Társasjáték bolt. Fantasy / Sci-Fi könyvesbolt és antikvárium. Szerepjáték. Terepasztalos játék.

Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Érkezik a Viharkristály

A hír megjelenése: 2022-12-09
Viharkristály

Elég bátor vagy, hogy nekivágj a Viharok Óceánjának, és megtaláld Nimbusz egykor lebegő szigetét, miután az váratlanul lezuhant az égből? Viharok és veszedelmes tengeri szörnyek fogják az utadat állni, miközben az elsüllyedt Nimbuszt keresed. Ördögi hárpiákkal, veszett kukorickányokkal kell majd megküzdened, és ki tudja, talán még egy nagy fehér cápolippal is. Minden bátorságodra és leleményességedre szükséged lesz, hogy sikerrel járj.

Érkezik A Tűzhegy varázslója

A hír megjelenése: 2022-12-09
A Tűzhegy varázslója

A Tűzhegy mélyében, egy lezárt ládában rejtegeti a gonosz Varázsló a kincseit. Hogy megszerezzed, meg kell találnod az egyetlen helyes utat a Varázsló által kiépített útvesztőben. Sokszor kerülsz csapdába, vagy találkozol olyan természetfeletti lényekkel, akikkel meg kell küzdened. TE döntöd el, mikor, melyik utat választod, milyen csellel kerülsz ki a csapdákból, melyik teremtménnyel csapsz össze.

Azul: Csokoládéműhely a boltban

A hír megjelenése: 2022-12-07
Azul: Csokoládéműhely (Azul: Master Chocolatier)

Az Azul: Csokoládéműhelyben a játékosok szép csokikat választanak és építenek be a saját bonbonos dobozukba, minél okosabban, hogy az övék legyen a legértékesebb! Új játékváltozatként a manufaktúrakorongok extra lehetőségeket biztosíthatnak. A korongok egyik oldala üres, így, ha azt használjátok, a játék pontosan úgy működik, mint a klasszikus Azul. Viszont, ha a másik oldalát, akkor extra lehetőségeket biztosíthatnak! Pl. ha leveszel valamit, akkor a maradék nem középre csúszik, hanem két oldalsó korongra.

Új Unmatched játékok a boltban

A hír megjelenése: 2022-12-07
Unmatched Games

Az Unmatched egy rendkívüli verekedős, harcias játék két vagy négy játékos számára. Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amely stílusát és az adott legendát jelképezi a hozzájuk tartozó miniatűr figurákkal karöltve. A taktikai mozgás és a nem a szerencsén múló harci megoldások egyedülálló játékélményt hoznak létre.

Katapult csata a boltban

A hír megjelenése: 2022-12-07
Katapult csata (Catapult Feud)

Két udvar, a Chaufortok és a Cunningfieldek, büszke királyságaik egyformán pompásak. Csak az a fránya ősi harag ne volna… KATAPULTOKAT FELKÉSZÍTENI, CÉLZÁS… TŰZ! Építsd meg a váradat, helyezd le az egységeidet, töltsd meg a katapultodat, aztán ravasz taktikával döngöld a földbe az ellenséget!

Faművesek a boltban

A hír megjelenése: 2022-12-07
Faművesek (Woodcraft)

Üdvözlünk az erdő legszebb és legszorgosabb háziiparában! Építsd fel a műhelyed, darabold, ragaszd össze, vagy akár neveld fel a fákat jelképező dobókockákat! Vigyázz az eszközeidre, és teljesítsd a segítőiddel a különböző megrendeléseket, hogy az erdő legnevesebb asztalosává válj!

Az X bolygó nyomában a boltban

A hír megjelenése: 2022-12-07
Az X bolygó nyomában

Az X bolygó nyomában izgalmas, csillagászati témájú, dedukciós társasjáték. A játékosok a Naprendszert kutatják, hogy a telefonos alkalmazásból érkező információk segítségével kikövetkeztethessék, hol is rejtőzhet a titokzatos X bolygó.

Azul: A királyné kertje ÚJRA a boltban

A hír megjelenése: 2022-12-06
Azul: A királyné kertje

Készítsd el a tökéletes kertet Aragóniai Mária királyné számára. Az Azul: A királyné kertje játékban a játékosok azt a megbízatást kapják, hogy csodaszép növények, fák és díszítőelemek segítségével egy pompás kertet hozzanak létre a király bájos feleségének.

