Társasjáték bolt. Fantasy / Sci-Fi könyvesbolt és antikvárium. Szerepjáték. Terepasztalos játék.

Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Jöhet egy másik remek Kockalendárium?

A hír megjelenése: 2022-09-29
2022 Poly Dice Advent Calendar (Kockalendárium)

A Metallic Dice Games adventi kockalendáriuma 25 kockát rejt magában, amelyek igazi kincsnek számítanak. Minden kalendárium tartalmaz: Egy exkluzív ünnepi poliéderes kockakészletet, két teljes készletnyi, válogatott poliéderes kockát (válogatott d4, d6, d8, d10, d10%, d12 és d20), egy exkluzív mini kocka készletet, és egy exkluzív ünnepi fém d20-at az utolsó napra.

Kockakészlet, Kockalendárium

Készülj fel Arthur, Galahad, Gawain, Tristan és Percival rohamára!

A hír megjelenése: 2022-09-28
Kártyavédő - Paladin (Premium)

LIMITÁLT MENNYISÉGBEN érkeznek a Paladin kártyavédők, melyek legfőbb jellemzőjük, hogy játékosok tervezték játékosoknak, és rendkívül tartósak! A 90 mikron vastagságnak köszönhetően ezek a védők a legnehezebb játékkörülmények között is megállják a helyüket, miközben a védőzött paklik magassága ésszerű marad. A védők 55 darabos kiszerelésben érkeznek.

Kártyavédő, Prémium, Limitált

Pandemic rendszer egy messzi-messzi galaxisban!

A hír megjelenése: 2022-09-27
Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars)

A Star Wars: A klónok háborúja a legendás űropera világában játszódó, kooperatív stratégiai játék, amely a Pandemic szabályrendszerére épül – minifigurákkal! A játékosok egy jedikből álló csapat tagjaiként, egyedi képességeik összehangolásával próbálják megvédeni a Köztársaságot.

Kooperatív, Lap menedzsment, Szett gyűjtés, Pandemic rendszerű

Felkészültél az idei (egyik) szuper Kockalendáriumra?

A hír megjelenése: 2022-09-26
Advent Dice Calendar (Kockalendárium)

A Kockalendáriumban 24 kocka van, mindegyik egy elkülönített ablakban. A kockák véletleszerűen lettek kiválasztva a Q Workshop kockáiból. Minden Kockalendárium garantáltan tartalmaz egy teljes Santa’s Dice set-et új színben egyedi kerekített D4-el és egy metal kockát az utolsó ablakban. Igyekezzetek, mert csak korlátozott darabszámban kapunk!

Kockakészlet, Kockalendárium

Twilight Inscription a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-23
Twilight Inscription

A Twilight Inscription egy epikus roll-and-write (guríts és írj) játék 1-8 fő részére. Korlátozott erőforrás áll a rendelkezésetekre, ezért gondosan, beosztva kell vele gazdálkodni, és irányítani a navigációt, a terjeszkedést, az ipart és a hadviselést, miközben győzelmi pontokat gyűjtötök, és jogot formáltok a Mecatol Rex trónjára. A ti frakciótok lesz a galaxis új uralkodója? Vagy cseperedő birodalmad a feledés homályába vész? Bármi megtörténhet ebben a stratégiai játékban, mely végtelenül sokszor újra játszható!

Sci-fi, Kockadobás, "Roll and Write" játékok,

Dixit kirakók a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-22
Dixit Puzzle

A Dixit kirakók képein az Év játéka díjas Dixit gyönyőrű festményei köszönnek vissza, ráadásul mindegyik Dixit puzzle egy-egy különleges promókártyát tartalmaz, ami saját Dixit-paklitokat színesítheti. A kirakók 500 vagy 1000 darabosak és egy egyedi Dixit kártya is lapul a dobozban!

Dixit, Puzzle, Promó kártya

Jó tudni! a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-22
Jó tudni! (Fun Facts)

Mennyit tudsz a barátaidról? A Jó tudni! beszélgetős partijáték könnyed és mélyebb kérdésekkel. A játékosok a feltett kérdést egy-egy számmal válaszolják meg, és a kezdőjátékosnak rá kell éreznie ezek sorrendjére. Egymás megismerését segítő társasjáték.

Humor, Kooperatív, Party

Bal Jobb Dilemma a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-22
Bal Jobb Dilemma (Left Right Dilemma)

A rossz döntések játéka! A Bal Jobb Dilemma felnőtteknek szóló extrém partijáték. A játékosok megtippelik, hogy a soron lévő játékos mely – gyakran sikamlós, de mindenképp vicces – kérdéseket választja és azokra hogyan válaszol. Az egymásra figyelést fejlesztő társasjáték.

