Társasjáték bolt. Fantasy / Sci-Fi könyvesbolt és antikvárium. Szerepjáték. Terepasztalos játék.

Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Cards Against Humanity Box-ok a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-06
Cards Against Humanity Box-ok

A Cards Against Humanity (aka. "Emberiség ellenes kártyák") egy partyjáték borzalmas embereknek. ???? Azokkal a partyjátékokkal ellentétben, amiket már próbáltál, a Cards Against Humanity épp olyan megvetésre méltó és gáz, mint te és a haverjaid. És nem egy, nem kettő, nem három, nem négy, de egészen pontosan 5 Box (Doboz), na jó, és egy hatodik is - ebben 7 kisebb pakk - érkezett most hozzá. Ez szám szerint... egy rakatnyi új lap!

Humor, Kártyajáték, Party, Felnőtt tartalom

Twilight Imperium (negyedik kiadás) a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-05
Twilight Imperium (negyedik kiadás)

Építs intergalaktikus birodalmat kereskedelem, kutatás, hódítás és a politika segítségével! A Twilight Imperium (negyedik kiadás) egy galaktikus hódító űrstratégia, amelyben 3-6 játékos tölti be a 17 frakció egyikének szerepét, hogy katonai erővel, politikai manőverezéssel, gazdasági alkudozással övék legyen a galaxis irányítása. Minden frakció egyedi játékélményt biztosít, a féreglyukakon át közlekedő Creuss szellemeken (Ghosts of Creuss to the Emirates) át a Hacan Emírségig (Emirates of Hacan), akik a kereskedelem és a gazdaság mesterei. Ez a 17 faj számos utat kínál a győzelemhez, de csak egyvalaki ülhet Mecatol Rex trónjára, mint a galaxis új ura.

Sci-fi, Harci, Maratoni játék, Tematikus, BGG Top

Awkward Guests a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-04
Awkward Guests

Mr. Waltont meg fogják gyilkolni – újra és újra! Az Awkward Guests, más néven Incómodos Invitados, egy önálló dedukciós játék, végtelen újrajátszhatósággal. Olyan sokféleképpen játszhatod újra Mr. Walton gyilkosságát, hogy soha nem fogsz két hasonló játékot játszani! Ez egyrészt örömteli, de nem Mr. Walton-nak…

Humor, Kártyajáték, Nyomozás

Stupor! a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-03
Stupor! (magyar, Stupefy!)

Győzz a varázspárbajokban – Házad dicsőségére! A Stupor! pörgős partijáték nagyobb társaságoknak is – Harry Potter varázsvilágában. Ebben a társasjátékban a játékosok megpróbálnak minél nagyobb dicsőségre szert tenni úgy, hogy egymásra szegezik varázspálcáikat – de vajon ki blöfföl és ki nem? Az egymásra figyelést fejlesztő társasjáték.

Harry Potter, Fantasy, Blöffölés, Csapatjáték

Oak (Tölgy) a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-03
Oak (Tölgy)

Egy óriási, de eldugott erdő közepén áll egy hatalmas Tölgy - ez a fenséges fa már akkor csemetekorban volt, amikor a világ még fiatal volt. Azt is mondják, hogy az istenek ebből a fából alkották meg az első embereket és állatokat.

Mitológia, Munkás lehelyezés, Egyedül is játszható, Szett gyűjtés

A Hold kertjei - 1. és 2. kötet a boltban

A hír megjelenése: 2022-10-03
A Hold kertjei

A ​véget nem érő háborúktól, az elkeseredett belharcoktól és a félelmetes Részeg Anomanderrel meg az ősi, kérlelhetetlen, varázshatalmú tiszte andiikkal folytatott gyilkos összecsapásoktól kivéreztetett Malaz Birodalom forrong az elégedetlenségtől. Még a vérontáshoz régóta hozzászokott birodalmi légiók is egy kis pihenő után sóvárognak. Lasszín császárnő azonban továbbra is teljhatalommal uralkodik, amelyet rettegett orgyilkosainak szervezete, a Köröm kényszerít ki. A Hold kertjei grandiózus léptékben megálmodott és megírt mű, a legkiválóbbak közé tartozó epikus fantasy – lebilincselő kaland egy kiemelkedő szerző tollából.

Fantasy, Epic fantasy

Jöhet egy másik remek Kockalendárium?

A hír megjelenése: 2022-09-29
2022 Poly Dice Advent Calendar (Kockalendárium)

A Metallic Dice Games adventi kockalendáriuma 25 kockát rejt magában, amelyek igazi kincsnek számítanak. Minden kalendárium tartalmaz: Egy exkluzív ünnepi poliéderes kockakészletet, két teljes készletnyi, válogatott poliéderes kockát (válogatott d4, d6, d8, d10, d10%, d12 és d20), egy exkluzív mini kocka készletet, és egy exkluzív ünnepi fém d20-at az utolsó napra.

