Összes hírek/cikkek

1-10 a(z) összesen 42 elemből

Új címek a Modiphius kiadótól

...tovább a részletekhez

Aeronautica Imperialis júniusi megjelenések

Aeronautica Imperialis megjelenések

Az Imperial Navy és az Astra Militarum csap össze a T’au Air Caste repülőivel

Június közepén megjelent egy új kezdő szett az Aeronautica Imperialis világában, a Skies of Fire, amiben az Imperial Navy és az Astra Militarum közös flottája áll ki a T’au Air Caste ellen. A szett mindent tartalmaz, ami szükséges ahhoz, hogy elkezdhess játszani ebben a 41. századi légi küzdelemben: modellek, szabálykönyv, kockák, jelölők és játéktér is.

Ezen kívül az új alapdoboz mellett kaptunk új egységeket, mind a T'au, mind az Imperial Navy seregekbe, a hozzájuk tartozó kocka készleteket, kiegészítő könyveket és segédkártyákat is. Az összes újdonságot (és a már korábban megjelent többi Aeronautica Imperialis terméket is) itt tudod egyben megnézni.

...tovább a részletekhez

Ingyenesen letölthető kaland az érkező Soulbound szerepjátékhoz

Crash and Burn

Töltsd le a Cubicle 7 bevezető kalandját, a Crash&Burn-t!

Már előrendelhető az év végére várt Age of Sigmar - Soulbound szerepjáték, amihez a Cubicle 7 most egy ingyenesen letölthető kalandot tett elérhető PDF formátumban, Crash&Burn címmel.

A történet a Necroquake eseményei után játszódó bevezető kaland, ahol hőseinknek Brightspear városába kell kulcsfontosságú felszereléseket eljutattnia egy Kharadron légi flotta támogatásával. De a káosz erői sosem pihennek....A kalandot ingyenesen letöltheted a Cubicle 7 oldaláról PDF formátumban.

...tovább a részletekhez

Újra kapható a Kuruzslók Quedlinburgban...

Kuruzslók

...és nyáron már egy kiegészítő is érkezik hozzá: A javasasszonyok!

A napokban újra érkezett a 2018-ban "Kennerspiel des Jahres" - az év "gamer" játéka- díjat nyert Kuruzslók Quedlinburgban magyar kiadása.

Ezzel azonban nincs vége a jó híreknek, ugyanis rögtön a kiegészítőt is bejelentették magyarul, ami A javasasszonyok nevet kapta és várhatóan augusztus végén jelenik meg.

...tovább a részletekhez

A GW felébredt és máris komoly hírekkel érkezett

WH40k kilencedik

9. az igazi?

Nem sokkal azután, hogy a Games Workshop újra kinyitott a héten és szombaton úgy döntött ránk zúdít egy kis információt a jövőről :)

...tovább a részletekhez

2019 Top 20 társasjátéka

2019es toplista

A 2019-es év első 20 helyezettje

Visszatekintettünk egy kicsit az elmúlt évre és összegyűjtöttük a 20 legnépszerűbb társasjátékot a vásárlásaitok alapján. Sok új játék akadt, de a listát látva a jól bevált régebbi kedvencek voltak a befutók továbbra is. A Mars Terraformálása nem elég, hogy dobogós helyet foglalt el, még az egyik kiegészítője is bekerült a listába. Reméljük, hogy a 2020-as év is sok jó játékot tartogat majd. :)

...tovább a részletekhez

2019 Top 10 könyv és top 10 szerepjáték

2019es toplista

Az elmúlt év első 10 helyezettje

Könyvből és szerepjátékból sem volt hiány 2019-ben. A szokásos havi top 10 lista helyett, most a 2019-es év kedvenc könyveit és szerepjátékait gyűjtöttük össze. Kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat a 2020-as év... :)

...tovább a részletekhez

Novemberi top könyvek

Novemberi toplista

Az első 10 helyezett

Mindenki ünnepi hangulatban van már így a karácsony közeledtével. Ilyenkor jól esik egy finom forró ital mellé egy jó történetet olvasni. Ha még nem tudod melyik könyvvel kuckózz be, vagy hogy mit vegyél ajándékba, nézd át, mik voltak a legnépszerűbb olvasnivalók novemberben.

...tovább a részletekhez

Spooktober kedvenc olvasnivalói

Októberi toplista

Az első 10 helyezett

Vége az októbernek, de a könyvek iránti lelkesedésnek sosem lesz vége... Itt a friss lista, mely könyveket olvastátok legszívesebben ebben a misztikus hónapban.

...tovább a részletekhez

7 csodás kiegészítő

7 Csoda kiegészítők

Mivel bővítsem a játékot?

Úgy gondolom, hogy nem kell nagyon bemutatnom a díjnyertes, nagy népszerűségnek örvendő 7 Csoda (7 Wonders) alapjátékot. Aki nem ismerné, egy egyszerű de annál nagyszerűbb draftolós családi játék, melyben a világ 7 csodájának egyikével vagyunk és igyekszünk a legtöbb győzelmi pontot összegyűjteni kereskedelem, kultúra, tudomány és hadászat segítségével. Aki nem játszott volna vele, az mindenképp tegyen egy próbát, megéri!

Ha az alapjátékot már jó ideje nyúzzátok, ideje elgondolkodni egy kiegészítő beszerzésén, hogy frissítse a játékot. Hogy megkönnyítsük a döntést összeszedtük a kiegészítőket és hogy mit is kell tudni róluk.

...tovább a részletekhez