Átvétel & Fizetés


Hogyan vehetem át a rendelésemet?

Átveheted személyesen a boltban

Kérhetsz személyes átvétel opciót a rendelés leadáskor és miután megkaptad az email értesítőt, hogy a rendelésed átvehető, tudsz jönni érte személyesen a boltba. Nyitvatartási időben (hétköznap 12-19-ig, szombaton 10-18-ig) a Szellemlovas boltban (1067 Budapest Szondi u. 18/a) átveheted a megrendelésedet. Természetesen ez nem kerül plusz pénzedbe, csak a rendelésed végösszegét kell kifizetned.

Kérheted a rendelésed kiszállítását

Kérhetsz házhozszállítás opciót is a rendelés leadásakor. Ebben az esetben miután a rendelésed minden eleme raktáron van és feladható státuszú, akkor feladjuk a csomagodat.

 • A csomagokat a GLS kiscsomagszállító viszi házhoz.
 • A kiszállítás 990 Forintba kerül, ha előre átutalod a játékok árát, ha pedig a futárnak szeretnél fizetni kiszállításkor, akkor összesen 1390 Forint a kiszállítás díja.
 • Csomagfeladás minden munkanapon van, a rendelésedet 1-2 munkanapon belül fogják kézbesíteni. Miután feladtuk a csomagodat küldünk neked e-mailt, amiben benne lesz a csomagszámod és a GLS ügyfélszolgálat telefonszáma. Ott tudsz érdeklődni a csomagod felől, és ott tudod megadni a különleges kívánságaidat is ha van ilyen. (Pl.: nem jó kedden csak szerdán, csak délelőtt vagyok otthon, a szomszéd néni fogja a csomagot átvenni.)
 • A kiszállítást kérheted GLS csomagpontra, ez nem jelent plusz költséget. A GLS oldalán keresd ki, hogy melyik csomagpontra szeretnéd a kiszállítást. => Csomagpont kereső A rendelésed megjegyzésébe írd be, hogy erre a csomagpontra kéred és írj be minden elérhető adatot, amit erről találtál.

Ingyenes kiszállítás Magyarországon 18000,- Ft felett!

Ha a rendelésed az összes kedvezmény levonása után is meghaladja a 18000,- forintot, akkor ingyenes kiszállítási lehetőséget is tudsz választani az átvétel módjánál. Természetesen ilyenkor utánvét díjat sem kell fizetned.
Sőt, ha több rendelésed is fut egyszerre, akkor nincs akadálya annak, hogy kérd a rendeléseid összevonását és így érd el az összes kedvezmény levonása után szükséges 18000,- forintot. Kérjük, az összevonásra vonatkozó kívánságodat írd bele az új rendelésed megjegyzésébe.
Az ingyenes kiszállítás minden esetben csak akkor érvényes, ha egy időben, egy magyarországi címre történik az összes megrendelt azonnal kapható termék kiszállítása.
Ha elállás, lemondás, törlés miatt a rendelés értéke 18000,- forint alá csökken, akkor az ingyenszállítás nem jár.
Ha egy rendelésedet több részre bontod és az így létrejövő rendelések bármelyike vagy mindegyike 18000,- forint alá csökken, arra a rendelésre szintén nem jár az ingyenszállítás.
Az ajándék utalvány kiszállítására nem vonatkozik az ingyen szállítás, bármekkora összegről szóljon is az utalvány.Hogyan fizethetem ki a megrendelt játékokat?

Személyesen a boltban a játék átvételekor.

Ezt megteheted készpénzzel vagy bankkártyával. Használhatsz MasterCard vagy Visa kártyát, de nem használhatod az American Express kártyádat.

Banki átutalással a kiszállítás vagy a bolti vásárlás előtt.

 • Figyelem, ne utalj addig, amíg nem kapsz egy olyan emailt, hogy utalj át xxx forintot a bankszámlánkra.
 • Ez nem bankkártyás fizetés. Az átutalást neked kell megtenned, célszerűen internetbankon keresztül.
 • Fontos, hogy banki utalás, ne küldj pénzt rózsaszín postautalványon.
 • Ha szeretnél olcsóbb szállítást, vagy nem akarsz a boltban fizetni, válaszd ezt a fizetési lehetőséget.
 • Amint a pénz megérkezik a bankszámlánkra, rendelésedet lehetőleg aznap, de legkésőbb a következő munkanapon feladjuk, vagy értesítünk mailben, hogy jöhetsz a rendelésedért.

Utánvéttel, készpénzzel a szállítónak a játék átvételekor.