Humor, Kooperatív, Party, Felnőtt tartalom, Szavazás

Mi mind liberálisok vagyunk!

A hír megjelenése: 2022-09-21
Secret Hitler

1932-t írunk. A helyszín a II. világháború előtti Németország, ahol német politikusok egy törékeny Liberális kormányt próbálnak összetartani, s ezzel egyidejűleg elfojtani a feltörekvő fasiszta mozgalmat. Légy résen, ugyanis köztetek is vannak fasiszták, egyikük pedig maga a Titkos Hitler!

Politikai, Blöffölés, Áruló, Csapatjáték

És te, mit (t)eszel az emberiség ellen?

A hír megjelenése: 2022-09-21
Cards Against Humanity (UK Edition) - Bokszok

Itt már tényleg nincs vesztenivalód, csak a józan eszed, de annak már úgy is mindegy! A kártyák nem nem ehetőek, de ez nem gátol meg benne, hogy majd megpróbáld! És csak remélheted, hogy nem derül majd ki, hogy nem is vagy akkor koceka (nem elírás), mint gondolnád!

Kiegészítők, Humor, Kártyajáték, Party

Café a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-20
Café (magyar)

Te el tudod juttatni az éltető kávét, akár Braziliától-Portugáliáig? A frissesség mannája, amely iránti rajongásban majd’ az egész emberiség osztozik, származástól, nemtől és kortól függetlenül. Minden nap nagyjából 2 milliárd csésze kávét szürcsölünk el. De belegondoltál már valaha a frissen főtt, reggeli kávéd illatába mélyet szippantva, hogy mekkora utat tesznek meg a kis kávészemek, míg eljutnak a kedvenc kávézódba, vagy szeretett csészédbe? Mennyi gondoskodásban és törődésben van részük a megtermesztésüktől a begyűjtésükön és pörkölésükön át a szállításig, míg végül erőt adó, fekete párlattá válnak?

Egyedül is játszható, Gazdasági, Lapka lepakolás, Szállítás

Kártyvédő csata: 64*89 mm VS 65*90 mm

A cikk megjelenése: 2022-09-20
Kártyvédő csata: 64*89 mm VS 65*90 mm

Jártál már úgy, hogy egy elviekben jó, 64*89 mm-es kártyavédőben szorult a kártya? És nem tudod hová tenni a dolgot, mivel egy cimborának ugyanazon játékához pedig tökéletesen jó volt? Most feltépjük ezt a kellemetlen sebet, és eláruljuk a sötét titkot, ami mögötte rejtőzik!

...tovább a részletekhez

Végtelen tél a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-19
Végtelen tél: Amerika őslakosai (Endless Winter: Paleoamericans)

Telepíts be új területeket, növeld lakosságodat, és építs megalitokat… mindezt egy végtelen tél során. A Végtelen tél egy euro-stílusú játék, amely innovatív módon ötvözi a munkáslehelyezést és a pakliépítést. A játékosok minden körben különféle akció területekre küldik törzstagjaikat, ahol az akciókért kártyák kijátszásával és erőforrások elköltésével fizetnek. A törzskártyák további munkaerőt biztosítanak, míg a kultúrakártyák számos egyedi hatásokat. Alternatív megoldásként a kártyákat el lehet tenni a kör végi Napfogyatkozás fázishoz, ahol egyidejűleg felfedve meghatározzák az új játékos sorrendet, és különböző bónusz lehetőséget nyújtanak.

Munkás lehelyezés, Őskori, Terület építés/fejlesztés

Oltréé: Az őrszemek krónikái a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-19
Oltréé: Az őrszemek krónikái

Váljatok a legendák hőseivé! Az Oltréé magával ragadó, kooperatív, történetközpontú kalandjáték. A játékosok hősöket irányítanak, hogy megvédjék az embereket természeti csapásoktól, haramiáktól és szörnyektől történetről történetre.

Fantasy, Történetmesélés, Kockadobás, Kampány alapú

Barátkozz bűbájos sárkányokkal!

A hír megjelenése: 2022-09-19
Lángművesek (Flamecraft)

A Lángművesek gyönyörűen illusztrált, munkáslehelyezős családi társasjáték. A játékosok különböző szakmákban járatos sárkányok segítségével varázslatosan kényelmes életet teremtenek maguknak.

Fantasy, Városépítő, Munkás lehelyezés, Moduláris tábla