Összes hírek/cikkek

1-10 a(z) összesen 651 elemből

Everdell: Gyöngypatak és Újliget a boltban

A hír megjelenése: 2023-11-30
Everdell: Gyöngypatak (Everdell: Pearlbrook) és Everdell: Újliget (Everdell: Newleaf)

Merülj még mélyebbre az Everdell világában! Az Everdell – Gyöngypatak kiegészítővel új helyszínnel és erőforrással bővíthetjük az alapjátékot. Béka követeink segítségével igazgyöngyökhöz juthatunk, amikből különleges tárgyakat és csodákat vásárolhatunk. A játékhoz szükség van az Everdell – Az Örökfa árnyékában társasjátékra! Vonatfütty tölti be az Örökvölgyet... Az Everdell – Újliget kiegészítő több modullal bővíti az alapjátékot. A vadonatúj épületek és erdőlakók mellett megjelenik a vasútállomás is, ahová látogatók érkeznek... A játékhoz szükség van az Everdell – Az Örökfa árnyékában társasjátékra!


Cuvée a boltban

A hír megjelenése: 2023-11-30
Cuvée

A szőlőtőkétől a palackig - a sikeres borászok játéka. A Cuvée kiemelkedően tematikus, akcióválasztó stratégiai játék, mely hasonló feladatok elé állítja a játékost, mint egy valódi borászat üzemeltetése esetében. Az egyes játékosok mindössze két szőlőparcellával indulnak, és céljuk, hogy világhírű borászatot építsenek fel. A legtöbb presztízspontot elérő játékos lesz a nyertes.


Juharvölgy krónikája: Tavaszi karnevál a boltban

A hír megjelenése: 2023-11-28
Juharvölgy krónikája: Tavaszi karnevál (Maple Valley)

Itt az ideje kibújni az odúból! Ma van a tavasz első napja, Juharvölgy lakói pedig az évente megrendezett, tavaszköszöntő karneválra készülnek. Amíg a felnőttek a falut készítik elő, a gyermekek az erdőben kutakodnak a szükséges hozzávalók után, hogy káprázatosan sokszínű ünnepi meglepetéseket készítsenek. Gyűjtsd magad köré ügyes barátaidat és járjátok be Juharvölgy különböző útvonalait, készítsétek elő megfontoltan az egymással összhangban lévő meglepetéseket, és győződjetek meg róla, hogy mire beköszönt az alkony, minden készen áll az ünnepségre.


Cryptid (magyar) a boltban

A hír megjelenése: 2023-11-28
Cryptid

Tengeri kígyók, Jeti, a chupacabra: tanulmányoztad a felvételeket, levontad a következtetéseke, és összeszedted mindazt a kevés bizonyítékot, amit csak tudtál. Közel jársz, hamarosan az egész világ tudni fogja az igazat a titokzatos lényről! Nyomozásod során belefutottál egy csoport hasonszőrű kriptozoológussal, hogy végre felfedjétek a megfoghatatlan lényt. De a felfedezés dicsősége, a csodálatos hírnév túl nagy jutalom ahhoz, hogy osztozz rajta másokkal... Muszáj vagy segíteni a többieket, de az csak rajtad múlik, hogy mennyi információt adsz át!


Ark Nova: Vízi világ a boltban

A hír megjelenése: 2023-11-24
Ark Nova: Vízi világ (Ark Nova: Marine Worlds)

A legmenőbb állatkertből nem hiányozhatnak a tengeri medencék sem! Az Ark Nova: Vízi világ kiegészítő a kirobbanó sikerű tablóépítős társasjáték kiegészítője. A játékosok a tengeri állatok telepítése mellett újabb egyetemekhez, bónuszlapkákhoz és épületekhez is hozzájuthatnak. Az újfajta akciókártyáknak köszönhetően a játékmenet még változatosabb.


