Társasjáték bolt. Fantasy / Sci-Fi könyvesbolt és antikvárium. Szerepjáték. Terepasztalos játék.

Társasjáték újdonságok

Angol nyelvű Szerepjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Vámpír: A Maszkabál - Riválisok a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-27
Vámpír: A Maszkabál - Riválisok (Vampire: The Masquerade - Rivals)

Urald az éjszakát! A Vámpír: A Maszkabál - Riválisok egy bővíthető kártyajáték 2-4 játékos részére, melynek a népszerű szerepjáték, a Sötétség Világa ad otthont. Minden játékos egy vámpírkotériát vezet az utcákon zajló konfliktusokba, és rajtuk keresztül törekszik agendája teljesítésére, titulusokat szerezve, új vámpírokat felbérelve és cselszövéseket végrehajtva. Teljesítsd agendádat vagy pusztítsd el Riválisodat, és ezzel együtt foglald el méltó helyedet a város élén!


Pets and Pirates a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-24
Pets and Pirates

Egy szórakoztató kártyajáték krakenekkel, háziállatokkal és kalózokkal! Készülj fel egy őrült, kalózos kincsvadászatra, taktikus pingvinekkel, fedélzetre szálló csirkével, csaló polippal és még sok minden mással. Utazásod során új kalózokra lelsz, akik készek csatlakozni a legénységedhez, erőteljes háziállatokból szövetségesek lesznek, de váratlan eseményeket, sőt szörnyek is utadba sodor majd a sors. A Pets 'n' Pirates egy stratégiai kártyajáték.


Monstrolicious a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-24
Monstrolicious

A Monstrolicious-ban néhány desszertnek különleges hatása van, mint például a nyalókának, ami csak egy pontot ér, de lehetővé teszi, hogy döntetlent mindenképpen te nyerd (még akkor is, ha te vagy a védekező fél!). Amikor az összes lapot kijátszottátok, minden játékos összeadja az általa megnyert sütemények pontjait, hogy kiderüljön, ki volt a legkapzsibb stratéga... és blöffölő!


An Age Contrived a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-23
An Age Contrived

Biztosítsd a halandók hitét, és legyél te, az uralkodó isten! Az An Age Contrived egy fantasy euro játék, motorépítéssel és erőforrás programozással. Az Eldranic panteon egyik istene vagy, ahol csak annyira számítasz hatalmasnak, amennyire az instabil világ halandói hisznek benned. A célod, hogy a halandók hitének biztosításával a panteon uralkodó istenévé válj, miközben a halandók birodalmát a sötétség korából a civilizáció felé vezeted.


Találmányok: Az ötletek fejlődése a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-21
Találmányok: Az ötletek fejlődése (Inventions: Evolution of Ideas)

A Találmányok játékban kártyák szimulálják ezeket az új elképzeléseket. Ezek azok az ötletek, amelyek végül találmányokká válnak. Miután feltalálták azokat, megoszthatók a világgal, és a folyamatban részt vevők mindegyike tovább terjeszti az izgalmas híreket. Akár más társaságokkal is megoszthatjátok, növelve ezzel a találmányok hatékonyságát.


Drop Drive (Deeper Space Edition) a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-17
Drop Drive (Deeper Space Edition)

Dobd bele magad a világűrbe! A Drop Drive egy könnyed sandbox játék, amely egy „drop-style” mechanikával rendelkezik (a játékelemek szó szerint szétszóródnak majd a pályán), amely biztosítja, hogy két egyforma játékban soha ne lehessen részed. A Drop Drive ötvözi a stratégiát egy újszerű térbeli elemmel, amely kihívás elé állítja az alkalmi és a hardcore játékosokat egyaránt!


Bájos árnyak a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-16
Bájos árnyak (Casting Shadows)

Vajon az árnyak melléd állnak majd? Merülj el a titkok erdejében, ahol csak a bátorságod és a varázslataid dönthetnek győzelem vagy árnyéklét között. A Bájos árnyak egy izgalmas, pörgős társasjáték az igazán merészeknek! Lépj be az erdő, sötét, titokzatos mélyére. Hívd segítségül az Árnyalakodat, és játsz ki jól a kockákat. Vajon a szerencse a te oldaladon áll?


Sajtra szállás a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-14
Sajtra szállás (First Rat)

Kis lépés egy patkánynak... A Sajtra szállás izgalmas családi stratégiai társasjáték. A játékosok az érdekes lépésmechanizmus segítségével erőforrásokat gyűjtenek, hogy azokat okosan felhasználva elsőként építsenek rakétát, hogy eljussanak a Holdra...


