Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Logikai játék egyedül: Logiquest: Ticket to Ride - Track Switcher

A hír megjelenése: 2022-01-14
TTR Track Switcher

Szeretem az autónkat a parkolóból kijuttató tili-toli játékot, és szeretem a vasutas társasjátékokat is. Ezért különösen örültem, hogy jött egy vonatos logikai játék. A vonatok népszerűbbek, mint valaha, és a vasútállomásokon folyamatosan a nyüzsgés, ahogy a mérnökök és dolgozók azon ügyködnek, hogy a vagonokat a megfelelő sínekre juttassák. A 40 feladatkártya közül egyet kiválasztva kell a mozdony(oka)t irányítani és a megfelelő sorrendben hozzákapcsolni az állomásozó vagonokat, minél kevesebb lépés felhasználásával. Vasúti főnökként Neked lesz a legfontosabb szereped abban, hogy a mozdonyokat irányítva a vonatkocsik a megfelelő helyzetbe álljanak, és így minden vonat időben elindulhasson.

2021 legjobb játékai a vásárlók szerint.

A hír megjelenése: 2022-01-13
TOP25 2021

Összesítettem a 2021-es eladásokat, szerintem egy játék jóságát a vásárlók szavazataiból lehet a legjobban levonni. Abból, hogy hányan vásárolták meg.

...tovább a részletekhez

A homokdűnén innen (2. rész)

A cikk megjelenése: 2022-01-12
A homokdűnén innen (2. rész)

Több részes cikkünkben elmerülhetsz az Arrakis, avagy a Dűne világában! Ebben a cikkben megtudhatod, hogy miről szól, mit nyújthat Neked a 2021-es, mozis kiadás!

...tovább a részletekhez

A homokdűnén innen (1. rész)

A cikk megjelenése: 2022-01-10
A homokdűnén innen (1. rész)

Több részes cikkünkben elmerülhetsz az Arrakis, avagy a Dűne világában! Ebben a cikkben megtudhatod, hogy miről szól, mit nyújthat Neked a 2019-es jubileumi kiadás!

...tovább a részletekhez

Akciós könyveket találsz a webboltban.

A hír megjelenése: 2022-01-07
Akciós könyvek

216 féle könyvet akcióztunk le a mai napon. 35-50-70% kedvezménnyel tudod ezeket megvenni amíg a készlet tart. Ehhez csináltunk egy új menüpontot is az Akciók közé. Érdemes sietni, mert csak kevés van belőlük.

2022-ben újév napján lovaggá ütötték Ian Livingstone-t.

A hír megjelenése: 2022-01-05
Sir Ian Livingstone

Nevéhez fűződik – Steve Jacksonnal közösen – a lapozgatós könyvek műfajának megalkotása, a Kaland Játék Kockázat könyvsorozat, és a Games Workshop cég megalapítása. 1981-ben Jacksonnal a regény és a szerepjáték elemeit ötvözve megírták az első „lapozgatós könyvet”, A Tűzhegy varázslóját, majd a Kaland-Játék-Kockázat számos további kötetét. A legutóbb magyarul kiadott két lapozgatós könyve A veszedelem kikötője és a Visszatérés a Tűzhegyhez 2021-ben a legsikeresebb könyveink voltak. Most is dolgozik új Kaland Játék Kockázat könyvön, várhatóan 2022 őszén fog megjelenni, reményeink szerint magyarul is.
Köszönjük Sir Ian Livingstone azt a rengeteg munkát, amit a játékokért tett.

A védők már a raktárban vannak.

A hír megjelenése: 2022-01-04

Lecipeltük a raktárba a 3 raklapnyi védőt. A képen csak egy igen kis része látható. ???? Hamarosan bevételezzük őket és már mehetnek is ki a boltba. Azért a hamarosant ne úgy értsétek, hogy 1-2 óra múlva. Igyekszünk amennyire tudunk. Rossz hír, hogy az árfolyamváltozás és a szállítási költségek növekedése miatt emelni kell egy kicsit az áron. Ez nem vonatkozik azokra, akik előrendeltek a védőkből, Ők még a régi áron kapják. Jöttek olyanok is, amik eddig még nem voltak, ezeket is tesszük fel a Webboltba és kérhetitek majd őket az eladóktól.

