Kollégákat keresünk

Állás


A termékpalettánkat ismerő és kedvelő új csapattago(ka)t keresünk.

Ha már van állásod, akkor is olvasd el, lehet, hogy a Szellemlovasban még jobb. Ha téged nem is érdekel, de ismersz valakit, aki szerinted megfelelne és szeretne jelentkezni, akkor meséld el neki ezt a lehetőséget!

Kik vagyunk?

2004 novembere óta működő Társasjáték szaküzlet, Sci-fi, Fantasy könyvesbolt és antikvárium vagyunk Budapesten. Hisszük, hogy a társasjáték nem csak a gyerekek kiváltsága és a célunk, hogy minden felnőttnek megtaláljuk a hozzá illő társasjátékot. Rajongunk a sci-fi és fantasy könyvekért és szerepjátékokért, akár újak, akár már volt korábbi szerető gazdájuk.
A kiszolgálásban maximálisan a régimódi kereskedelmi stílust képviseljük és igyekszünk megismerni a vevőinket. A célunk, hogy többet tudjunk mint bárki más mindarról, amit nálunk megtalálsz.

Rátermett dolgozót keresünk

Olyan dolgozót, aki úgy gondolkozik, mint mi.
Ha hibázunk az nagyon zavar minket, és ha valamit nem tudunk, akkor kérdezünk és legközelebb már tudni fogjuk.
Hiszünk a személyes kiszolgálás és ajánlás értékében. Nyitvatartás alatt a teljes figyelmünk a vásárlóké.
A vásárlókat soha nem problémaként éljük meg, akkor sem ha különleges kérésük van, és akkor sem ha kutyával, babával vagy biciklivel jönnének be hozzánk.
Legyél lelkes, akarj egy olyan bolton dolgozni, amilyet megálmodtunk a vevőinknek.
Nálunk a fizetés nem jelenléti díj, nem azért járunk be, hogy elteljen a nap.
Legyél őszinte, ez nem egy ugródeszka, ahol kihúzhatod, amíg találsz magadnak valamit, és reméljük a tanulmányaidat már befejezted, mert két lovat egy fenékkel megülni nem lehet…

Vannak elvárásaink, de a tieidre is figyelünk.

Nálunk nem kell korán kelni, mint az iskolában: a munkaidő 10:45-től kezdődik és 19:15-ig tart. Éjszakai baglyoknak ideális!
Nekünk vannak a legjobb vásárlóink, akik mellett minden nap változatos a munka. Hálás dolog nekik ajánlani, mert örömmel fogadják. Értékelik a munkát, amit belefektetünk a jó kiszolgálásba, ezért relatív kevés stressz ér minket.
Nálunk mindig számíthatsz a csapat segítségére, akár szorosan együttműködve dolgoztok, mint az eladó csapatunk, akár önállóan végzed a munkád csomagolás közben.
Rengeteg új játékot és könyvet ismerhetsz meg és olyanokkal beszélhetsz róluk, akiket szintén ez érdekel. Sőt egyszer-egyszer munkaidő után is együtt töltjük az időnket figura festéssel, társasjátékozással.

Milyen dolgozni a Szellemlovasban?

Nálunk minden egy helyen van. A bolt és az iroda is, így mindenki egy helyen dolgozik: a 1067 Szondi utca 18. szám alatt.
A Szellemlovas nyitva van minden hétköznap 12:00-től 19:00 óráig és szombaton is 10:00-től 18:00 óráig. Ezért nálunk az eladóknak vállalnia kell legalább havi egy szombatot, de egy hónapban 2-3 szombat is előfordulhat. Ilyenkor helyette valamelyik hétköznapot tudod kiélvezni, mint szabadnap.
A karácsonyi időszak, mint a legtöbb kereskedelemmel foglalkozó cégnél, igen forgalmas időszak nálunk is, ilyenkor mindannyian kicsit többet dolgozunk, erre jobb, ha előre felkészülsz.

Ha tudsz azonosulni az értékeinkkel és szeretnél te is a csapatunk tagja lenni, akkor nézd meg milyen új csapattago(ka)t keresünk éppen!


A következő munkakörökbe lehet jelentkezni:

Bolti eladó, teljes állásban

Társasjátékokat ismerő, azokat kedvelő új csapattagot keresünk teljes állásba. Olyan csapattagot keresünk, aki a munkaideje egészében a vevők lehető legjobb kiszolgálásával fog foglalkozni.

Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.