Boldog 20. szülinapot Q-Workshop!

A cikk megjelenése: 2024-04-15

A Q-Workshop idén ünnepli 20. szülinapját! Ezen jeles alkalom első képviselője a Q-Workshop 20 years: Elvish Dice Set! A készlet 8 gyönyörű kockát tartalmaz, amelyek a klasszikus és a modern D4-et is tartalmazzák. Ez a Q-Workshop legfelismerhetőbb designja a 20. évfordulójuk alkalmából, új színösszeállításban.

De mi is olyan különleges ebben a termékben? Először is, hogy ez a jubileumi készletek egész kollekciójának első állomása – ugyanis 8 új készlet lesz ebből a sorozatból, mindegyik limitált mennyiségben, és csak 2024-ben lesz kapható, amikor is a cég az évfordulójukat ünnepli.

Másodszor, egy nagyon különleges akcióval készültek a partnereknek, de ami még ennél is fontosabb, a kedves vásárlóknak. Jelige: "Gyűjtsd össze az összes évfordulós készletet!".

Minden egyes évfordulós készlet tartalmaz egy különleges matricát. Ha valaki összegyűjti az összes jubileumi készletet, és a matricát fizikailag vagy képen keresztül eljuttatja a Q-Workshop-hoz, megkapja a Q Workshop's Champion Collector címet, illetve egy exkluzív évfordulós szobrocskát is kapnak a cégtől, hogy dicső eredményük fennmaradhasson az utókornak!

KockáZoltán
Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.