Karácsonyi kisokos a stresszmentes vásárláshoz

A cikk megjelenése: 2019-10-31
Karácsonyi Kisokos

Hogyan vásárolj kényelmesen az ünnepek előtt?

Közeledik a Karácsony. Én ezt már évek óta nem tudom elfogadni, hogy Októberben kirakják az Andrássy útra a karácsonyi fényeket és megkezdődik a "Jingle Bells szezon" a bevásárlóközpontokban.
De sajnos így van, és erre a helyzetre kell felkészülni, ahogyan csak tudunk. Az ünnepek előtt mindenhol megnő a tömeg, mindenki türelmetlenné válik és mihamarabb le szeretné tudni a bevásárlást.

Idén próbáljuk meg együtt nem így csinálni :)
Mi a Szellemlovasnál szeretnénk, ha nem rémálom lenne a karácsonyi ajándékozás és gyorsan, stresszmentesen tudnátok beszerezni a játékokat a fa alá. Mert lássuk be társasjátékosok között nincs karácsony egy (vagy több) új játék nélkül.

Az első ötletünk: válassz mindenre ingyenes házhozszállítást!
A 2019 November 1. és 2019 December 31. között beérkezett internetes rendeléseknél a Magyarországra történő kiszállítás díját értékhatártól függetlenül elengedjük. Ha tudod pontosan, hogy mit szeretnél nincs is egyszerűbb megoldás, mint a házhozszállítás. Nincsenek sorok csak te és az új játékod!

Az ingyenes kiszállítás feltételei:
Az ingyenes kiszállítás minden esetben csak akkor érvényes, ha egy időben, egy címre történik az összes megrendelt azonnal kapható termék kiszállítása. A leadott megrendeléseket egyben adjuk fel, amikor a rendelésben szereplő összes termék beérkezett hozzánk és "Feladható" státuszú.
Az ingyenes kiszállítás a 2019 November 1. 0:00 és 2019 December 31. 23:59 között beérkezett rendelésekre érvényes.
Ez a lehetőség csak Magyarországon belüli kiszállításra használható.

Eleged van a decemberi kapkodásból? Vásárolj be előre még Novemberben
A novemberi ingyenes szállítással nyugodtan vásárolj be előre minden ajándékot akár már Novemberben (sőt még a Black Friday is itt lesz közben *wink wink*) és Decemberben hátradőlhetsz, mert neked már mindened megvan és nem kell sorban állnod.

De ha mégis Decemberre maradna a rendelés, akkor sem kell aggódni, mert mi nem a postával dolgozunk...A December 19-ig leadott rendeléseket is tutira kiszállítja a GLS még Karácsony előtt.

Mégis inkább bejönnél a boltba személyesen körbenézni?
Szeretnénk beállítani egy harmadik pénztárat is a szezonra, ahol az azonnal kiválasztott és polcról leemelt játékokat bankkártyával ki lehet fizetni és már mehetsz is boldogan az új játékoddal. Bejössz, leemeled és már végeztél is. Persze most is, mint mindig, nagyon szívesen segítünk játékot választani!

Nem csak munka után érsz rá? Még jobb! Gyere be 12 és 15 óra között, hogy ne kelljen sokat ácsorognod, mert ilyenkor van a legkisebb tömeg még a karácsonyi szezonban is.

Akármikor is vennéd meg az ajándékokat és akár bejössz hozzánk személyesen akár nem, szívesen segítünk eligazodni a játékok tömegében magadnak vagy a kiszemelt ajándékozottnak. Ha segítségre van szükséged hívj minket vagy írj nekünk e-mailt és könnyebb lesz az ajándékozás!

Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.