Hírek/cikkek

Piramidó a boltban

A hír megjelenése: 2023-09-22
Piramidó (Pyramido)

Midó fáraó szeretné, hogy ha saját nyughelye jobban tükrözné fenségét, és úgy rendelkezik, hogy 2–4 építésznek ékszerekkel borított piramisokat kell a magasba emelnie: egy Piramidót. A leglátványosabb Piramidót megvalósító építész tanácsadóvá lesz kinevezve, és ő élvezheti majd a minden képzeletet felülmúló gazdagságot és hatalmat.

Kiss the Goblin a boltban

A hír megjelenése: 2023-09-21
Kiss the Goblin

Egy gazdag, de szörnyűséges kobold megkérte a kezed! Hogyan reagálsz rá? Másképp reagálnál, ha egy kaotikus, de jó karakter lennél? Vagy egy törvénytisztelő, de gonosz valaki? A Kiss the Goblin egy olyan partijáték, amelyben reagálnátok kell egy-egy felháborító helyzetre, miközben megpróbáljátok hűen átadni a titkos jellemzőiteket.

Utazás a múltba a boltban

A hír megjelenése: 2023-09-20
Utazás a múltba (Trekking Through History)

A következő napokban több ezer évet fogsz visszautazni az időben, hogy személyesen is átélhesd a történelem legfontosabb pillanatait. Utazásaid során különböző civilizációkat látogatsz meg, és megismered a történelem kiemelkedő alakjait, akik korukat megelőző gondolkodásmódjuknak köszönhetően nagy hatással voltak az emberiség fejlődésére. A játékban található több mint 100 gyönyörűen illusztrált eseménykártyának köszönhetően hasznos és érdekes információkat tudhatsz meg az emberiség több ezer évre visszanyúló történelméről.

Bunny Kingdom: Bunny Express a boltban

A hír megjelenése: 2023-09-19
Bunny Kingdom: Bunny Express

Építs vasutat a nyuszi királyságban! A Bunny Kingdom: Bunny Express egy amolyan mikro-kiegészítő a Bunny Kingdom-hoz, amelyben vasúti síneket építhettek a játéktérre. Akinek a legtöbb vágánya lesz, az lesz a seriff, ez pedig befolyásolja a fordulósorrendet.

Emerge a boltban

A hír megjelenése: 2023-09-15
Emerge

Új szigetek emelkedtek ki az óceánból, tudósként pedig nektek kell tanulmányoznotok az ott élő új, fejlődő ökoszisztémákat! Figyeljétek, ahogy a táblán lévő szigetek három dimenzióban növekednek, miközben egyre többet tudtok meg róluk, és az egyes szigetek élővilága színes növényekkel és állatokkal gazdagodik.

Cyberpunk Red RPG - Random Táblázatok Könyve a boltban

A hír megjelenése: 2023-09-14
Cyberpunk Red RPG (magyar) - Random Táblázatok Könyve

Rövidítsd le a kalandok megalkotására fordított időt, és kezdd el élvezni a mesélést! Legyen szó akár Cyberpunk Red-ről, vagy 2020-ról, Shadowrunról, Altered Carbonról, Subversionről, vagy bármilyen más Cyberpunk szerepjátékról, a Random Táblázatok Könyve méltó társnak fog bizonyulni számodra!

Descent: Legends of the Dark - The Betrayer's War a boltban

A hír megjelenése: 2023-09-14
Descent: Legends of the Dark - The Betrayer's War

A Descent: Legends of the Dark - The Betrayer's War, más néven Descent Act II, egy terjedelmes és mélyen kooperatív dungeon crawler, amelyet a játékosok döntései vezérelnek - mindezt egy olyan alkalmazás segítségével, amely lehetővé teszi, hogy játékmester nélkül is lehessen játszani. A játék magával ragadó története tele van fordulatokkal, amelyek még a tapasztalt játékosokat is meglepik majd. A kampányok egyedül vagy akár négy fővel is játszhatók, ahol ügyes csapatmunkára lesz szükség a kihívások leküzdéséhez.

Ticket to Ride: Berlin a boltban

A hír megjelenése: 2023-09-13
Ticket to Ride: Berlin

Légy üdvözölve a kultúra, a művészet és a zene városában! Fedezd fel Berlin nevezetes sugárútját, az Unter den Lindent, és merülj el Európa kulturális fővárosában. Élvezd a városnéző hajókázást a Spree folyón, tekerj át kerékpárral a Brandenburgi kapun, vagy csak gyönyörködj a Pergamon Múzeumban kiállított remekműveken.

