Segítség, kellene egy jó ajándék! Ajándékozz neki egy Ajándékutalványt!


Ha nem tudod pontosan mit szeretne, lepd meg egy ajándékutalvánnyal.

Annyit biztosan tudsz róla, hogy szeret társasjátékozni, hiszen folyton erről beszél. De hogy mi van meg neki, vagy mi az amit kinézett magának arról halvány fogalmad sincs? Ha nem akarsz mellélőni lepd meg egy ajándékutalvánnyal.

  • Szabadon megválasztható az összeg
  • Egyedi vonalkóddal rendelkezik, ezzel lehet felhasználni.
  • 1 évig érvényes
  • Egy vásárlásához több is felhasználható
  • Több vásárlására is szétbontható
  • Felhasználásakor más kedvezményekkel összevonható

Hogyan lehet megvásárolni?

Személyesen a boltban

Bejössz a boltba és az eladóktól kérsz egy Ajándékutalványt. Meghatározod, hogy mekkora összeget szeretnél és ők azonnal kitöltenek neked egy Ajándékutalványt.

Itt a weboldalon

Csak kitöltöd az űrlapot, és megnyomod a megrendelés gombot. A továbbiakról — beleértve az utalás részleteit, amennyiben előreutalást választatsz, emailben küldünk információt.

Mit fontos még tudni az Ajándékutalványról?

Fontos, hogy az ajándékutalványt nem a megvásárló nevére adjuk el a rendszerben, mert nem Te fogod felhasználni. Sajnos így az Ajándékutalvány vásárlására nem érvényes a 100+ vásárlóknak járó 5%-os kedvezmény.

Egyedi vonalkóddal rendelkezik.

Egyszer lehet felhasználni. Ez a vonalkód nem névre szól, ezért azt bárki felhasználhatja, akinek a birtokában van.

1 évig érvényes.

A kiállított ajándékutalvány 1 évig érvényes a kiállítástól számítva. Ezt a dátumot ráírjuk. Ha több vásárlásra szeretnéd szétbontani, akkor az újonnan kiállított utalványt az eredeti lejárati dátummal állítjuk ki.

Egy vásárláshoz több is felhasználható.

Ha olyan szerencsés fickó vagy, hogy több embertől is kaptál ajándékutalványt, akkor sincs semmi probléma. Ezeket együtt is felhasználhatod egy vásárlásnál.

Több vásárlásra is szétbontható.

Ha egy nagyobb összegű ajándékutalványra tettél szert, amit nem akarsz egyszerre felhasználni egy vásárláshoz, nyugodtan bontsd szét a vásárlásaidat. Vedd meg amit szeretnél, fizess az ajándékutalványoddal. A maradék összegről kiállítunk neked egy új ajándékutalványt, de ezt az eredeti lejárati dátummal állítjuk ki.

Más kedvezményekkel összevonható.

Miután az ajándékutalvány egy pénzhelyettesítő eszköz, nyugodtan fizetheted vele az összes felhasználható kedvezményed után megmaradó összeget.


Hol és hogyan lehet felhasználni?

Felhasználható személyesen, a boltban (1067 Budapest Szondi u. 18.). Bárki felhasználhatja, akinek a birtokában van. (Vigyázz rá nehogy elveszítsd, de akár tovább is ajándékozhatod.) A fizetéskor, amikor az eladó megkérdezi, hogy készpénzzel vagy bankkártyával szeretnél fizetni, akkor kell szólni, hogy felhasználod az ajándékutalványodat. Add oda neki és ő levonja az összegét a fizetendő összegből. Ha marad még belőle, mert nem vásároltad le egyszerre, akkor a szétbontásnál részletezettek szerint kiállít a maradék összegről egy újat. Fontos, hogy nem lehet pénzre váltani. A maradékot sem adjuk oda készpénzben, csak kapsz egy új csökkentett összegről szóló ajándékutalványt.

Felhasználható a Webboltban amikor rendelést adsz le. Az online rendelés esetén a megjegyzés rovatban lehet jelezni számunkra az ajándékutalvány felhasználását a vonalkóddal együtt. Ha marad még belőle, mert nem vásároltad le egyszerre, akkor legközelebb ugyanezzel a vonalkóddal tudod felhasználni a maradék összeget. A felhasználásaidat mi nyilvántartjuk a rendszerünkben így követhető, hogy mikor mennyit használtál fel.

Fontos! Minden ajándékutalvány el van látva egy egyedi vonalkóddal, ezzel lehet felhasználni. Ez a vonalkód nem névre szól, ezért azt bárki felhasználhatja, akinek a birtokában van. Kérünk, hogy kezeljétek azt körültekintően!

Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.