Összes hírek/cikkek

31-40 a(z) összesen 131 elemből

Five Tribes (angol kiadás) újra érkezik

A hír megjelenése: 2021-10-28
Five Tribes

A múltkor lemaradtunk az előrendeléséről, de most már biztosan lesz. Várhatóan két hét múlva. Én szeretem ezt a játékot, gondolom ti is többen. Adjunk támpontot azoknak akik még nem játszottak, nem találkoztak vele, hogy el tudják dönteni, érdemes-e előrendelni. Írjátok meg a vélemenyéteket.

Új megjelenés Shards of the Jaguar

A hír megjelenése: 2021-10-28
Shards of the Jaguar

Kompetitív, taktikai és startégiai elemeket is tartalmazó dedukciós játék. Egy törzsi beavatási szertartásról szól, melyben a játékosok egy-egy beavatásra váró törzstagot irányítanak azzal a céllal, hogy elnyerjék a törzs legendás állatának, a Jaguárnak az erejét. Járj túl a többiek eszén, állíts trükkös csapdákat és legyél te a Jaguár örököse, a törzs új őrzője!

Halloweeni ajánló 7+1 játék

A cikk megjelenése: 2021-10-25
Halloween

Idén Október 31-én lesz Halloween. Ha nem mentek csokiszerző körútra, viszont szeretnétek néhány jól játszható, az alkalomhoz illő társasjátékot, akkor kattintsatok az ajánlónkra. Kollégáink összeszedtek 7+1 játékot, amik szerintük kiválóak erre az alkalomra.

...tovább a részletekhez

Megjelent: Lelkek Emlékezete

A hír megjelenése: 2021-10-25
Lelkek Emlékezete

Megjelent a Sárkányok kórusa sorozat 3. kötete.
"Lyons gazdagon díszített, részletes történetet formált a nézőpontokból és a változó idősíkokból, a feszültség és a tétek pedig egyre csak nőnek... A Sárkányok kórusa sorozat harmadik kötete lebilincselő alkotás, szenzációs tetőpontja után az olvasók alig várják majd a következő részt."
--- Library Journal ---

Módosult a társasjáték akciós oldal

A hír megjelenése: 2021-10-23
Váltotak az akciók

Módosítottam a társasjáték akciós oldalt. Felkerültek új játékok, megnőtt néhány játék kedvezménye. Amíg a készlet tart.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

A hír megjelenése: 2021-10-22
Wrath of the Lich King

Ebben az epikus kalandban a játékosok a World of Warcraft® univerzum fagyos világa, Northrend felé veszik útjukat, hogy szembenézzenek a Lich King seregeivel. Ez a játék Pandemic rendszerű mechanikával és játékmenettel lett felvértezve, amely most a Lich King haragjának színhelyéhez lett igazítva. Erődök, templomok, csataterek és még sok minden más népesíti be a játéktáblát, miközben te és hős társaid a rideg tájakon barangolnak. Útközben erődítményeket létesítetek, küldetéseket teljesítetek, és harcoltok az élőhalottak hordáival.

Epic Card Gamek érkeztek

A hír megjelenése: 2021-10-22
Epic Card Game

A Guardians of Gowana egy 2 személyes játék, mely az Istenek földjére, Gowana trópusi szuperkontinensére repít el titeket, mely hatalmas dinoszauruszoknak, ősi szellemeknek, fantasztikus lényeknek és nagyszerű civilizációknak szolgál otthonául. A Lost Tribe pedig egy 4 bővítőcsomagból álló széria, amelyek mindegyike 15 kártyát tartalmaz az Epic világában: Evil (Gonosz), Good (Jó), Sage (Bölcs) és Wild (Vad), valamint jelölőket, pontozókártyákat és szabálykártyát. Kombinálj tetszőlegesen két csomagot a négy közül, és hozz létre egy 30 lapos, két színű paklit, és kezdődhet is a játék!

Konyec Konyha

A hír megjelenése: 2021-10-22
Konyec Konyha

Mindent a darálóba! Mert abból főzünk, amink van... vagy abból, amit találunk! Bármit is találtok a csatatér körül (még ha elsőre nem is tűnik ehetőnek), a húsdarálóba kerül. Amíg a szemnek kedves étkeket tudtok az elvtársaitok tányérjára tenni, addig senki sem kérdőjelezi meg a főzőtudásotokat. Nem elég piros a kolbász? Néhány rozsdás szög majd segít rajta. A Konyec Konyha - Az orosz gasztrotúra egy kooperatív kártyajáték egy applikácóval.

Ticket to Ride Play Pink.

A hír megjelenése: 2021-10-21
PlayPink

Már fizikai valójában is itt van. Szép fémdobozban mint az Anniversary edition vasúti kocsijai. A vasúti kocsikon kívül persze van benne 3db állomás és egy játékos jelölő korong is. Mi itt a Szellemlovasban hármat vettünk és ezzel is támogatjuk 6$-al a Days of Wonderen keresztül a Mellrák Kutatási Alapítványt. Támogasd te is a mellrák elleni küzdelmet.

Laci ajánlja, Rick & Morty: EmRickMások

A hír megjelenése: 2021-10-21
Rick & Morty: EmRickMások

A Rick és Morty téma mellett kapunk egy kellemes kis dedukciós játékot. A játék során meg kell találunk ki valódi személy és ki parazita és ezek után már csak ki kell őket írtani. Akció kártyák lesznek a segítségünkre ebben és ha már kezd unalmas lenni a játék választhatjuk a haladó játékot. A haladó játék módban a játékosok is valódi személyiséget kapnak vagy esetleg Ők maguk is paraziták és próbálják megakadályozni, hogy a játékosok megnyerjék a játékot.