Összes hírek/cikkek

1-10 a(z) összesen 397 elemből

Gamenight - Squid Game

A cikk megjelenése: 2022-11-24
...tovább a részletekhez

Pick Your Poison: After Dark Edition a boltban

A hír megjelenése: 2022-11-22
Pick Your Poison: After Dark Edition

Dönts bölcsen… A Pick Your Poison: After Dark Edition egy felnőtteknek szóló kártyajáték, amely az örökzöld "mit csinálnál inkább" kérdést járja körül. A játékosok azon mesterkednek majd, hogy a több, mint 300 kártyából a legneccesebb Méreg kártya páros döntése elé állítsák a többieket.

EXIT: Az ellopott aranykönyv nyomában! (PROLÓGUS)

A cikk megjelenése: 2022-11-21
EXIT: The Game - Advent Calendar: The Hunt for the Golden Book

Az EXIT: The Game - Advent Calendar: The Hunt for the Golden Book egy EXIT játék és egy 24 részből álló kalandos történet. Ahhoz, hogy sikeresen megtaláld az aranykönyvet, minden nap ki kell nyitnod a naptár egy-egy ajtaját. Mindegyik mögött egy újabb izgalmas rejtvényt találsz majd, amelynek megoldása segít a következő ajtón belépni. Csak úgy találhatod meg a tolvajt és a könyvet, ha követed a nyomokat, és mind a 24 rejtvényt sikeresen megoldod... csak így mentheted meg a karácsonyt. Most pedig ismerd meg a történet felvezetését!

...tovább a részletekhez

Massive Darkness 2: A Pokol kapuja a boltban

A hír megjelenése: 2022-11-21
Massive Darkness 2: A Pokol kapuja

A Sötétség megállításához le kell ereszkedned oda, amit a fény még soha nem érintett. 10 esztendő telt el, mióta a Fényhozók legyőzték a Sötétséget és a felszíni világot biztonságossá tették... Bár a Sötétség visszaszorult, de sosem pusztult el teljesen. Idővel visszanyerte az erejét, és újra elszánt támadást indított a világunk ellen. A Fényhozók új nemzedékének ismét fegyvert kell fognia és szembe kell szállnia vele. Ha ott a csillogás a szemedben, vedd magadhoz a felszerelésedet, acélozd meg a lelkedet, és készülj az elkeseredett küzdelemre a Masszív Sötétséggel!

Burgle Bros. - Miniatures a boltban

A hír megjelenése: 2022-11-21
Burgle Bros. - Miniatures

Fokozd az izgalmakat ezekkel a remek figurákkal! A Burgle Van megfigyelő furgon bekanyarodik a tett színhelyére, és csomagtere 9 besurranó tolvajt és 3 őrt rejt magában, melyek a Burgle Bros. mindkét részéhez használhatóak. A figurák saját tálcájukon bújhatnak vissza a kocsiba!

Új izgalmak a láthatáron!

A hír megjelenése: 2022-11-18
Horizons of Spirit Island

A Horizons of Spirit Island egy vadonatúj játék a Spirit Island (Szellemek szigete) családban, amelyet R. Eric Reuss és Christopher Badell tervezett és fejlesztett. A játék alapmechanikája ugyanaz maradt, de a játéktábla, az összetevők és az új Szellemek fantasztikus újdonságokat rejtenek a játékosok számára.

Catan - Az emberiség hajnala a boltban

A hír megjelenése: 2022-11-16
Catan - Az emberiség hajnala (Catan: Dawn of Humankind)

Népesítsetek be az egész világot! Az Emberiség hajnalán előttetek fekszik Afrika, Európa, Ázsia, Ausztrália és Amerika; víz es jég veszi körül. Az a feladatotok, hogy elhagyjátok Afrikát, benépesítsetek az egész világot, és sok győzelmi pontot gyűjtsetek. A tájak nyersanyaghoz juttatnak, amikre szükségetek lesz ahhoz, hogy felfedezőket állítsatok, és táborokká fejlesszétek őket. A játékot 3 táborral es 1 felfedezővel kezditek Afrikában. Afrikán kívül a táborok megépítésével győzelmi pontokat gyűjtötök. Akinek elsőkent lesz 10 pontja, az lesz a játék győztese.

80 Days (magyar) a boltban

A hír megjelenése: 2022-11-16
80 Days

Izgalmas kalandjaidat követően legyél Te, aki elsőként ér vissza Londonba! 1872. London. Egy őrült fogadás híre robbanásként terjed a városban. A rejtélyes Fogg úr mindössze 80 nap alatt akarja körbe utazni a világot. Elfogadjátok a kihívást és belevágtok az utazásba. Az a célotok, hogy a legtöbb győzelmi pontot szerezzétek. Ehhez a lehető leggyorsabban kell körbe utaznotok a világot, öt perióduson belül vissza kell érkeznetek Londonba, és útközben minél több kalandot kell átélnetek.

Starship Captains a boltban

A hír megjelenése: 2022-11-15
Starship Captains

Vedd át a legénységed irányítását, és legyél te a galaxis legjobb csillaghajó-kapitánya! A Starship Captains egy euro típusú játék, amely ötvözi az akcióválasztást és a motorépítést. Egy kadétokból, zászlósokból, androidokból és tisztekből álló legénységet kell irányítanod - mindegyikük más-más különleges szereppel és képességgel rendelkezik. Érdemérmeket szerezve előléptetheted és képezheted őket, hogy még hatékonyabbá válhassanak. Hasonlóképpen, a hajódat is fejlesztheted különféle technológiákkal, hogy a legtöbbet hozhasd ki belőle.

Ennivaló szörnyecskék a boltban

A hír megjelenése: 2022-11-15
Ennivaló szörnyecskék (Yummy Yummy Monster Tummy)

A szörnyek szörnyen éhesek, és egyedül rajtatok múlik, hogy a megfelelő színű étellel etessétek őket! A Yummy Yummy Monster Tummy egy kooperatív, színegyeztető kártyajáték 2-4 játékosnak. A célotok, hogy minden szintet teljesítsetek, amelyhez az összes lényt meg kell etetnetek az általuk kedvelt ételekkel.

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!