Összes hírek/cikkek

1-10 a(z) összesen 287 elemből

Mini festő tanfolyam 1. rész - Nem szép ez az üres, szürke figura. De mit tehetnék?

A cikk megjelenése: 2022-07-06
Szürke festetlen mini

Felmerült már benned a következő, amikor neki szerettél volna állni figurát festeni? "Nem szép ez a szürke figura... de én nem vagyok művész, még csak nincs is kézügyességem!" Ha ismerősek ezek a gondolatok, akkor olvasd tovább cikkünket, hogy megkezdhesd figurafestő tanulmányaidat.

...tovább a részletekhez

A boszorkány és a vadász!

A hír megjelenése: 2022-07-04
Pagan: Fate of Roanoke

Villámgyorsan elkapkodtátok az alapjátékot! Semmi gond, érkezik az utánpótlás, ahogy a játék 1 nagyobb, és 3 kisebb kiegészítője is! A Pagan: Fate of Roanoke egy titkos szerepes, aszimmetrikus, nyomozós kártyajáték a gyarmati Amerikában. A helyszín Roanoke, Amerika, az Úr 1587. évében. A kis kolónia magára maradt, a baljós előjelek pedig egyre csak sokasodnak, miközben a pletykák sötét hatalomról pusmognak, amelyhez a falusiak egy boszorkányvadász segítségét kérik. 9 gyanúsított áll elő, köztük a pap, sőt maga a kisváros polgármestere is! De a gyanú önmagában még nem elég semmire. A boszorkányvadásznak bizonyítékra van szüksége, ha nem akar ártatlanokat a halálba küldeni, és ezzel az egész falut maga ellen fordítani.

Csak ketten játszható, Kártyajáték, Fantasy, Következtetés/Nyomozás

Hive és kiegészítői újra a boltban

A hír megjelenése: 2022-07-01
Hive és kiegészítői

Gyere azonnal! A boltot ellepték a szarvasbogarak, szöcskék, hangyák, pókok, katicák, szúnyog, és más ízeltlábú lények! Fél éve nem volt itt ilyen rovarjárás! Csak te tudsz tőlük megszabadítani minket!

Logikai, Állatos, Lapka lepakolás

Carcassonne Big Box a boltban

A hír megjelenése: 2022-06-30
Carcassonne Big Box

Van egy szuper hírünk a Carcassonne szerelmeseinek, ugyanis megjelent és már vihető is a Carcassonne Big Box, magyarul! És, hogy mit rejt ez a nagy doboz? A Carcassonne alapjátékot és nem kevesebb, mint 11 kiegészítőjáték, így ez valóban egy tökéletes készlet a Carcassonne-rajongóknak és mindenkinek, aki meg akarja ismerni ezt a klasszikus játékot és fel akarja fedezni ennek a játéknak a változatos gazdag világát. Az összes kiegészítőt szabadon kombinálhatod egymással és változatosan játékba hozhatod az alapjátékkal.

Városépítő, Középkori, Lapka lepakolás, Klasszikus

Beköszönt a festékek új korszaka!

A cikk megjelenése: 2022-06-29
Citadel Colour=

Új kontrasztos színek, újratervezett árnyalatok és minden idők legjobb fehér sprayje! Elhoztuk neked a Warhammer Community cikkjét, magyarul!

...tovább a részletekhez

Végre teljes a Fanfár trilógia!

A cikk megjelenése: 2022-06-27
Fanfár=

Nemrégiben megjelent a Fanfár trilógia, 27 évvel a Fanfár a legyőzöttekért és a Fanfár a harcosokért után! Hacsak nem lapozunk bele a könyve, ezen információn nagyon könnyű elsiklani! Ezért megmutatjuk a szerző megjegyzését, hogy tudd, pontosan milyen könyvet is tartasz majd a kezedben!

