Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Nyomozós játék: Ügynökség

A hír megjelenése: 2022-01-18
Ügynökség társasjáték

Egy kooperatív, kampány alapú nyomozós játék.
1994-ben egy garázsvásáron négy tinédzser rátalál egy rejtélyes társasjátékra, A Kulcsra. Játék közben észreveszik, hogy a játék valahogy kötődik a saját életükhöz. Ti, mint játékosok nem csak A Kulccsal játszotok majd, hanem tinédzser hőseiteket is átsegítitek életük sarkalatos pontjain azáltal, hogy egy interaktív képregényen keresztül összekapcsolt küldetések egész sorát teljesítitek.

2021 legjobb könyvei a vásárlók szerint.

A cikk megjelenése: 2022-01-17
Top25 könyv 2021

A 2021-es összesített eladások. Szerintem, hogy egy könyv mennyire jó azt a vásárlók szavazataiból lehet a legjobban levonni. Abból, hogy hányan vásárolták meg.

...tovább a részletekhez

Kifogyott játék érkezik: Sagrada

A hír megjelenése: 2022-01-17
Sagrada társasjáték

Még október elején kifogyott. Most érkezik az újranyomás (01/20 csütörtökre várjuk). Ha szertenél egy kockadobós, választós játékot, ami ketten is jól játszható, akkor mindenképpen érdemes megnézni.

Logikai játék egyedül: Logiquest: Ticket to Ride - Track Switcher

A hír megjelenése: 2022-01-14
TTR Track Switcher

Szeretem az autónkat a parkolóból kijuttató tili-toli játékot, és szeretem a vasutas társasjátékokat is. Ezért különösen örültem, hogy jött egy vonatos logikai játék. A vonatok népszerűbbek, mint valaha, és a vasútállomásokon folyamatosan a nyüzsgés, ahogy a mérnökök és dolgozók azon ügyködnek, hogy a vagonokat a megfelelő sínekre juttassák. A 40 feladatkártya közül egyet kiválasztva kell a mozdony(oka)t irányítani és a megfelelő sorrendben hozzákapcsolni az állomásozó vagonokat, minél kevesebb lépés felhasználásával. Vasúti főnökként Neked lesz a legfontosabb szereped abban, hogy a mozdonyokat irányítva a vonatkocsik a megfelelő helyzetbe álljanak, és így minden vonat időben elindulhasson.

2021 legjobb játékai a vásárlók szerint.

A hír megjelenése: 2022-01-13
TOP25 2021

Összesítettem a 2021-es eladásokat, szerintem egy játék jóságát a vásárlók szavazataiból lehet a legjobban levonni. Abból, hogy hányan vásárolták meg.

...tovább a részletekhez

A homokdűnén innen (2. rész)

A cikk megjelenése: 2022-01-12
A homokdűnén innen (2. rész)

Több részes cikkünkben elmerülhetsz az Arrakis, avagy a Dűne világában! Ebben a cikkben megtudhatod, hogy miről szól, mit nyújthat Neked a 2021-es, mozis kiadás!

...tovább a részletekhez

A homokdűnén innen (1. rész)

A cikk megjelenése: 2022-01-10
A homokdűnén innen (1. rész)

Több részes cikkünkben elmerülhetsz az Arrakis, avagy a Dűne világában! Ebben a cikkben megtudhatod, hogy miről szól, mit nyújthat Neked a 2019-es jubileumi kiadás!

...tovább a részletekhez

Akciós könyveket találsz a webboltban.

A hír megjelenése: 2022-01-07
Akciós könyvek

216 féle könyvet akcióztunk le a mai napon. 35-50-70% kedvezménnyel tudod ezeket megvenni amíg a készlet tart. Ehhez csináltunk egy új menüpontot is az Akciók közé. Érdemes sietni, mert csak kevés van belőlük.

2022-ben újév napján lovaggá ütötték Ian Livingstone-t.

A hír megjelenése: 2022-01-05
Sir Ian Livingstone

Nevéhez fűződik – Steve Jacksonnal közösen – a lapozgatós könyvek műfajának megalkotása, a Kaland Játék Kockázat könyvsorozat, és a Games Workshop cég megalapítása. 1981-ben Jacksonnal a regény és a szerepjáték elemeit ötvözve megírták az első „lapozgatós könyvet”, A Tűzhegy varázslóját, majd a Kaland-Játék-Kockázat számos további kötetét. A legutóbb magyarul kiadott két lapozgatós könyve A veszedelem kikötője és a Visszatérés a Tűzhegyhez 2021-ben a legsikeresebb könyveink voltak. Most is dolgozik új Kaland Játék Kockázat könyvön, várhatóan 2022 őszén fog megjelenni, reményeink szerint magyarul is.
Köszönjük Sir Ian Livingstone azt a rengeteg munkát, amit a játékokért tett.

Merchants Cove ajándék kiegészítőkkel.

A hír megjelenése: 2022-01-04
Merchants Cove

Egyedi játékmechanikával és szerepspecifikus komponenssel igyekszik minden kereskedő (játékos) minél jobban kielégíteni a vevők igényét, a bátor kalandozókét, akik nap mint nap érkeznek a híres piacra és készek elkölteni a nehezen megkeresett vagyonukat.
Kaptunk még pár darab Merchants Cove játékot. A Kick Starter verzióból. Adjuk hozzá a két kiegészítőt is, a Secret Stash-t és a Rogue Pack-ot. (Amíg a készlet tart)
Ha karácsonykor lemaradtál róla, most könnyedén pótolhatod.