Társasjáték bolt. Fantasy / Sci-Fi könyvesbolt és antikvárium. Szerepjáték. Terepasztalos játék.

Társasjáték újdonságok

Angol nyelvű Szerepjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Azul Mini - A királyi pavilon a boltban

A hír megjelenése: 2024-07-16

Pole Position a boltban

A hír megjelenése: 2024-07-10
Pole Position

Nincs biztos győzelem, míg a kockás zászlót meg nem lengetik! A Pole Position egy stratégiai autóversenyzős játék, ahol mindent átélhetsz, ami egy ilyen vibráló sportversenyen előfordulhat: előzés, kerékcsere, boxkiállás, balesetek, időjárásváltozás, visszaváltási rendszer (DRS), biztonsági autó... és még sok minden más. Bölcsen kell megválasztanod a stratégiádat, és az adott versenyszituációkhoz kell igazítanod, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni az adott helyzetből.


Sandbag a boltban

A hír megjelenése: 2024-07-09
Sandbag

Kellemes homokzsákmentes repülést! A Sandbag egy rendkívül interaktív ütés-vivős játék 3-6 játékos számára, ahol a játékosok egy hőlégballonfesztiválon vesznek részt. Juss magasabbra, mint az ellenfeleid. Dobj ki minél több homokzsákot, próbálj meg rakétákat szerezni, változtasd meg az adu színét, és igyekezz elkerülni az ütéseket, hogy a 3 kör után tiéd legyen a legkevesebb pont!


Csatacsirkék a boltban

A hír megjelenése: 2024-07-08

A rókák tudománya a boltban

A hír megjelenése: 2024-07-05
A rókák tudománya (The Fox Experiment)

A rókák tudományában saját háziasított rókákat kell tenyésztenetek. Minden fordulóban kiválasztotok egy rókaszülő párost, akik bizonyos tulajdonságokkal rendelkeznek. Megszerzitek ezeket a bizonyos tulajdonságkockákat, dobtok velük, majd megpróbáljátok úgy elhelyezni őket, hogy teljes tulajdonságszimbólumokat alkossanak, amelyeket aztán bejelölhettek a kölyökkártyán. Ezután tulajdonságjelzőket kaptok attól függően, hogy hány tulajdonságot sikerült megjelölnötök, amelyekkel utána a személyes játékos táblád sávjaidat növelheted.


Vándor lelkek földje a boltban

A hír megjelenése: 2024-07-04
Vándor lelkek földje (Roam

A Vándor lelkek földje társasjátékban versenyezhettek majd az elveszett kalandorok felkutatásáért. A játék több mint ötven egyedi kártyát tartalmaz, amelyek különböző területet vagy karaktert ábrázolnak. Minden körben aktiválhatsz egy kalandor kártyát a csapatodból úgy, hogy az adott kártyát lefelé fordítod. Aki a legtöbbet licitált a kártyáért, megnyeri azt - megtalálva az elveszett kalandort és hozzáadva őket a csapatához.


Amazónia a boltban

A hír megjelenése: 2024-07-03
Amazónia (Life of the Amazonia)

Óvd meg az esőerdő élővilágát! Az Amazónia összetettebb, akcióválasztós családi társasjáték rengeteg különleges alkatrésszel. A játékosok harmonikus természetvédelmi területet építenek ki az őserdő állatai és növényei számára.


Robo Rally Transformers a boltban

A hír megjelenése: 2024-07-02
Robo Rally Transformers

Versenyezz úgy, mint egy Transformers! A Transformers Robo Rally-ban a játékosok hat Transformers közül választhatnak, amelyek mindegyike saját fejlesztésekkel, egyedi előnyökkel és identitással rendelkezik. A játékosok válthatnak a robot és jármű módok között, hogy jobban navigálhassanak a számos út, épület és akadályon át. A játék négy új, kétoldalas játéktáblát tartalmaz, amelyek Velocitron városát és sivatagi tájait ábrázolják.