Sail a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-14
Sail

Itt még Jack Sparrow is felkötné a gatyáját! A Sail egy két fős, ütős-vivős, kooperatív játék. Induljatok útnak a hajótokkal, és érjétek el a veszélyekkel tarkított túlvégét, kerüljétek el a Kraken támadásait, és nyerjétek meg együtt a játékot... vagy a legénységetek a halakkal fog hálni… halni!


Chomp a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-13
Chomp

A Chomp egy gyors játék, ami nyolc fordulón át zajlik, ezért a legtöbbet kell kihoznod minden egyes fordulóból. A játék kártyáinak egyik oldalán egy pontot érő cél, a másik oldalán pedig egy dinoszaurusz-tájkép található. Minden körben 3 célkártya és 3 dinókártya áll rendelkezésre. Ha egy célt választasz, az segít a stratégiád kialakításában, hogy a játék végén pontokat szerezz. Ha egy dínót veszel el, azt a dinóvidékre kerül. Ahogy azt kártyákkal bővíted, igyekszel majd csordákat létrehozni, és gondoskodni arról, hogy senki se maradjon éhesen, és a lehető legtöbb pontot elérni.


Pax Viking Junior a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-09
Pax Viking Junior

Cicák, vikingekkel útra fel! Tény és való, néhány viking rablásból kereste meg a kenyérrevalót, de a legtöbbjük nagyszerű földművesként, kereskedőként és felfedezőként éldegélt. Ráadásul igazi állatbarátok voltak. Főként pedig a macskákat szerették. Freyának, az északi mesék egyik legerősebb istenének, akinek saját Valhallája volt, a Folkvang, két macska húzta a szekerét.


Donut Shop a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-08
Donut Shop

Csokiszórást és kávét a fánkok mellé? A helyi pékség legújabb alkalmazottjaként a legkelendőbb árucikkekkel, nevezetesen a fánkokkal kell foglalatoskodnod. Feladatod, hogy elrendezd a fánkokat a vitrinben, és vásárlói megrendeléseket dobozolj be. A fánkok szórással és kávéval történő eladására is érdemes lesz extra figyelmet szentelned, mivel ezekkel extra pénzt kereshetsz. Legyél te a legügyesebb eladó, és a nap végén sétálj haza te a legtöbb pénzzel.


First in Flight a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-07
First in Flight

Próbáld ki a szerencsédet a korai repülés időszakában! A First in Flight egy rizikó vállalós, pakliépítő játék, amely a korai repülés időszakába repít. A játékosok a Wright testvérek, Samuel Langley és más, a repülés szempontjából úttörőnek számító személyek közül választhatnak, és versenyeznek a modern repülőgépeket megelőző „repcsik” megépítéséért és vezetéséért. Minden játékos repülőgép-tervezését egy kártyapakli képviseli, amelyet folyamatosan fejleszthetnek és finomíthatnak, és amely tartalmazhat ismeretlen tervezési hibákat, így veszélyeztetve a lehetséges sikereket.


Dorfromantik: The Duel a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-06
Dorfromantik: The Duel

Melyikőtök építi ki a legromantikusabb tájat? A Dorfromantik: The Duel lehetővé teszi, hogy két játékos vagy két csapat versenyezzen egymással. Két példányban pedig akár négyen is. Vajon ki teremti meg a legszebb hatszögletű tájakból álló világot? Ki teljesíti jobban a falusiak parancsait, miközben megbirkózik az új feladatok kihívásával is?


D.E.I.: Divide et Impera a boltban

A hír megjelenése: 2024-05-03
D.E.I.: Divide et Impera

Új jégkorszak köszöntött ránk! A D.E.I. (Divide et Impera – Oszd meg és uralkodj) egy felfedező és túlélő játék, amely az új jégkorszak által elpusztított Földre kalauzol. A jövő városai jeges sivatagokká váltak, melyeket a lakhatatlanná vált felhőkarcolók romjai szegélyeznek. A régi London sikátorai között a túlélők csoportjai kutatják fel és fosztogatják a megmaradt szűkös nyersanyagokat, hogy élelemért és üzemanyagért cserébe eladják azokat a Tisztáknak. Ők ugyanis az egyetlenek, akik még rendelkeznek csúcstechnológiával, és ily módon ők a régi civilizáció választott örökösei. Megerősített fellegvárakból irányítják a túlélők csoportjait, segítik őket a kutatásaikban, vagy épp versenyre ösztönzik őket, hogy ne tudjanak szövetkezni és így veszélyeztetni a területeiket.


Hírek/cikkek folytatása

Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.