Hírek/cikkek

Gutenberg a boltba

A hír megjelenése: 2023-05-25
Gutenberg

Legyél a nyomtatás úttörője, és hozd létre a leghíresebb műhelyt! A Gutenberg egy 1-4 fős társasjáték, amelyben a játékosok a 15. századi nyomdászat úttörőit alakítják. Megbízások teljesítésével gazdagságra és hírnévre tesztek szert. Nyomdai műhelyetek fejlesztésével és a mecénások támogatásának elnyerésével fejleszteni tudjátok a termelési kapacitásotokat.

Ganz Schön Clever KIDS a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-24
Ganz Schön Clever KIDS - Egy okos húzás

Hamarosan kezdődik a születésnapi buli! Néhány dologra különösen oda kell figyelnünk: a lufik, az ajándékok, a gyerták, és az édességek! Hogy látod, sikerül ezekből többet gyűjtened mint a többi bulizónak? A Ganz Schön Clever KIDS játékmenete hasonló a Ganz Schön Clever alapjátékhoz: a saját körében dob a játékos a kockákkal, kiválasztja melyeket szeretné felhasználni, majd a maradék kockák közül a többi játékos tud válogatni.

Tábori ramazuri a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-24
Tábori ramazuri (Oh My Brain)

Meg tudsz-e szabadulni a zombiállatok hordájától? Hozzászokhattál már, hogy a kellemes táborozást legfeljebb csak a szúnyogok zümmögése zavarja meg. De most zombiállatok rontanak rád! Erre kell most felkészülnöd, de csak akkor, ha elég bátor vagy hozzá!

A Dél-Tigris vándorai a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-22
A Dél-Tigris vándorai (Wayfarers of the South Tigris)

A Dél-Tigris vándoraiban a játékosok célja, hogy minél több győzelmi ponthoz jussanak - elsősorban a szárazföld, víz és ég feltérképezésével. Ha pedig a karavánotokat is fejlesztitek vagy inspirációt szereztek vagy a három különböző céh-et (Tudomány, Kereskedelem és a Felfedezés) megfelelően befolyásoljátok, további pontokhoz juthattok. De sose feledkezzetek az előre haladás naplózását, ha jól taktikázol, akkor pont akkor aktiválódik a játék vége, mikor Te eléred a naplózássáv jobb oldalát. Ez a különleges grafikával rendelkező munkáslehelyezős játék előre nem meghatározott számú körön át. A kezdőjátékossal kezdve, az óramutató járásával megegyező irányban haladva, amikor egy játékos sorra kerül és ez így folytatódik egészen a játék végéig.

A Nagy Jü legendája a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-22
A Nagy Jü legendája (Legacy of Yu)

Írd meg a saját legendádat Nagy Jü cipőjében járva! A munkáslehelyezős társasjáték bármennyiszer újrajátszható, szerteágazó történetszálú kampányjáték kizárólag egy fő részére. Itt egyedül írod a legendát! Játékosként a Te feladatod lesz a fenyegető áradást kordában tartó csatornarendszer kiépítése, és a folyamatosan fejlődő, terjeszkedő település megvédése a barbárok fenyegetésétől és portyázásától. Játszmáról játszmára újabb történetszál bontakozik ki és új elemekre teszel szert.

Várjuk a Kill Team: Ashes of Faith-t, de...

A hír megjelenése: 2023-05-20
Kill Team: Ashes of Faith

Sajnos rossz híreket kaptunk a hazai disztribútortól. A Kill Team: Ashes of Faith termékből várhatóan csak 2-3 darabot fogunk kapni és ez igaz minden hazai boltra. A termék várhatóan a jövő héten érkezik majd hozzánk, bevételezzük és ezt követően pedig rendelhetővé tesszük a webáruházban. Csak a webáruházban lehet majd megrendelni, a boltban/emailben/telefonon nem, valamint csak a hivatalos megjelenési dátumot követően lehet azt átvenni a boltban/adhatjuk fel GLS csomagként. Egy személy kizárólag egy darabot rendelhet a termékből. Amint valaki megrendeli az utolsó darabot a webáruházban, a termék adatlapján annak státusza átvált nem rendelhetőbe, így erre a termékre nem vonatkozik az elsőbbségi előrendelés. Nem ismerjük sem a napot, sem az órát, amikor a terméket a weboldalon rendelhetőként megjelenítjük, mert ez attól függ, hogy mikor kapunk árut a hazai disztribútortól, ami pedig képlékeny.

Sör és kenyér a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-19
Sör és kenyér (Beer & Bread)

A sörfőzés és a kenyérsütés hagyományainak versenye! A Sör és kenyér egy kétszemélyes játék, mely a kártyák többfunkciós használatára épül. A váltakozó fordulók okos felépítése izgalmas fordulatot kölcsönöz a játékosok interakciójának, a kártyadraftolásnak és az erőforrás-gazdálkodásnak. Egy hajdanvolt kolostor termékeny földjein alapított két falu őrzi a sörfőzés és a kenyérsütés kettős hagyományát. Bár osztoznak a földeken és az erőforrásokon is, lakosai továbbra is büszkén rivalizálnak azért, hogy felülmúlják egymás termékeit.