Wayfarers of the South Tigris a boltban

A hír megjelenése: 2022-12-05
Wayfarers of the South Tigris

Fedezd fel a vízi utakat, térképezd fel a szárazföldet és a csillagokat a középkori Bagdadban. A Wayfarers of the South Tigris (A Dél-Tigris vándorai) az Abbászida Kalifátus fénykorába, Kr. u. 820 körüli időkbe kalauzol. A játékosok bátor felfedezőként, térképészként és csillagászként Bagdadból indulnak útjukra, hogy feltérképezzék a környező földeket, a vízi utakat és az égboltot. A játékosoknak gondosan kell vezetniük a munkásokból és felszerelésekből álló karavánjukat, miközben rendszeresen jelentést kell tenniük, hogy eredményeiket a Bölcsesség Házában naplózhassák. Sikerül-e lenyűgöznötök a kalifát, vagy eltévedtek és a vadonba kényszerültök?

Time of Empires a boltban

A hír megjelenése: 2022-12-05
Time of Empires

Vezess civilizációt, korokon át, valós időben! A Time of Empires játékban vedd kezedbe egy civilizáció irányítását, és vezesd végig korszakokon az ókoron és középkoron keresztül, az ipari forradalmon át egészen a modern időkig, valós időben. Minden korszak egy előkészítési, egy akció és egy pontozási fázisból áll. Minden játékos ugyanazt a feladatot vállalta el, mint te, és az akciófázis során veled egyidejűleg, valós időben küzdenek meg az élet nehézségeivel. Két 30 másodperces homokidőzítő indítja a cselekvéseket - terület bővítés, csodák építése és új technológiák felfedezése -, miközben egy zenei hangsáv kíséri a történelem gyorsuló tempóját. Valószínűleg nem tudsz majd egyszerre mindenre figyelni, de igyekezz nem szem elől téveszteni egy potenciális támadást, mert túlságosan lefoglal egy csoda befejezése!

Isle of Skye: From Chieftain to King Big Box a boltban

A hír megjelenése: 2022-12-05
Isle of Skye: From Chieftain to King Big Box

Skye szigete a legszebb hely a világon, puha homokos tengerpartjaival, finoman formált dombjaival és lenyűgöző hegyvonulataival. A látkép lenyűgöző! Ebben a lapka lehelyezős játékban a résztvevők neves klánok törzsfőnökeit alakítják, akik, mind a saját kis birodalmuk megteremtésére törekednek. Ezt úgy érhetik el, hogy a lehető legtöbb pontot szedik össze a játék folyamán. Ami nem annyira könnyű. hisz minden játékban a 16 pontszerző kártyából csak 4 kerül játékba.

Atiwa a boltban

A hír megjelenése: 2022-12-02
Atiwa

Az Atiwa-ban egy kis közösséget fogsz fejleszteni az Atiwa Range közelében, otthont teremtve az új lakosok számára, ahol megosztod az újonnan szerzett tudásodat a bányászat negatív hatásairól és a gyümölcsdenevérek fontosságáról. Szerezz új földterületeket, foglalkozz az állatokkal és az erőforrásokkal, és virágoztasd fel a közösségedet. A repülőkutyák (a gyümölcsdenevérek gyakori neve) és a farm növekedése közötti tökéletes egyensúly a siker és így a győzelem kulcsa ebben a klasszikus munkáselhelyező játékban!

Call to Adventure: Epic Origins a boltban

A hír megjelenése: 2022-12-02
Call to Adventure: Epic Origins

A Call to Adventure: Epic Origins a díjnyertes Call to Adventure (Hősök útja) játéksorozat következő állomása. Az Epic Origins új magaslatokba emelkedik a klasszikus fantasy fajok, osztályok és kihívások bevezetésével, amelyek ismerősek lehetnek a dungeon-crawler játékok kedvelőinek. Az új Heritage (Örökség) kártyatípus olyan lehetőségeket kínál, mint a Tünde, a Félvér vagy a Törp. A 12 ikonikus osztályka és a Tapasztalat elköltésével a karakteretek "szintet léphetnek". A fantasy téma és a változatos kihívások 150 egyedi kártyáján elevenednek meg!

Verdant a boltban

A hír megjelenése: 2022-12-02
Verdant

A Verdant egy kihívásokkal teli, térbeli kártyajáték 1-5 játékos számára. Szobanövény-rajongóként azon igyekszel, hogy megteremtsd a leghangulatosabb otthont magadnak, szobanövények és más tárgyak gyűjtésével. Legyen a tiéd a „legzöldebb” gyűjtemény.

Gamenight - Squid Game

A cikk megjelenése: 2022-11-24
...tovább a részletekhez
A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!