Akkor válaszd ezt a fizetési lehetőséget, ha a teljes összeget a szállítónak szeretnéd kifizetni, a csomag átvételekor.Rendelés külföldre

Hogyan rendelhetek külföldre?

A webboltban csak Magyarország területére tudsz automatikusan rendelni, ha külföldre szeretnél rendelni vedd fel velünk emailben a kapcsolatot a rendeles(kukac)szellemlovas.hu emailcímen. Addig is elolvashatod a főbb paramétereket.

Hogyan vehetem át a rendelésemet, ha külföldön élek?

Kérheted a rendelésed kiszállítását

 • A csomagot a GLS kiscsomagszállító viszi házhoz.
 • Minden esetben, csak banki átutalással kérheted a külföldi házhozszállítást.
 • A kiszállítás díját két tényező fogja befolyásolni. Az ország, amiben laksz, illetve a csomag súlya. Erről lentebb, a két táblázatban adunk még bővebb információt.
 • Csomagfeladás minden munkanapon van, a rendelésedet kb. 2-4 munkanapon belül fogják kézbesíteni. Miután feladtuk a csomagodat küldünk neked e-mailt, amiben benne lesz a csomagszámod és a GLS ügyfélszolgálat telefonszáma. Ott tudsz érdeklődni a csomagod felől, és ott tudod megadni a különleges kívánságaidat is ha van ilyen. (Pl.: nem jó kedden csak szerdán, csak délelőtt vagyok otthon, a szomszéd néni fogja a csomagot átvenni.)

A külünböző zónákba tartozó országok

1-es zóna Ausztria, Csehország, Horvátország(2), Románia, Szlovákia(1), Szlovénia.
2-es zóna Belgium, Bulgária, Hollandia, Lengyelország, Liechtenstein, Luxemburg, Németország(2), Svájc.
3-as zóna Dánia(3), Franciaország, Írország, Észak-Írország, Monaco, Nagy-Britannia, Olaszország(3-5), San Marino, Vatikán.
4-es zóna Észtország(5), Finnország(5-7), Görögország, Lettország(4), Litvánia(3), Norvégia, Portugália, Spanyolország(4-6), Svédország(4-7).
5-ös zóna Albánia, Bosznia-Hercegovina, Feröer-szigetek(8), Izland(3), Koszovó(6-7), Észak-Macedónia(4), Montenegró, Szerbia(2), Málta, Andorra, Ciprus, Törökország(5), Gibraltár(5-7).

A zónák és a súly utáni szállítási díj

  < 5 kg < 20 kg
1-es zóna 4.990 Ft 6.490 Ft
2-es zóna 5.490 Ft 7.290 Ft
3-as zóna 8.490 Ft 9.490 Ft
4-es zóna 9.990 Ft 19.990 Ft
5-ös zóna 26.490 Ft 59.990 Ft

Többletköltségek az Európai unión kívüli, például svájci, liechtensteini, andorrai, és törökországi szállítás esetén (mind a hármat fizetni kell)

 • Vámkezelési díj - 24400 Ft
 • Import (átvevő ország) vám - az áru értékétől függ, előre nem megmondható
 • Import (átvevő ország) áfa - az áru értékétől függ, előre nem megmondható


Gyakran feltett kérdések

A személyes átvétellel kapcsolatban:

Legkésőbb meddig lehet átvenni a megrendelt játékot?

A megrendelt játékokat általában egy hétig lehet átvenni.

Több terméket rendeltem, az egyiket csak későbbre tudják beszerezni, a többiért bemehetek?

Természetesen, a raktáron levő termékeket azonnal elviheted.

Csak én vehetem át a megrendelt termékeket, vagy más is?

Más is átveheti. Ha tudja a nevedet és a rendelésed számát és, hogy mit rendeltél bárki jöhet érte.

Nem szeretek interneten rendelni, a boltban rendelés nélkül is lehet vásárolni?

Természetesen, ugyanolyan feltételekkel mint a neten, a boltban is lehet vásárolni. Csak gyere be a boltba és vedd le a polcról amit szeretnél.

Láttam, hogy a keresett termék azonnal kapható. Holnap mennék érte, hogyan tudom lefoglalni magamnak?

Rendeld meg a webáruházban. Átvételnek jelöld meg a "Bemegyek érte a boltba.", fizetésnek a "Készpénzfizetés a boltban" lehetőséget.

Kaptam egy visszaigazolást a sikeres rendelésemről, ez azt jelenti, hogy már mehetek is érte?

Nem. Amikor kapsz egy olyan emailt, hogy a rendelésed állapotát frissítettük: Elvitelre vár. Akkor a rendelésedet összekészítettük, jöhetsz érte.