Kockakészlet, Kockalendárium

Készülj fel Arthur, Galahad, Gawain, Tristan és Percival rohamára!

A hír megjelenése: 2022-09-28
Kártyavédő - Paladin (Premium)

LIMITÁLT MENNYISÉGBEN érkeznek a Paladin kártyavédők, melyek legfőbb jellemzőjük, hogy játékosok tervezték játékosoknak, és rendkívül tartósak! A 90 mikron vastagságnak köszönhetően ezek a védők a legnehezebb játékkörülmények között is megállják a helyüket, miközben a védőzött paklik magassága ésszerű marad. A védők 55 darabos kiszerelésben érkeznek.

Kártyavédő, Prémium, Limitált

Pandemic rendszer egy messzi-messzi galaxisban!

A hír megjelenése: 2022-09-27
Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars)

A Star Wars: A klónok háborúja a legendás űropera világában játszódó, kooperatív stratégiai játék, amely a Pandemic szabályrendszerére épül – minifigurákkal! A játékosok egy jedikből álló csapat tagjaiként, egyedi képességeik összehangolásával próbálják megvédeni a Köztársaságot.

Kooperatív, Lap menedzsment, Szett gyűjtés, Pandemic rendszerű

Felkészültél az idei (egyik) szuper Kockalendáriumra?

A hír megjelenése: 2022-09-26
Advent Dice Calendar (Kockalendárium)

A Kockalendáriumban 24 kocka van, mindegyik egy elkülönített ablakban. A kockák véletleszerűen lettek kiválasztva a Q Workshop kockáiból. Minden Kockalendárium garantáltan tartalmaz egy teljes Santa’s Dice set-et új színben egyedi kerekített D4-el és egy metal kockát az utolsó ablakban. Igyekezzetek, mert csak korlátozott darabszámban kapunk!

Kockakészlet, Kockalendárium

Twilight Inscription a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-23
Twilight Inscription

A Twilight Inscription egy epikus roll-and-write (guríts és írj) játék 1-8 fő részére. Korlátozott erőforrás áll a rendelkezésetekre, ezért gondosan, beosztva kell vele gazdálkodni, és irányítani a navigációt, a terjeszkedést, az ipart és a hadviselést, miközben győzelmi pontokat gyűjtötök, és jogot formáltok a Mecatol Rex trónjára. A ti frakciótok lesz a galaxis új uralkodója? Vagy cseperedő birodalmad a feledés homályába vész? Bármi megtörténhet ebben a stratégiai játékban, mely végtelenül sokszor újra játszható!

Sci-fi, Kockadobás, "Roll and Write" játékok,

Dixit kirakók a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-22
Dixit Puzzle

A Dixit kirakók képein az Év játéka díjas Dixit gyönyőrű festményei köszönnek vissza, ráadásul mindegyik Dixit puzzle egy-egy különleges promókártyát tartalmaz, ami saját Dixit-paklitokat színesítheti. A kirakók 500 vagy 1000 darabosak és egy egyedi Dixit kártya is lapul a dobozban!

Dixit, Puzzle, Promó kártya

Jó tudni! a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-22
Jó tudni! (Fun Facts)

Mennyit tudsz a barátaidról? A Jó tudni! beszélgetős partijáték könnyed és mélyebb kérdésekkel. A játékosok a feltett kérdést egy-egy számmal válaszolják meg, és a kezdőjátékosnak rá kell éreznie ezek sorrendjére. Egymás megismerését segítő társasjáték.

Humor, Kooperatív, Party

Bal Jobb Dilemma a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-22
Bal Jobb Dilemma (Left Right Dilemma)

A rossz döntések játéka! A Bal Jobb Dilemma felnőtteknek szóló extrém partijáték. A játékosok megtippelik, hogy a soron lévő játékos mely – gyakran sikamlós, de mindenképp vicces – kérdéseket választja és azokra hogyan válaszol. Az egymásra figyelést fejlesztő társasjáték.

Humor, Kooperatív, Party, Felnőtt tartalom, Szavazás

Mi mind liberálisok vagyunk!

A hír megjelenése: 2022-09-21
Secret Hitler

1932-t írunk. A helyszín a II. világháború előtti Németország, ahol német politikusok egy törékeny Liberális kormányt próbálnak összetartani, s ezzel egyidejűleg elfojtani a feltörekvő fasiszta mozgalmat. Légy résen, ugyanis köztetek is vannak fasiszták, egyikük pedig maga a Titkos Hitler!

Politikai, Blöffölés, Áruló, Csapatjáték