Teljes trilógia, Fantasy, Posztapokaliptikus
...tovább a részletekhez

Ősszel érkezik a Splendor: Duel

A hír megjelenése: 2022-06-24
Splendor: Duel

Idén szeptember közepére jelentette be a Space Cowboys a nagysikerű Splendor játékuk kimondottan két fős változatát, a Splendor Duel-t! Az alapjáték 2014-ben bekerült a Spiel des Jahres 3 legjobb jelöltje közé – de nem bírt a tevék futamával. A játék nagyon egyszerű, gyorsan tanítható, és meglehetősen taktikus. Kereskedők vagyunk, és drágaköveket kell szereznünk, amikkel fejlesztés kártyákat szerezhetünk, és így a játék végén győzelmi pontokhoz juthatunk. Trükkösen figyelni kell a drágakő készletünkre, hogy melyik kártyát lehet és érdemes még begyűjteni velük, és akkor még nem beszéltünk a nemesek általi bónuszokról…

Csak két személyes, Stratégia (Eurogame)
...tovább a részletekhez

Variáld okosan testreszabható kocka birodalmad!

A hír megjelenése: 2022-06-22
Dice Realms

Szeretted a Dice Forge - A sors kovácsaiban, hogy egyedi kockákat alkothatsz? A Dice Realms erre igyekszik mindenben rálicitálni! Új, innovatív testreszabható kocka megoldás, több, mint 650 (!) egyedi kockaoldal, 35 variáció lapka!

A játékban minden játékos egy kis birodalmat irányít, amelyet két testreszabható kocka képvisel. A levehető kockafelületek lehetővé teszik a gazdálkodás, a bányászat, a védekezés, a fejlesztések és sok más stratégiai alkalmazását. Minden körben a játékosok egyszerre dobnak a kockákkal, hogy gabonát, győzelmi pontokat és érméket gyűjtsenek. Ezután el kell dönteniük, hogyan fejlesszék a kocka felületét, miként virágoztassák fel birodalmukat. De a játékosoknak azonban óvatosnak kell lenniük, ugyanis minden körben dobni kell a sorskockával, és a sors bizony szeszélyes lehet…

Fantasy, Kockadobás

Itt az idő, hogy meghosszabbítsd nyomozói klubtagságodat!

A hír megjelenése: 2022-06-21
Detective Club - Noir

Hamarosan bővül a Detective Club, mégpedig a Noir kiegészítővel! Aki esetleg nem ismerné az alapjátékot, ez egy gyönyörű, a Dixit grafikáját igencsak megidéző nyomozós játék. Az aktuális játékos kiválasztja az egyik kártyáját, majd felír róla egy szót a jegyzetfüzetekbe, kivéve egyet. Ezeket megkeveri és átadja a többieknek. Így az egyik játékos biztosan cselszövő lesz, akinek úgy kell majd kártyákat letennie, hogy nem ismeri a titkos szót. Az ő feladata, hogy amikor magyarázkodásra kerül sor, hogy ki melyik kártyát miért tette le, elhitesse a többiekkel, hogy nem ő a cselszövő. A többi detektívnek pedig rá kell jönnie, hogy ki épült be a köreikbe.

A Noir kiegészítő 84 új lenyűgöző illusztrációt, 7 jegyzettömböt, és még nagyobb kreativitást hoz a játékba. Mivel a játékban konkrétan semmi szöveg nincs az alkatrészeken, így teljesen nyelvfüggetlen, és a lapok nyugodt szívvel keverhetők a magyar Detektív Klubba is!

Kártyajáték, Party, Nyomozós, Dixit-jellegű

Védjük meg az állatvilágot a kihalástól!

A hír megjelenése: 2022-06-20
Animalia: Preventing Extinction

Szeretted a The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz kicsi, könnyed, de ennek ellenére nagy kihívást tartogató kooperatív kártyajátékot? Érkezik a „kihívója”, ahol egy vadvédelmi intézet kutatócsoportjaiként kell megmentenetek az állatokat a kihalástól! Kontinensek, kampánymód, csapatmunka, és egyéni célok, amely közül, ha akár csak egyetlen egyet is buktok, oda a küldetés!

Kooperatív, Kártyajáték, Kampány alapú, Állatos