Nem vagy biztos benne? Próbáld ki otthon!

Kiprobalas

Nagyon sok a társasjáték és nem tetszhet minden játék mindenkinek. Hogyan lehet eldönteni, hogy melyik a neked való játék? Ki kell próbálni otthon azokkal akikkel játszani fogsz!


Hogyan lehet hazavinni játékot kipróbálni? Akár többet is egyszerre?

Gyere be a boltba, válaszd ki azt a játékot, vagy játékokat amelyiket szeretnéd. Ha nem találod a bontott játékok polcán, akkor kérdezz meg egy eladót, hogy ez a játék kint van-e valakinél kipróbáláson? Ha nincs kint, akkor ha van belőle, bont neked egy újat. Ezután ellenőrizd a doboz, vagy a játékszabály alapján, hogy minden alkatrész megvan-e és nem sérült-e meg. Mi minden visszahozáskor ellenőrizzük. Ha hiányos vagy sérült, akkor a játékot megvetted. Ha minden alkatrész megvan már mehetsz is a pénztárhoz. A játék(ok) kedvezményes, bontott árát kell itt hagyni és amikor visszahozzátok, ebből a kaucióból levonjuk a játék(ok) új árának 10%-át és a többit visszaadjuk. Játékot bármelyik nyitvatartási napon el lehet vinni és egy hét múlva ugyan azon a napon kell visszahozni. (Ha szerdán vitted el, szerdán kell visszahozni. Ha ezen a napon nem vagyunk nyitva, akkor a következő napon, amikor nyitva vagyunk.) A díj erre a 7 napra szól.

FONTOS! Kauciót nem lehet fizetni bankkártyával csak készpénzzel!

FONTOS #2! Zárás előtt legkésőbb fél órával tudunk még játékot kiadni, visszavenni, mivel elvitelnél neked, visszahozásnál pedig nekünk kell leszámolni a társast! Ezt kérünk vedd figyelembe. Pl. zárás előtt 10 perccel nem tudunk már egy Twilight Imperium-ot visszavenni... :)

250+ -os vásárlóknak

Havonta egy játékot kipróbálási díj nélkül tudsz kipróbálni. (A kauciót ettől még itt kell hagyni.)


Meg lehet hosszabbítani a kipróbálást?

Ha nem tudod, vagy nem akarod időben visszahozni a kipróbálásra elvitt játékot, akkor hosszabbítsd meg a kipróbálást 1, de összesen legfeljebb 2 héttel és így legfeljebb 3 hétig lehet nálad egy játék. Sajnos nem lehet 1-2 nappal hosszabbítani, csak egész hetekkel. Nem kell mást tenned csak telefonálj be a boltba vagy írj egy mailt, hogy szeretnél hosszabbítani. Természetesen minden hozzáadott hét a játék(ok) új árának 10%-ával növeli a kipróbálás díját.


Minden játékot ki lehet próbálni?

Majdnem. Vannak olyan játékaink, melyek kiegészítőül szolgálnak más alapjátékokhoz. Ezeket nem tudjátok kibérelni, mivel magukban nem tudnának érvényesülni. Továbbá az úgynevezett Legacy rendszerben lévő játékokat sem lehet kibérelni, mert csak egyszer lehet végigvinni őket.

Néhány példa ezekre: Pandemic kiegészítők: Pengeélen, In The Lab, State of Emergency, Escape the Room – A Csillagvizsgáló Rejtélye, Unlock, T.I.M.E. Stories kiegészítők: Endurance, The Marcy Case és a még meg nem érkezettek, A Legacy játékok: Pandemic 1. évad, Seafall, Rizikó (Legacy verzió), Discover: Lands Unknown, KeyForge: Call of hte Archons

A kiegészítőket és a Legacy játékokat leszámítva minden játék kivihető. Ha nincs belőle bontott, akkor bontunk egyet neked. Általában egy játékból csak egyet bontunk ki, így ha az éppen kint van valakinél, sajnos meg kell várnod amíg visszahozzák. Természetesen előjegyezheted a kint levő játékokat.


Hogyan lehet játékot kipróbálásra lefoglalni, előjegyezni?

Játékot lefoglalni, félretetetni 1 napra lehet. Ha az oldalunkon, a kívánt játék részletes oldalán azt látod, hogy "Azonnal kipróbálható", akkor aznapra vagy másnapra félre tudjuk neked tenni. Telefonálj be a boltba és az eladó félreteszi a nevedre a játékot. Ha azt látod, hogy "Éppen kipróbáláson van", akkor az ügymenet kicsit bonyolultabb. Telefonálj be a boltba és az eladó megmondja, hogy mikor várható vissza a kiválasztott játék. Ha ez a nap neked megfelel, akkor a kipróbálási lapra ráírja a nevedet, telefonszámodat és amikor a játékot visszahozzák vagy megveszik, de van belőle még új, felhívunk, hogy mi legyen. Ekkor meg tudjátok beszélni és aznapra vagy másnapra félre tudja neked tenni a játékot a nevedre. De sajnos sok minden közbejöhet. Pl. megveszik a játékot és nincs belőle másik új, vagy meghosszabítják a kipróbálást. Ezekben az esetekben a megadott napon kollégánk felhív a megadott számon és megbeszélhetitek, hogy mi a helyzet, mi legyen.


Ha megtetszik a kipróbált játék meg is tarthatjátok, és ezért még vissza se kell jönni a boltba!

Minden bontott játéknak van egy aktuális (kedvezményes, bontott) megvásárlási ára, amit a kipróbáláskor készpénzben itt kell hagynod. Ez az ár arra az egy bizonyos darabra vonatkozik, amit éppen kipróbálsz. Ha megveszed a játékot az aktuális áron nem kell a kipróbálásért díjat fizetned, sőt be se kell jönnöd, elég ha betelefonálsz vagy írsz egy mailt, hogy szeretnéd ezt a játékot megtartani. Az is előfordulhat, hogy megtetszik a játék, de újat szeretnél belőle. Ha éppen van raktáron ugyanebből új, vehetsz belőle új áron és ebben az esetben sem kell a kipróbálásért díjat fizetned. Ha éppen nincs raktáron ugyanebből, sajnos ezt a lehetőséget nem használhatod ki. Szintén nem válthatsz a kiadások között. Ha magyar kiadást próbáltál ki nem kérhetsz helyette angolt és fordítva, vagy ha második kiadást próbáltál ki, nem kérhetsz helyette harmadik kiadást.

Írj üzenetet!