Fog of Love: Love on Lockdown a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-17
Fog of Love: Love on Lockdown

A Covid-19 világjárvány összezárt titeket… de még mindig együtt vagytok! A Love on Lockdown a kritikusok által elismert, Fog of Love társasjáték kiegészítője, ami egy olyan pár történetét meséli el, akik hónapokra összezárva találják magukat, és a helyzet ellen nem tehetnek semmit. A bezártság ideje alatt jóval több dolgot kell kezelnetek, mint a legtöbb párnak - például az unalmat és azt, hogy mennyire vakmerően viselkedtek majd a Threat-tel (Fenyegetéssel) szemben. A kabinlázzal való szembenézés dönti el, vagy a kapcsolatotok mennyire erős - már ha egyáltalán ki tudtok tartani, hogy ez kiderülhessen.

Little Town: A völgy kézművesei a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-17
Little Town: A völgy kézművesei (Little Town: Artisans)

Végre elég fejlett a kis hegyaljai városod... így most már nálad szeretnének letelepedni a kézművesek! A Little Town könnyedén vezeti be a játékosokat a munkáslehelyezős társasjátékok világába. A Little Town: Artisans kiegészítővel végre megtelepednek nálatok a kézművesek több lehetőséget teremtve a fejlődésre.

Savage Worlds: Veszett világok - Alapkönyv a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-16
Savage Worlds: Veszett világok - Alapkönyv

A Veszett világok alapkönyve bárhová eljuttat, ahová csak szeretnéd – a Deadlands nagyon vad nyugatától a Necessary Evil bűnös utcáiig, az East Texas University különös egyetemi kampuszától a The Last Parsec távoli, megszelídítetlen univerzumáig. De létrehozhatsz saját világokat is, és a kifejezetten kampányspecifikus szabályok segítségével bármit megalkothatsz, a kalandregények hangulatától kezdve a kard és varázslat zsánerén át a keményvonalas tudományos fantasztikumig.

Gengszterelmék a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-16
Gengszterelmék (District Noir)

Maffiózónak lenni nem az erőszakról, hanem az eleganciáról szól! Tökéletes öltönyök, megtervezett lépések... a siker kíméletlen megragadása a következő lépés. Ugorj fejest a kíméletlen, de mégis egyszerű, mélységeket érintő párbajjátékba, a Gengszterelmékbe! A blöffök, trükkök és a folyamatos agymunka elengedhetetlen, hogy túljárhass a másik eszén!

Omicron Protocol a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-16
Omicron Protocol

2050-ben San Lazaro utópisztikus városát egy titokzatos számítógépes vírus zárja el a világtól és bénítja meg, ami az egykor átlagos lakosokat erőszakos és kiszámíthatatlan "CyMS"-ekké, azaz kiber-emetikus szociopatákká változtatja. Az Omicron Protocol egy "intra-apokaliptikus", cyberpunk témájú, miniket mozgató összecsapás, 1-4 játékos részére, ahol egy csapat egyedi karaktert irányítasz, majd pedig egy külső ellenfelet, akivel zaklathatod a többi játékost. Vagy játszhatsz szólóban/kooperatív csapatként, hogy megküzdj az ellenséggel, célokat teljesíts, mindezt a túlélésért cserébe.

Autobahn a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-12
Autobahn

Építs utakat, szállíts árut és lépdelj felfelé a közlekedési minisztérium ranglétráján! Az Autobahn egy gazdasági stratégiai játék a német autópályarendszer kiépítéséről, amely a második világháború végétől napjainkig történő időszakot ölel át. A második időszak végén (1990-ben) az ország keleti részén is megnyílik a lehetőség a hálózat további bővítésére.

Star Wars: Legion - Clone Commander Cody a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-12
Star Wars: Legion - Republic (Clone Commander Cody - Commander)

A Galaktikus Köztársaság egyik legmegbízhatóbb klónparancsnoka megérkezett a Star Wars: Legion világába! A 7-es Égi Hadtest parancsnokaként a "Cody" néven ismert CC-2224 kiváló hírnévre tett szert, mint képzett stratéga és ádáz harcos. Ez a csomag három jellegzetes parancsnoki kártyával hozza őt játékba, amivel kellően kihasználhatók Cody erősségei. Hozzá csatlakozik Waxer és Boil katonák a Ghost Company klónosztagból, akiket személyi fejlesztésekként hozzáadhatsz a klónkatonák alakulatainak egységeihez.

A halál árnyéka a boltban

A hír megjelenése: 2023-05-11
A halál árnyéka

Zvdegor Devzevor egy különös faj tagja: drelf – drének és elfek keveréke. Dorvdre Skjördben élt,az Ősök Palotájában, a harcművész zevorok között, és mágikus erőit az elődei szellemeitőlkölcsönözte. Ám két évvel ezelőtt, midőn Zrogdavar elf istent próbálták megidézni, népétismeretlen kalandorok lemészárolták, városát lerombolták és felgyújtották. Zvdegorbosszúszomjasan veti magát a gyilkosok nyomába. Egyetlen társa Árnyék, amely még aháborodott drelfnél is kegyetlenebb és irgalmatlanabb gyilkos.

Hírek/cikkek folytatása