Spectral a boltban

A hír megjelenése: 2024-06-28
Spectral

A Spectral-ban a játékosok egymással versengő kincsvadász bandákat irányítanak. Ezek a csapatok a bíborhold éjszakáján lépnek be a kastélyba, és azon versenyeznek, hogy éjfél előtt felfedezzék a kincsek helyét. Miközben felfedezik és megfejtik a jelképeket, elkerülhetik azokat a szobákat, ahol titkon démonok szunnyadnak, és önző módon eltitkolhatják ezeket az információkat a riválisaik elől. A játékosok a következtetések, licitálások, fogadások és blöffölések révén fedezik fel és hasznosítják a megszerzett titkokat. A játék akkor ér véget, amikor egy játékos az összes kincsvadászát elhelyezte, vagy ha az összes játékos egymás után passzol. Az a banda kerül ki győztesen, amelyik a legtöbb kincset zsákmányolja meg, miközben sikeresen elkerüli az elátkozott szobákat.


Deep Rock Galactic: The Board Game a boltban

A hír megjelenése: 2024-06-24
Deep Rock Galactic: The Board Game

A Deep Rock Galactic: The Board Game a népszerű számítógépes játék társasjáték változata, amelyben legfeljebb négy törp bányászt irányíthatunk az űrben: a felderítőt, a mérnököt, a lövészt és a fúrót. A játékosoknak közösen, egy ellenséges bolygó mélyén kell bányászniuk értékes ásványi anyagok után, ahol az őshonos rovarszerű ragadozók - a glifidák - várakoznak, és védik barlangjaikat a betolakodók ellen. Vajon a csapat képes lesz teljesíteni a vállalat által megszabott ásványkincs-kvótát, vagy mindannyian a rovarok vacsorájaként végzik?


Solani a boltban

A hír megjelenése: 2024-06-19
Solani

A Solani egy absztrakt csempelerakós játék, melyben a játékosok csillagképeket állítanak össze a saját táblájukon, felváltva választva ki két különböző formájú csempét egy egyedi "kétfejű kígyó”. Helyesen kössétek össze a csillagokat, figyeljétek meg a bolygók vándorlását, és azonosítsátok az égitestek elhelyezését, hogy a lehető legjobban kitöltsétek a csillagképek kirakóját.


Bardwood Grove a boltban

A hír megjelenése: 2024-06-13
Bardwood Grove

Játékotokról rege szól-e majd? A Bardwood Grove egy tablóépítő eurojáték, amelyben minden játékos egy fantasztikus bárdot alakíthat. Az Öt Birodalom univerzumában (amelybe olyan játékok tartoznak, mint a Merchants Cove, Rise to Nobility, Cavern Tavern) játszódó játékban a játékosok a Halfling Birodalomban kalandoznak, amely a legjobb, legtehetségesebb, legendás bárdok otthona az egész országban.


Karak 2 a boltban

A hír megjelenése: 2024-06-11
Karak 2

A Karak II egy kompetitív, kalandozós társasjáték, amelyben a játékosok hősökként a Karak-kastély környékét fedezik fel, harcolnak a felbukkanó szörnyekkel, és különböző jutalmakhoz jutnak. A felszabadított területeken erőforrások után kutathatnak, településeket építhetnek, ahol többek között újabb egységeket képezhetnek ki a hadseregükbe, hogy segítségükkel szembeszállhassanak a világuralomra törekvő sötét erőkkel.


Dűne: Impérium - Felkelés a boltban

A hír megjelenése: 2024-06-07

Királyi áru Big Box a boltban

A hír megjelenése: 2024-06-05
Királyi áru Big Box (Oh My Goods!: Big Box)

A játékosok munkásokat alakítanak a játékban, akik használati eszközöket, hordót, vasat, üveget és mindenféle más portékát készítenek. Mindezekből olyan termelési láncokat kell kialakítaniuk a játék során, hogy azok után a lehető legtöbb győzelmi pontot kapják. Ez a gyűjteményes Big Box kiadás tartalmazza a Királyi áru alapjátékot, amely elöszőr 2015-ben jelent meg, valamint a Felkelés Longsdale-ben (2016) és a Menekülés Canyon Brookból (2017) kiegészítőt is.


Hírek/cikkek folytatása

Írj üzenetet!