Összes hírek/cikkek

41-50 a(z) összesen 131 elemből

3 új EXIT doboz

A hír megjelenése: 2021-10-21
EXIT

A három új EXIT doboz híven követi az eddigi EXIT-ek játékmenetét. Az egyikben ki kell jutnotok időben az Elvarázsolt erdőből. A másikban egy ősrégi térképpel indultok a titokzatos kapu felkutatására. A harmadikban felkutatjátok az Elveszett Templomot a kincsvadászok előtt és megmentitek a professzort. Különlegessége ennek a doboznak, hogy van benne 4db 88 részes puzzle is (amit akárhányszor össze lehet rakni).

Megérkezett a boltba: Zombicide második kiadás

A hír megjelenése: 2021-10-19
Zombicide 2th edition

A Zombicide (2. kiadás) kifinomult és egyszerűsített szabályokat tartalmaz, beleértve a távolsági támadások célprioritásának frissítését, az ajtókkal való interakciókat és a járművek használatát. Egy új sötét zóna funkciót is hozzáadtak, egy zónát, amely elrejti a zombikat a túlélők támadásaitól. A Zombicide (2. kiadás) új összetevőket és figurákat is tartalmaz, beleértve a műanyag játékostáblákat és az új gyerek túlélőket. A visszatérő játékosok a korábbi Zombicide kiadásokból származó gyűjteményüket is felhasználhatják. Válasszatok a 12 túlélő (6 felnőtt, 6 gyerek) és a 25 küldetés közül és már kezdődhet is a zombiirtás!

The Wild Beyond The Witchlight

A hír megjelenése: 2021-10-19
The Wild Beyond The Witchlight

Nyolcévente egyszer a Witchlight Karnevál megérkezik a világra, hogy örömet szerezzen egyik településnek a másik után. A tulajdonosok, Mr. Witch és Mr. Light tudják, mi kell egy feledhetetlen produkcióhoz. A karnevál egyben egy átjáró a misztikus Feywild világba, ahol sötét fellegek gyűlnek, a Homokóra Boszorkánygyülekezet sötét terveit pedig csak egy csapat bátor kalandozó akadályozhatja meg…
A Dungeons and Dragons legújabb kampányában a kalandozócsapatra egy igazi halloweeni hangulatú kaland vár a Feywild világban. A kampány öt fejezetből áll, elsőtől nyolcadik szintig tudnak benne fejlődni a karakterek. A készítők ezúttal különösen odafigyeltek arra, hogy a konfliktusokat ne csupán harccal, hanem szerepjátékkal is meg lehessen oldani. A játékosok számára pedig két új fajjal, a nyúlszerű, hatalmasakat ugró harengonnal, és az apró tündérekkel, továbbá új karakterhátterekkel is kedveskedtek.

4 féle X-Wing érkezett a boltba.

A hír megjelenése: 2021-10-15
X-wing

4 féle X-Wing érkezett a boltba. Persze egyik sem X-wing. Az ETA-2 kivételével a többi már majdnem egy éve nem volt kapható. Az előrendelések kiszolgálása után maradt még a bolti polcra is. Ha akkor lemaratál róluk, vagy új vagy a játékban érdemes megnézni őket.

Boldog Kicsi Dínók

A hír megjelenése: 2021-10-14
Boldog kicsi Dínók

Ebben a 2–4 fős játékban meg kell próbálnotok elkerülni az élet katasztrófáit. Lehet, hogy beleestek egy forró láva tóba, megtámadnak titeket kardfogú mókusok, de a dinó, aki mindezt képes túlélni, megnyeri a játékot!

Péter ajánlja, John Scalzi Összeomló birodalom

A hír megjelenése: 2021-10-13
Összeomló birodalom

Scalzi a Vének háborúja sorozatával bekerült a sci-fi halhatatlanjai közé és ez nem véletlen. Az Összeomló birodalommal bizonyította számomra, hogy tud másban is jót és meglepőt alkotni. A szereplők közepesek, hol szerethető mind, hol nem. A történet és a keret az annyira magával ragad, hogy minden más másodlagos lesz csak. Annyi kérdést és lehetőséget vet fel, amiből természetesen nem mindenre ad választ helyet adva a trilógia többi részének is...

Új megjelenés: Nyomok sűrűjében

A hír megjelenése: 2021-10-11
Nyomok sűrűjében

A Nyomok sűrűjében egy intuitív, pillanatok alatt megtanulható, ám a végtelenségig játszható, könnyed és pörgős party játék. A játék menete a böngészős/keresős játékokra hajaz, ugyanis a nyomozók egy nagyon zsúfolt, sok szereplővel és történéssel telepakolt képet látva kell megkeressék az áldozat által meghagyott nyomok alapján a tettest. A játékban az áldozat rajzolja fel a nyomokat, amikből a tettes kitörölhet részeket és ebből kell a nyomozóknak rájönniük, hogy ki volt a tettes.

2 új Agave könyv a polcon.

A hír megjelenése: 2021-10-11
Agave könyvek

Két Agave könyv is érkezett a boltba. A halál útvesztője újra kiadás egy új borítóval (persze megtalálod a boltban a régi kiadást is antikvárban, ha inkább azt szeretnéd). Az Egy nehéz nap utópiában egy új novelláskötet (történetek egy másik Amerikából).

Unfathomable. Emlékszel a Battlestar Galacticára?

A hír megjelenése: 2021-10-08
Unfathomable

FRISSÍTÉS: Megérkezett a boltba, jutott a polcra is.
Nagyon népszerű játék volt annak idején a sorozatnak is hála, és akiknek megvan még most is, azoknál nagy becsben van. Kultikus játékból "kultikus" játék így készült el az Unfathomable. A BSG mechanizmusát áttették a Cthulhu világába. Itt Csillagközi Romboló helyett SS Atlantica van, Cylonok helyett Deep Ones, de a cél ugyanaz. Túlélni és eljutni Bostonba, vagy ezt megakadályozni. A játékosok nem tudják egymásról, hogy az emberekkel vannak vagy a sötétséggel. Kérdés, hogy melyik csapat győz.

Új megjelenés: Renature

A hír megjelenése: 2021-10-08
Renature

Wolfgang Kramer és Michael Kiesling legendás tervező duójától érkezik ez az egyszerű szabályokkal operáló játék, amely izgalmas döntésekkel és taktikai lehetőségek sokaságával párosul. A játékosok feladata, hogy visszaállítsák a természet rendjét a környezetszennyezés által sújtott, egykor gyönyörű völgyben.