A megrendelt terméket mikor lehet átvenni a boltban?

Ha kaptál egy mailt, hogy elvitelre vár, akkor nyitvatartási időben bármikor.

Ha rendelést megyek átvenni, akkor kihez forduljak a boltban?

Ha rendelést jössz átvenni szólj bármelyik kollégának a boltban, hogy rendelésért jöttél. Az átvételre váró termékek már előre össze vannak készítve, ezeket nem kell levenned a polcról.A kiszállítással kapcsolatban:

Mikor érkezik a csomag?

Csomagfeladás minden munkanapon van, a futár a következő munkanapon kíséreli meg először kivinni a csomagot. Amikor feladjuk a csomagodat küldünk neked egy mailt, amiben benne van a GLS ügyfélszolgálatának a telefonszáma és a csomagod száma. Ha felhívod a megadott számot és bemondod a csomagod számát, akkor megbeszélheted, hogy mikor tudod átvenni a csomagot.

Több terméket rendeltem, de az egyik még nem elérhető, a többit feladják külön?

A rendeléseket alapvetően mindig egészben kezeljük és csak akkor adjuk fel, ha minden a rendelésben szereplő termék elérhetővé vált. Természetesen ha te külön kéred, hogy adjuk fel a rendelésed már elérhető elemeit, akkor fel tudjuk adni külön is.

Hogyan tudunk készpénzes számlát kapni a vásárló szervezetnek (iskola, alapítvány stb.) netes rendelés esetén?

Minden csomagban küldünk Áfás számlát, neked csak be kell írnod a számlázási adatokat, amikor feladod a rendelésedet.

Rendelhetek-e külföldre?

Igen, rendelhetsz. Alapvetően a webboltban csak Magyarország területére tudsz automatikusan rendelni, ha külföldre szeretnél rendelni az is megoldható. Ebben az esetben vedd fel velünk emailben a kapcsolatot a rendeles(kukac)szellemlovas.hu email címen. Fentebb ugyanezen az oldalon, egy egész rész foglalkozik részletesen a külföldre rendeléssel.

Most akkor 990 Ft vagy 1390 Ft a szállítási díj?

Ha előre átutalod a vásárolt játékok árát, akkor 990 Ft, ha a futárnak szeretnéd kifizetni, akkor 1390 Ft.

2 hete rendeltem játékokat és nem érkezett meg. Viszont benne van a kosaramban. Akkor most elszúrtam?

Sajnos el. Nem elég a termékeket a kosárba tenni. Jelentkezz be és menj a pénztárba. Ott válaszd ki, hogy hogyan szeretnéd átvenni a játékokat, a következő oldalon, hogy hogyan szeretnéd kifizetni és végül a harmadik oldalon ellenőrizd és küldd el a megrendelésedet. Ha mindent jól csináltál kapsz egy emailt, hogy regisztráltuk a rendelésedet.A fizetéssel kapcsolatban:

Lehet a boltban bankkártyával fizetni?

Igen lehet nálunk bankkártyával fizetni. Kivéve American Express kártyával.

Utalványt elfogadtok? Lehet nálatok Szépkártyával fizetni?

Nem, sajnos nálunk nem lehet utalvánnyal fizetni.

Nem találom az átutaláshoz szükséges adatokat.

Ne utalj addig, amíg nem kapsz tőlünk egy olyan e-mailt, hogy utalj át xxx Forintot a bankszámlánkra. Ebben az e-mailben benne lesz minden utaláshoz szükséges adat is. Ha ezt az emailt már megkaptad de most nem találod, akkor itt találod az utaláshoz szükséges adatokat.
A számlatulajdonos neve: Szellemlovas Kft.
Számlaszám: 10404072-50526565-72751004
Számlaszám IBAN: HU76 1040 4072 5052 6565 7275 1004

Banki átutalásnál mit írjak a megjegyzés rovatba?

A megjegyzés rovatba ne írj mást, csak a rendelésed számát. Egy szám, ennyi, nem kell más. Ezzel könnyíted meg leginkább az utalásod beazonosítását.

Már három napja elutaltam az összeget, a rendelés státusza még mindig "Átutalásra vár". Nem érkezett meg a pénz, vagy elkeveredett?

Vagy nem tudtuk beazonosítani az utalást, vagy tényleg nem érkezett meg a pénz. Kérlek ellenőrizd a bankban az utalást és ha ott minden rendben van, akkor írj egy mailt az info(kukac)szellemlovas.hu címre az átutalás adataival, hogy mi is utána tudjunk nézni.A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!