Merchants Cove ajándék kiegészítőkkel.

A hír megjelenése: 2022-01-04
Merchants Cove

Egyedi játékmechanikával és szerepspecifikus komponenssel igyekszik minden kereskedő (játékos) minél jobban kielégíteni a vevők igényét, a bátor kalandozókét, akik nap mint nap érkeznek a híres piacra és készek elkölteni a nehezen megkeresett vagyonukat.
Kaptunk még pár darab Merchants Cove játékot. A Kick Starter verzióból. Adjuk hozzá a két kiegészítőt is, a Secret Stash-t és a Rogue Pack-ot. (Amíg a készlet tart)
Ha karácsonykor lemaradtál róla, most könnyedén pótolhatod.

Új kiadás érkezett: Nottingham bírája második kiadás

A hír megjelenése: 2021-12-23
Nottingham bírája második kiadás

A karácsony előtti napra is maradt meglepetés újdonság. Megjelent a Nottingham bírájának második kiadása. Már rendelhető és hamarosan kint lesz a boltban is. Ez a blöffölés és az alkudozás játéka. Legális áruk bevitele mellett megpróbálhatsz illegális árukat is bejuttani a piacra, ha sikerül megeggyezned a bíróval. Újítás a 2. kiadásban, a megújult grafikán felül, hogy a játék tartalmazza a korábban kiadott kiegészítő jelentős részét is, úgy mint a 6. játékos karaktere és zsákja, a fekete piaci rendelések, valamint a bíra segédei, amikkel 6 fő esetén 1 helyett 2 bíra lehet már játékban, ami még inkább feldobja a játékélményt.

Új megjelenés. 2 új lapozgatós könyv.

A hír megjelenése: 2021-12-23
2 új lapozgatós könyv

FRISSÍTÉS: Már mind a két könyv itt van a boltban.
2 Lapozgatós könyv is felkerült az oldalra. A Krampusz éjszakája új megjelenés, a Halállabirintus pedig átdolgozott kiadása egy korábbi nagysikerű könyvnek.

... Amikor a földszintre mész, hogy utánajárj a zaj forrásának, azt találod, hogy az otthonodat két vörös köpenyeges, szakállas idegen dúlta fel. Mielőtt észbe kaphatnál, a Krampusz, vagyis a Karácsony Ördöge túszul ejti a Télapót, és rajtad áll, hogy megmentsd Szent Miklóst, mielőtt felvirrad karácsony hajnala, és egy könyörtelen, virgácsot lengető szörnyeteg venné át a helyét, talán örökre.
Jonathan Green, a nagy sikerű Démonlovagok című Fighting Fantasy-kötet szerzője 2015-ben indította el saját játékkönyvsorozatát ACE Gamebooks címmel, melyben olyan irodalmi klasszikusokat emelt át a sci-fi és a fantasy világába, mint az Alice Csodaországban vagy az Óz, a nagy varázsló. A magyar nyelvű ACE Gamebooks-kötetek sora az angolul 2019-ben megjelent A Krampusz éjszakájával kezdődik – és hamarosan Drakula gróffal folytatják!

... Fang útvesztője, Sukumvit báró ördögi agyszüleménye ad otthont minden évben a Bajnokok Próbájának – a hírhedt versenynek, amit eddig még egyetlen kalandor sem élt túl. A csapdákkal és szörnyetegekkel teli labirintusban minden fortélyodra szükséged lesz, ha újra meg akarod pillantani a napfényt… Életerő pontjaid sose fogyjanak el!
Ian Livingstone kultikus játékkönyvével, a Halállabirintus új, átdolgozott kiadásával folytatódik itthon a Fighting Fantasy sorozat. A Halállabirintus második magyar megjelenése a világon egyedülálló a maga nemében: a könyv egy önmagában is kerek történetet kínál, de végigjátszható az Allansia bérgyilkosai közvetlen folytatásaként is!