Kedvezmények és klubkártya

Kedvezmények

"Hűséges barát" kupon - társasjáték vásárlása után

Társasjáték (nem kártyavédő, playmat, vagy bármi egyéb) vásárlásod után kedvezmény kupont kaphatsz 500/1000/1500 Ft értékben a vásárlási összegtől függően, ha elhozod a klubkártyádat!

  • 10.000 Ft után egy   500 Ft-os kedvezmény kupont,
  • 18.000 Ft után egy 1000 Ft-os kedvezmény kupont,
  • 25.000 Ft után egy 1500 Ft-os kedvezmény kupont

A kedvezmény kupont 3 hónapon belül társasjáték vagy kártyavédő vásárlásánál használhatod fel minimális összeg nélkül. Egy összegben kell őket felhasználnod, de egy vásárláshoz többet is felhasználhatsz, más kedvezményekkel is összevonhatod, viszont készpénzre nem válthatod. A kedvezmény kupon nem átruházható, a klubkártyádhoz kötött. A kedvezmény kupont csak a klubkártyád felmutatásával használhatod fel.

Ha interneten rendeltél és házhozszállítást kértél, akkor a kupont csak virtuálisan készítjük el. A feladásról értesítő emailben kapsz erről is értesítést. Ezeket a kuponokat úgy tudod felhasználni, hogy a következő rendelésdben a megjegyzés rovatba beírod, hogy ilyen és ilyen kuponokat szeretnél felhasználni. A kollégák ellenőrzik és felhasználják.


"Kedves vásárló" bónusz - az eddigi összes vásárlásaid után

Díjazzuk, ha rendszeresen nálunk vásárolsz. Gyűjtjük a vásárlásaidat a klubkártyádra és bizonyos összegek után kedvezmény kupont adunk ajándékba, amit a rendszerben tárolunk:

  •   25.000 Ft után egy   500 Ft-os kedvezmény kupont,
  •   50.000 Ft után egy 1500 Ft-os kedvezmény kupont,
  • 100.000 Ft után egy 4000 Ft-os kedvezmény kupont és a 100+ vásárló titulust,
  • 250.000 Ft után egy 6000 Ft-os kedvezmény kupont és a 250+ vásárló titulust,

Ezt a kedvezmény kupont később felhasználhatod, bármilyen termék vásárlásánál minimális összeg nélkül, nem jár le. Sőt, nem muszáj egy összegben felhasználnod, felhasználhatod részletekben is, vagy egy vásárláshoz többet is felhasználhatsz, más kedvezményekkel is összevonhatod, de készpénzre nem válthatod. A kedvezmény kupon nem átruházható, a klubkártyádhoz kötött.

A kedvezmény kupont csak a klubkártyád felmutatásával használhatod fel.

Ráadásul 100+ vásárlóként minden vásárlásra kapsz +5% kedvezményt.

Valamint 250+ vásárlóként pedig az eddigi kedvezményeken fölül havonta egyszer ingyenesen kipróbálhatsz egy társasjátékot egy hétig, ehhez itt kell lennie a klubkártyádnak, szólnod kell az eladónak, hogy igénybe veszed az ingyenes kipróbálást, itt kell hagynod a foglalót készpénzben. Ha meghosszabbítod a kipróbálást, a plusz hétért már fizetned kell a kipróbálás díját. Ezen felül elsőbbségi előrendelés jár neked minden könyvre és társasjátékra. (Ritkán, de néha előfordul, hogy nem tudunk annyi játékot, könyvet beszerezni, amennyi megrendelésünk van rá, ilyenkor a 250+ vásárlóink előnyt élveznek a többiekkel szemben.)


Klubkártya a kedvezményekhez

Ha személyes vásárlásnál nem ajánlaná fel magától, klubkártyádat kérd az eladótól. Természetesen az első klubkártyádat ingyen adjuk.
Netes vásárlóinknak virtuális klubkártyájuk van a rendszerben, amit a regisztráció hoz létre.
Amikor netes rendelőként először vásárolsz a boltban személyesen, ingyen kiállítunk neked egy klubkártyát.
Ha elveszted (vagy nem találod) a klubkártyádat, első alkalommal ingyen pótoljuk, az ez utáni pótlások alkalmanként 500,- forintba kerülnek.

Személyes vásárlásnál a vásárlások felírásához, a kuponok kiadásához illetve a kedvezmények és vásárlási kuponok felhasználásához minden alkalommal szükség lesz a klubkártyád felmutatására, így kérjük azt minden alkalommal hozd magaddal!


Ingyen "házhoz megy a társasjáték" futárral Magyarországon!

GLS

Ha a rendelésed az összes kedvezmény levonása után is meghaladja a 12000,- forintot, választhatod az ingyenes kiszállítás lehetőségét is. Természetesen ilyenkor utánvételi díjat sem kell fizetned.

Sőt, ha több rendelésed is fut egyszerre, akkor nincs akadálya annak, hogy kérd a rendeléseid összevonását és így érd el az összes kedvezmény levonása után szükséges 12000,- forintot. Kérjük, az összevonásra vonatkozó kívánságodat írd bele az új rendelésed megjegyzésébe.

Az ingyenes kiszállítás minden esetben csak akkor érvényes, ha egy időben, egy címre történik az összes megrendelt azonnal kapható termék kiszállítása.

Ez a lehetőség csak Magyarországon belüli kiszállításra érvényes.
A külföldi szállítás költségeit ezen az oldalon találod.