Everdell: Farshore a boltban

A hír megjelenése: 2023-09-12
Everdell: Farshore

A szél erősen fúj. A Nap a horizontot karcolja. Ideje hát vitorlát bontani egy új kalandhoz! Az Everdell: Farshore egy epikus tengeri kalandra invitál, hogy felfedezd és belakd az Örökvölgytől északra fekvő zord vidéket. Figyeld a széljárást, hogy hajóddal útnak indulhass és gazdagságra lelj, versenyezz a jövedelmezőbb szigetekért, mielőtt még a dagály beköszöntene, és legyél te az első, aki megszerezve az értékes térképeket, kincsek tárházában érezhesd magad!

Boss Monster 10th Anniversary Edition a boltban

A hír megjelenése: 2023-09-11
Boss Monster 10th Anniversary Edition

A Boss Monster csekély egymillió eladott példánnyal büszkélkedhet, így kellő önbizalmának hála ez a játék biztosan nagy sikert arat majd minden asztalnál, ahol épül és szépül az az „oldalnézetes” tömlőc! Ünnepeld te is a Boss Monster egy évtizedét ezzel a különleges 10. évfordulós kiadással! Csábítsd oda a hősöket a várbörtönödbe a teljesen új szobakártyákkal és a négy új főellenféllel. Ez a finomhangolt kiadás tökéletes arra, hogy új játékosokat vezessen be a játékba, és ne csak a retro szívek dobbanjanak meg.

Frostpunk: The Board Game - Miniatures / Timber City / Resources / Dreadnought a boltban

A hír megjelenése: 2023-09-08
Frostpunk: The Board Game - Miniatures

Amikor egy zord világban mindig apró szépség számít! Ezekkel a remek kiegészítőkkel szintre életre keltheted a Frostpunk játékodat! Legyen akár műanyag, akár fa változat, bármelyik kiegészítő remekül mutat majd a játékos asztalodon és segít majd jobban elmerülni ebben a fagyos világban!

Marvel Champions LCG - Campaign Pack 06.: NeXt Evolution a boltban

A hír megjelenése: 2023-09-01
Marvel Champions LCG - Campaign Pack 06.: NeXt Evolution

Klasszikus X-Force karakterek tűnnek fel a színen! Valami baljóslatú dolog leselkedik az árnyékban, egy fenyegető veszély, amiről csak kevesen tudnak. Az ördögi összeesküvés lassan formát ölt, a célját csupán sejteni lehet, de egy dolog biztos: a középpontban egy fiatal, önfejű mutáns, Hope Summers áll. Valamilyen oknál fogva a gonosztevők tervei Hope-tól függenek, és lehet, hogy ő már nem bírja sokáig...

Wild Tiled West a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-31
Wild Tiled West

A Nyugat vadabb, mint valaha! Egy vad határvidék fekszik odakint, amit sokan úgy is emlegetnek, mint a Wild Tiled West, és csak a legvagányabb élőlények lesznek képesek birtokukba venni! Draftolj (válogass le) lapkákat, hogy új városokat építhess velük a prérin, és segítsd a településed növekedését. Védd meg a polgáraidat a törvényen kívüliektől. Gazdagodj meg a bányákból, vagy kockáztass és tegyél fel mindent a kártyaasztalnál! Itt csupán okos stratégiával és egy kis szerencsével lehetsz győztes! Nyergelj fel, és lovagolj el a vad csempés Nyugatra!

Menior tornyai a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-31
Menior tornyai

Elmbruth O’Yllewaggh egy zöld bőrű, csúf képű oggun nő, akit gyermekkorában megátkozott egy varázsló. Ám a gyermek felnőtt, és nem csupán kiváló harcossá vált, de mentális képességei révén még egy mágussal szemben is jók az esélyei. Elérkezettnek látta hát az időt, hogy megtalálja régi ellenségét, és rákényszerítse, hogy megszüntesse a réges-régi átkot. Azonban Mennegor, a gonosz varázsló a sötétség szolgáitól és kísértetektől, démonoktól hemzsegő, félelmetes hírű várba vette be magát, melynek nevét az ismerői rettegve ejtették ki: Menior tornyai. A címadó kisregény mellett további kilenc fantasztikus történet kapott helyet ebben a kötetben, melyben a Cherubion Kiadó egyik legtermékenyebb írójának műveit gyűjtöttük egybe.

Lost Ruins of Arnak: The Missing Expedition a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-29
Lost Ruins of Arnak: The Missing Expedition

Kövesd a nyomokat a Lost Ruins of Arnak: The Missing Expedition második kiegészítőjében, hogy megtudd Kutil professzor és más eltűnt felfedezők sorsát. Két új vezető áll a rendelkezésére, hogy új stratégiát próbálhass ki, két új kutatási sávot fedezhetsz fel, és új ereklyékkel, tárgyakkal és segítőkkel vértezheted fel expedíciós csapatodat. A kiegészítő egyszerűen hozzáadható az alapjátékhoz vagy Expedícióvezetők kiegészítőhöz, de megismerhető egy szóló vagy kétjátékos kooperatív kampány részeként is, amely hat fejezetből áll, mindegyik más szabályokkal és célokkal.

Hírek/cikkek folytatása