elhelyezzétek a hegyek és a rommezők elhelyezkedését. (Az első dobás a sort, a második az oszlopot határozza meg.) Figyeljetek arra, hogy két hegy és két rom mező nem kerülhet egymás mellé, nem érintkezhetnek.

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!