Karácsonyi vásárlás

A cikk megjelenése: 2019-12-05
Karácsonyi vásárlás

Ha még nincs meg a tökéletes ajándék, segítünk a választásban!

Nem tudod mit vegyél neki? Lepd meg ajándékkuponnal!

Ha kifogytál az ajándékötletekből, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik játék van meg neki, akkor az ajándékkupon a tökéletes választás.
Szabadon megválasztható az összeg
1 évig érvényes
Egy vásárlásához több is felhasználható
Több vásárlására is szétbontható
Felhasználásakor más kedvezményekkel összevonható

Így tudod megvásárolni

Személyesen, gyere be a boltba és az eladóktól kérj egy Ajándékutalványt. Határozod meg, hogy mekkora összeget szeretnél és ők azonnal kitöltenek neked egy Ajándékutalványt.
Emailben az interneten is vehetsz utalványt, küldj egy e-mailt az info(kukac)szellemlovas.hu címre, amiben add meg, hogy milyen értékben szeretnél utalványt. Az e-mailben írd meg, hogy milyen módon szeretnéd átvenni és hogyan szeretnél fizetni. Átvételnek választhatod a bolti átvételt és ekkor fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával a boltban, amikor átveszed. Ezen kívül választhatsz kiszállítást. Ekkor fizethetsz előre átutalással vagy a csomag átvételekor utánvéttel. Decemberben a házhozszállítás ingyenes.


Ha csak egy kis navigációra van szükséged a társasjátékok között

A partyjátékos munkatársnak keresel ajándékot, vagy a Star Wars rajongó unokatesónak? Netán a párodnak, hogy végre csak ketten játszatok? Akkor nézd át az általunk ajánlott játékokat különböző kategóriában és válaszd ki a tökéleteset!



ajánlás modern játék

ha csak ketten játszanátok



ha társasbulit szervezel sok játékossal

ha ajándékba vennél társast 10000ft alatt

ha díjnyertes játékot keresel

ha gyors egyszerű játékot keresel

ha kezdőknek mutatnál neked is élvezetes játékot

ha a téma fontos




Extrém garancia, hogy nyugodt lehess!

A fa alatt két ugyan olyan játék lapult, vagy esetleg egy olyan társas, ami már megvan, vagy nem a te stílusod? Ne aggódj, nálunk egyszerűen becserélheted!

Ha bontatlanul visszahozod a boltba 2 hónapon belül, az eredeti (vásárláskori) árán beszámítjuk egy általad választott bármilyen játékba!
Ez a lehetőség minden nálunk vásárolt játékra vonatkozik.
Ehhez szükséged lesz vagy a vásárlást igazoló blokkra, vagy a kis garancia kártyára (amit a játék mellé a vásárló kapott ha szólt, hogy ajándékba lesz), vagy a klubkártyádra, amire rögzítettük a vásárlást.

Ha már kibontottad a játékot az ünnepi hangulat hevében, hogy játszatok vele és mégsem tetszik, akkor sincs gond. Hozd vissza fél éven belül, és mi kérdés nélkül beszámítjuk az eredeti (vásárláskori) árának 70%-án egy általad választott bármilyen játékba!
Ehhez szintén szükséged lesz a vásárlást igazoló blokkra, vagy a kis garancia kártyára, vagy a klubkártyádra, amire rögzítettük a vásárlást.

100% garancia a társasjáték tartalmára

Ritkán, de előfordul, hogy a megvett játék valamelyik alkatrésze hiányzik a dobozból. Ha a kapott társasjáték hiányos, fordulj bátran hozzánk, nem kell neked egyeztetned a gyártóval, mi intézzük a pótlást. Jelezd nekünk, hogy melyik játékból milyen alkatrész hiányzik és ha van a játékból raktáron, akkor adunk belőle, ha nem lenne, akkor egyeztetünk a gyártóval.

Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.