Ha kérdésed van, vagy információra van szükséged, írj egy üzenetet

A bolt címe

1067 Budapest Szondi u. 18/a
(A Nyugatinál)

Telefonszámunk

+3630 3632344
hétköznap 12 és 19 óra között

E-mail címünk

info@szellemlovas.hu


Boltunk

Kik vagyunk?

18+ éve működő Társasjáték szaküzlet, Sci-fi, Fantasy könyvesbolt és antikvárium vagyunk Budapesten. Hisszük, hogy a társasjáték nem csak a gyerekek kiváltsága és a célunk, hogy minden felnőttnek megtaláljuk a hozzá illő társasjátékot. Rajongunk a sci-fi és fantasy könyvekért és szerepjátékokért, akár újak, akár már volt korábbi szerető gazdájuk.

A kiszolgálásban maximálisan a régimódi kereskedelmi stílust képviseljük és igyekszünk megismerni a vevőinket. A célunk, hogy többet tudjunk mint bárki más mindarról, amit nálunk megtalálsz.

Adatok

A technikai részletek

A cég neve: Szellemlovas Kft.
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-718457
Adószám: 13094744-2-42
Számlaszám: 10404072-50526565-72751004
Számlaszám IBAN: HU76 1040 4072 5052 6565 7275 1004
Bank neve: K&H Bank
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB
Bank címe: H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Szívesen látunk

Mindig és mindenhogy szívesen látunk

Örömmel látunk, akár kutyával, babakocsival, étellel, itallal, biciklivel jössz be hozzánk! A lényeg, hogy gyere be hozzánk!

Nagyon fontosnak tartjuk a személyes, bolti kiszolgálást is az internetes rendelés mellett, mert hiszünk a személyes ajánlás értékében és a vevők igényeinek megismerésében.

A közvetlen, barátságos stílust képviseljük, fiatalos csapatunk van, akiknek mind a hobbija is a munkája. Kollégáink között van társasjáték rajongó, könyv és szerepjáték fanatikus és terepasztalos játékok imádója is.


Ismerd meg a csapatunk

Mit teszünk a Szellemlovasnál a környezetvédelemért?

Nekünk a Szellemlovasnál fontos a Földünk sorsa, hiába terraformálunk idönként Marsot.
Nem véletlen, hogy ha lusta voltál és nem hoztál saját szatyrot, műanyag zacskó helyett, papírszatyrot vásárolhatsz nálunk.
Sok dolgot újrahasznosítunk, a fent említett papírszatyrot kölcsönzéseknél újra kiadjuk. Csomagoláshoz papírdobozt készíttettünk, térkitöltőnek pedig levegővel felfújt újrahasznosítható anyagból készüld pufikat használunk. A pukkanós fólia is újrahasznosítható anyagból van. A felmosáshoz használt vizet pedig a párátlanító készülék adja nekünk.
Azt már talán említenem sem kell, hogy mindemellett szelektíven gyűjtjük a hulladékot és a nagyobb papír és fém dolgokat a közeli MÉH telephelyre visszük.

Támogatjuk az xforest.hu magazint, mert szeretnénk, hogy a Föld élővilága, benne az emberrel, hosszabb távon fennmaradjon, hogy legyen ideje az emberiségnek kialakítani egy olyan társadalmi rendszert, melyben a jóakarat, a szolidaritás, a béke és a harmónia uralkodik.Írtak rólunk a Forbes online-on

Forbes cikk

Üzletelünk, de gyermeki lelkesedéssel várjuk az új társasokat – a Szellemlovas sztorija

"A Szellemlovas különlegessége, hogy kizárólag kiskereskedelemmel foglalkozik, a pesti bolt polcain számos olyan játék (vagy ágazati szakszóval: cím) is megtalálható, ami más helyi üzletben nem."


Írj üzenetet!