Extrém garancia, hogy nyugodt lehess!


100% garancia az elégedettségre

Nem jó minden játék mindenkinek. Könnyen előfordulhat, hogy olyan játékot kaptál vagy vettél, ami nem a te stílusod. Nem kell aggódnod, nekünk fontos, hogy csak olyan játékod legyen, amivel teljes mértékben meg vagy elégedve. Gondoskodunk róla, hogy könnyen becserélhesd.


Vettél vagy kaptál egy játékot és kiderül, hogy már megvan? Vagy nem is ilyet akartál?

Ha bontatlanul visszahozod a boltba 2 hónapon belül, az eredeti (vásárláskori) árán beszámítjuk egy általad választott bármilyen játékba!
Ez a lehetőség minden nálunk vásárolt játékra vonatkozik.
Ehhez szükséged lesz vagy a vásárlást igazoló blokkra, vagy a kis garancia kártyára (amit a játék mellé a vásárló kapott ha szólt, hogy ajándékba lesz), vagy a klubkártyádra, amire rögzítettük a vásárlást.


Vettél kártyavédőt és nem passzol bele a kártya?

Ilyen bármikor előfordulhat, hozd vissza a boltba és kicseréljük neked egy megfelelő méretűre.


Kibontottad és kipróbáltad a játékot, de nem vagy vele megelégedve?

Annak ellenére, hogy kipróbálhattad, kikölcsönözhetted a vásárlás előtt bármelyik játékot, mégis olyan új, bontatlan játékot sikerült venned, ami valamiért mégsem tetszik. Nem gond, hozd vissza fél éven belül, és mi kérdés nélkül beszámítjuk az eredeti (vásárláskori) árának 70%-án egy általad választott bármilyen játékba!
Ehhez szükséged lesz vagy a vásárlást igazoló blokkra, vagy a kis garancia kártyára (amit a játék mellé a vásárló kapott ha szólt, hogy ajándékba lesz), vagy a klubkártyádra, amire rögzítettük a vásárlást.

Ez a lehetőség a leárazott, akciós alapjátékokra NEM vonatkozik (pl. a Black Fridayen leárazott vagy ajándékba adott játékokra sem vonatkozik). Kiegészítőket és egyszer játszható (pl. szabaduló szobás játékok, vagy T.I.M.E. Stories, Detective: A Modern Crime Game stb.), legacy játékokat vagy olyan játékokat, amiknél minden doboz mást tartalmaz (pl. Discover: Lands Unknown, KeyForge: Call of the Archons) szintén nem fogunk így becserélni. A játékot ezen felül ugyanarra a játékra sem tudod becserélni, akkor sem, ha új kiadást adtak ki belőle. (pl. nem cseréljük át az angol nyelven megvett játékodat egy új kiadású magyar nyelvűre.) Warhammer 40.000 és Warhammer Age of Sigmar figurás játékokat sem cserélünk be.


100% garancia az új társasjáték tartalmára

Ritkán, de előfordul, hogy a megvett Új játék valamelyik alkatrésze hiányzik a dobozból. Ilyenkor a bevett gyakorlat, hogy írsz a gyártónak egy emailt a vevőszolgálatára, és ők belátható idő alatt elküldik neked postán a hiányzó alkatrészeket.
Mi természetesen ennél tovább megyünk. Ha véletlenül hiányzik a megvett új társasjáték valamelyik alkatrésze, nem neked kell a kiadónál utánajárni, jelezd nekünk, hogy mi hiányzik és megbeszéljük hogyan juthatsz a leggyorsabban a hiányzó alkatrészekhez.
Ha van még, akkor adunk egy másik játékból, ha éppen nincs, akkor mi megszerezzük a kiadótól.

Ez a garancia csak új, bontatlanul megvett társasjátékokra vonatkozik a vásárlástól számított két héten belül, bontott, használtan megvett játékokra nem. A garancia felhasználásához szükséged lesz valamire, amivel igazolni tudod a vásárlást. Blokk, rendelési szám, klubkártya szám stb...

Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.