Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Rettegés Arkhamban három új doboz magyarul.

A hír megjelenése: 2021-11-25
Rettegés Arkhamban

Két kiegészítő az Arkham Horror harmadik kiadásához:
A rend titkai. Holtak nyughatatlan lelkei sikoltanak, és éjszakánként ghulok járják az utcákat. Elhagyatott helyeken portálok nyílnak meg világunk és a borzalmas Alvilág között, ráadásul a hírhedt Francia-domb környéken az Ezüst Alkony Rendje saját tervét szövögeti a még nagyobb hatalom reményében.
Sötét hullámok alatt kiterjeszti a nyomozásotokat Innsmouthra és Kingsportra, új környékekkel, forgatókönyvekkel, nyomozókkal, szörnyekkel és felszerelésekkel bővítve a játékot. Űzzétek el a lappangó borzalmakat, látogassatok el az Ördögzátonyra, a Különös Magas Házba, és tegyétek próbára magatokat!
A harmadik pedig az Unfathomable magyar kiadása a Kifürkészhetetlen. Ebben a kooperatív játékban titkosan vagy a jókkal vagy, vagy a rosszakkal. Célotok a túlélés vagy a megsemmisítés. A Battlestar Galaktika szabályai az Arkham Horror világában.

7 csoda építészek, új megjelenés

A hír megjelenése: 2021-11-25
7 csoda építészek

A 7 csoda: Építészek a világszerte sikeres 7 csoda könnyedebb, pörgősebb verziója, amiben a játékosok felépíthetik a birodalmukat jelképező csodákat, de emellett fejleszthetik hadi erejüket, a kereskedelmet, és fejlődhetnek a tudomány segítségével. Egyszerű szabályok és gyors játékmenet, tökéletes választás azoknak, akik még nem ismerik annyira a társasjátékokat.

Újra kapható az Animal Adventures Starting Box

A hír megjelenése: 2021-11-25
Animal Adventures

Úgy tűnhet, hogy az Animal Adventures egy paródia, vagy túlságosan gyerekes, de ez egyáltalán nem igaz. A szerzők vállaltan egy, a szokottnál humorosabb, könnyedebb vonalat képviselnek, de hisznek abban, hogy egy kaland így is lehet izgalmas és fordulatos, a megpróbáltatások így is lehetnek veszélyesek, a történetetekből pedig így is válhat valódi hősköltemény! Nézzétek meg a játékhoz készült minifigurákat, valamint egy szabályokat és rövid kalandot is tartalmazó Animal Adventures RPG Starter Setet. Azoknak ajánljuk akik egy, a megszokotthoz képest kevésbé komor, de izgalmas módon vezetnék be gyerekeiket a szerepjátékok világába. Ha nem vonakodtok némi humort csempészni a kalandjaitokba, és nincs ellenetekre, ha a történetet inkább animációs filmként képzelitek magatok elé, mint élőszereplős blockbusterként.

Black Friday helyett

A cikk megjelenése: 2021-11-23
noblackfriday

Azt mindjárt elmeséljük, hogy miért, de a lényeg, hogy idén nem tartunk Black Friday akciót. Viszont, mert mindig van egy “viszont”, van egy állandóan frissülő akciós oldalunk éééés még egy nyereményjátékot is szervezünk Novemberre.

...tovább a részletekhez

Absolute War! The Russian Front 1941-45

A hír megjelenése: 2021-11-23
Absolute War! The Russian Front 1941-45

Tokenes, kártyás háborús játék. A két fővel játszható háborús játék új módon eleveníti fel a náci Németország megszálló hadseregei és a Szovjetunió közötti titáni küzdelmet. Ez az új megközelítés gyorsabb és könnyebb játékot kínál – így akár új játékosok is könnyen megismerhetik mind a háborúk, mind pedig a társasok izgalmas világát. Négy gyorsan játszható forgatókönyv és egy kampány áll a játékosok rendelkezésére.

A Sajogi Stefánia-sorozat ötödik, befejező kötete

A hír megjelenése: 2021-11-23
Pásztorok koronája

Hamarosan megjelenik a Sajogi Stefánia-sorozat ötödik, befejező kötete. Már előrendelhető a webboltban. Mint ahogy megrendelhető az előző négy kötet mindegyike. Ez az utolsó kötet ami már az író halála után jelent meg, de ne csüggedjetek azért akad még magyarul meg nem jelent Pratchett könyv.

High Alert. Új pakk a Star Realm kártyajátékhoz.

A hír megjelenése: 2021-11-22
High Alert

Új pakk érlkezett a Star Realm kártyajátékhoz, a High Alert. A Star Realmes egy könnyed, sci-fi témájú pakliépítő játék. Egy kezdő lapkészlettel indultok, melybe újabb és erősebb kártyákat vásároltok, így nagyobb hatalomra téve szert, amivel elpusztíthatjátok az ellenfelet. Kell hozzá egy alappakli és sokmindennel bővíthető. A sorozatot itt megtaláljátok:

Kartográfusokból már csak Hősök van.

A hír megjelenése: 2021-11-22
Kartográfusok: Hősök

FRISSÍTÉS: Most kaptuk a hírt a kiadótól, hogy december elején újranyomás várható.
Nálunk és a kiadónál is kifogyott a Kartográfusok. Valamikor a jövő év első negyedévében lesz újranyomás, pontos dátum még nincs. Addig is kapható még a Kartográfusok: Hősök, ezt tudjuk ajánlani helyette.

Anachrony magyarul két kiegészítővel.

A hír megjelenése: 2021-11-22
Anachrony

A világhírű és népszerű, magyar fejlesztésű Anachrony társasjáték végre magyar nyelven is megérkezett! Egyszerre jött az alapdoboz és mindjárt két kiegészítő is. Vesd bele magad a hatalomért vívott küzdelembe az emberiség jövőjéért ebben az izgalmas, ideológiákkal és időutazással átszőtt stratégiai játékban! Képes leszel biztosítani a túlélést és a te filozófiádat tovább örökíteni?

Úton van a kártyavédő.

A hír megjelenése: 2021-11-22
kártyavédő

Már a tengeren vannak egy konténerben a kártyavédők. Jó széllel hasítanak felénk. December közepén, még karácsony előtt megérkeznek. Hacsak valami közbe nem jön, pl. egy elakadás a Szuezi-csatornában mint tavasszal. Azért én bízom benne, hogy most nem lesz ilyen és mindenki védővel teheti a karácsony fa alá a kártyákat.