Az Awaken Realms ledobta az atomot!

A cikk megjelenése: 2023-03-01

Nézz szembe a legrosszabb rémálmaiddal…

A Nemezis: Retaliation, a kritikusok által elismert sci-fi horror társasjáték-sorozat várva várt harmadik része. Az Adam Kwapiński által tervezett és az Awaken Realms által kiadott Nemesis: Retaliation azt ígéri, hogy igazi vérfrissítést kap majd a Nemesis motorja.

Ezúttal a játékosok magasan képzett tengerészgyalogosok lesznek, akik szigorú parancsokat követve és a rendelkezésre álló legfejlettebb eszközökkel felvértezve lépnek be az idegenek fészkébe. De vajon elég felkészültek lesznek ahhoz, hogy szembenézzenek a rájuk váró könyörtelen hordával? A Nemesis: Retaliation-ben a feszültség még sosem volt ennyire a játékosok torkának szegezve. A tét a túlélés, miközben az esélyek nem feltétlenül a katonáknak kedveznek és az árulás is folyamatosan a levegőben van.

A sorozat harmadik részeként a Nemesis: Retaliation a már sikeres Nemesis DNS-re épül, és még izgalmasabb játékmenetet ígér! Több idegen ellen kell harcolnotok, és új eszközökkel kell velük felvenni a harcot, így ez a játék friss élményt ígér mind a sorozat rajongói, mind az új játékosok számára.

A crowdfunding kampány kezdési időpontját 2023 negyedik negyedévére hirdették meg.

„Ha az anomália és a golyó között kell választani, én inkább az utóbbira szavazok…” – Skif

A S.T.A.L.L.K.E.R. a közkedvelt és elismert ukrán FPS társasjáték adaptációja, ahol 1-4 játékos egyenesen a zord és kegyetlen Zónában találják magukat. A játékmechanika a hangulatért dolgozik, hogy játék kihívásainak megoldása során a feszültség és a veszély szinte tapintható legyen, ahogy a kiváló minőségű minik és csúcsminőségű alkatrészek is a kellő beleélést segítik. Bújj el, amikor esik. A fegyvert pedig mindig tartsd kéznél!

Jelenleg annyit tudunk, hogy a játék mind a hardcore játékosoknak, mind pedig azok számára is igazi élményt nyújt majd, akik még csak most készülnek elmerülni a történetvezérelt játékok (ki)sugárzó világában. A fő narratíva a S.T.A.L.L.K.E.R. tábortüzes történetein alapszik majd, így ezek a történetek adják a küldetések gerincét. A társasjátékot "zone-crawler"-ként írják le, ami vélhetően hasonló élményt nyújt majd, mint egy dungeon crawler játék (hangulatos környezet, harc, csapdák, felszedhető holmik, stb), amilyen mondjuk a Homályrév, hogy merjünk nagyot álmodani. Maguk a küldetések külön dobozokban lesznek, így ez a megoldás zökkenőmentes átmenetet biztosít magában a játékban.

Ne próbálj ellenállni hát a Zóna hívó szavának, csak pakold össze a cuccodat. Ő már vár!

A crowdfunding kampány kezdési időpontját 2023 második negyedévére hirdették meg.



Avoid the Anomaly,
Zoli
Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.