Összes hírek/cikkek

1-10 a(z) összesen 92 elemből

4 féle X-Wing érkezett a boltba.

A hír megjelenése: 2021-10-15
X-wing

4 féle X-Wing érkezett a boltba. Persze egyik sem X-wing. Az ETA-2 kivételével a többi már majdnem egy éve nem volt kapható. Az előrendelések kiszolgálása után maradt még a bolti polcra is. Ha akkor lemaratál róluk, vagy új vagy a játékban érdemes megnézni őket.

Boldog Kicsi Dínók

A hír megjelenése: 2021-10-14
Boldog kicsi Dínók

Ebben a 2–4 fős játékban meg kell próbálnotok elkerülni az élet katasztrófáit. Lehet, hogy beleestek egy forró láva tóba, megtámadnak titeket kardfogú mókusok, de a dinó, aki mindezt képes túlélni, megnyeri a játékot!

Péter ajánlja, John Scalzi Összeomló birodalom

A hír megjelenése: 2021-10-13
Összeomló birodalom

Scalzi a Vének háborúja sorozatával bekerült a sci-fi halhatatlanjai közé és ez nem véletlen. Az Összeomló birodalommal bizonyította számomra, hogy tud másban is jót és meglepőt alkotni. A szereplők közepesek, hol szerethető mind, hol nem. A történet és a keret az annyira magával ragad, hogy minden más másodlagos lesz csak. Annyi kérdést és lehetőséget vet fel, amiből természetesen nem mindenre ad választ helyet adva a trilógia többi részének is...

Új megjelenés: Nyomok sűrűjében

A hír megjelenése: 2021-10-11
Nyomok sűrűjében

A Nyomok sűrűjében egy intuitív, pillanatok alatt megtanulható, ám a végtelenségig játszható, könnyed és pörgős party játék. A játék menete a böngészős/keresős játékokra hajaz, ugyanis a nyomozók egy nagyon zsúfolt, sok szereplővel és történéssel telepakolt képet látva kell megkeressék az áldozat által meghagyott nyomok alapján a tettest. A játékban az áldozat rajzolja fel a nyomokat, amikből a tettes kitörölhet részeket és ebből kell a nyomozóknak rájönniük, hogy ki volt a tettes.

2 új Agave könyv a polcon.

A hír megjelenése: 2021-10-11
Agave könyvek

Két Agave könyv is érkezett a boltba. A halál útvesztője újra kiadás egy új borítóval (persze megtalálod a boltban a régi kiadást is antikvárban, ha inkább azt szeretnéd). Az Egy nehéz nap utópiában egy új novelláskötet (történetek egy másik Amerikából).

Unfathomable. Emlékszel a Battlestar Galacticára?

A hír megjelenése: 2021-10-08
Unfathomable

FRISSÍTÉS: Megérkezett a boltba, jutott a polcra is.
Nagyon népszerű játék volt annak idején a sorozatnak is hála, és akiknek megvan még most is, azoknál nagy becsben van. Kultikus játékból "kultikus" játék így készült el az Unfathomable. A BSG mechanizmusát áttették a Cthulhu világába. Itt Csillagközi Romboló helyett SS Atlantica van, Cylonok helyett Deep Ones, de a cél ugyanaz. Túlélni és eljutni Bostonba, vagy ezt megakadályozni. A játékosok nem tudják egymásról, hogy az emberekkel vannak vagy a sötétséggel. Kérdés, hogy melyik csapat győz.

Új megjelenés: Renature

A hír megjelenése: 2021-10-08
Renature

Wolfgang Kramer és Michael Kiesling legendás tervező duójától érkezik ez az egyszerű szabályokkal operáló játék, amely izgalmas döntésekkel és taktikai lehetőségek sokaságával párosul. A játékosok feladata, hogy visszaállítsák a természet rendjét a környezetszennyezés által sújtott, egykor gyönyörű völgyben.

Új megjelenés: Tavernák Tiefenthalban

A hír megjelenése: 2021-10-08
Tavernák Tiefenthalban

Szeretnéd, hogy a tavernád beszédtéma legyen városszerte? Az asztalok számát növelnéd inkább, vagy a sörpince méretét? Új személyzetet vennél fel? A gazdagabb vendégek bevonzásához több pénzt kell költened a bővítésekre.

Újra kapható 3 játék

A hír megjelenése: 2021-10-07
xxx

Elkészült az újranyomás. A Macskák szigetét 3 hónapja, a Jaipurt 5 hópja, a Villemaosdilemmát 6 hónapja lehetett utoljára venni. Ha szerettétek volna, de nem lehetett, akkor az alábbi linkeken megtaláljátok őket:

Lapozgatós könyvek

A cikk megjelenése: 2021-10-07
Lapozgatós könyv

Találtam egy cikket, amit még a régi weblapra készítettünk. Azoknak ajánlom, akik akkor nem olvasták, de érdeklődnek a lapozgatós könyvek iránt. A végére beszúrtam a nemrég megjelent 3 könyvet is.

...tovább a részletekhez