Az idő könyvei a boltban

A hír megjelenése: 2023-11-24
Az idő könyvei (Books of Time)

Az emberiség történelme évezredek óta feljegyzésre kerül. Technológiai vívmányaink, földrajzi felfedezéseink és a boldogulásra való törekvésünk bonyolult szálakká szövődnek a könyvekben, amelyek a Földön töltött időnk történetét mesélik el. Most lehetőséged nyílik arra, hogy alakíts ezen a történeten. Az Idő Könyvei különleges és izgalmas csavart visz a tablóépítésbe, lehetővé téve számodra három nagyszerű, más-más különleges képességkészlettel rendelkező könyv megalkotását, amelyeket megírva hihetetlen kombinációkat hozhatsz létre. Ezzel valóban kézzelfoghatóvá válik egy civilizáció története.


Barcelona a boltban

A hír megjelenése: 2023-11-23
Barcelona

A Barcelona játékban a 19. századi Barcelonában a város új kibővítésén dolgozó építők szerepét fogjátok betölteni. A fő célotok az épületek felépítése lesz, amelyek befogadják azokat a polgárokat, akik el akarják hagyni a régi várost, és eközben utcákat is fogtok építeni, villamosvonalakat és közszolgáltatásokat hoztok létre. Akár úgy is dönthettek, hogy felfedezitek a modernizmust, egy új építészeti és művészeti stílust, amely egyre népszerűbb a gazdagok körében.


Exploding Kittens: Cat Burglar Edition a boltban

A hír megjelenése: 2023-11-21
Exploding Kittens: Cat Burglar Edition

Az Exploding Kittens az orosz rulett egy rendkívül mély, stratégiai, cicás változata! Nem vicc, tényleg! A játékosok ugyanis addig húznak kártyákat, amíg valaki fel nem húz egy robbanó cicát. A játékos ekkor felrobban és kiesik a játékból. Hacsak nem tudja a robbanást hatástalanítani egy lézermutatóval, esetleg egy macskamenta szendviccsel, VAGY olyan roppant erős akciókártyával, amivel a robbanni készülő cica elmozdítható, netán elkerülhető. Ebben a kiadásban metalálható a betörő cica figura is, akinek hathatós segítségével ellophatsz kártyákat az ellenfeleidtől. De légy rendkívül óvatos! Mivel hiperszuper betörő vagy, remek célpont is leszel egyben…


Tiny Epic Crimes a boltban

A hír megjelenése: 2023-11-20
Tiny Epic Crimes

A Tiny Epic Crimes egy gyors tempójú, bűnüldözős, dedukciós játék 1-4 játékos számára, amely többféle játékmódot is kínál: játsszátok akár egymással versengve, kooperatívan vagy akár egyedül is. A játékban nyomozók lesztek, és a játékmódtól függően együtt vagy külön-külön dolgoztok egy gyilkossági ügy felgöngyölítésén. Az idő szorít, mivel minden bűntényt követő első 48 óra a legkritikusabb. A játékosok Echo Ridge Cityt járják pl. a gyilkos fegyver vagy a menekülő járművő után. Ezeket a titkos bizonyítékokat az újszerű Tiny Epic dekódoló rendszer segítségével szűrik át, amely a gyilkos többi bizonyítékát rejtve tartja. Ez a tudás kizárja a gyanúsítottakat, és segít azonosítani az igazi elkövetőt.


Broken and Beautiful Standard Edition a boltban

A hír megjelenése: 2023-11-17
Broken and Beautiful Standard Edition

Attól, hogy valami eltörött, még lehet értékes… sőt! A "Kintsugi" egy ősi japán művészet, ahol arany lakkot használnak a törött kerámiák javítására. A Broken and Beautiful játékban a játékosok tálakat, csészéket és teáskannákat húznak fel, hogy magas pontszámmal rendelkező készleteket gyűjtsenek maguknak. Mivel a forduló során néhány darab elkerülhetetlenül eltörik, a játékosoknak körültekintően választaniuk, majd megjavítaniuk az eltört értékeket. A sértetlen kerámia értékes. A törött edények értéktelenek. Ami összetört, de megjavították, az egyedülállóan értékes.


Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.