Black Friday helyett

A cikk megjelenése: 2021-11-23

Ha érdekelnek a miértek, akkor bátran olvass tovább, ha csak a nyereményjáték érdekel, akkor olvasd el, hogy hogyan nyerheted vissza akár a teljes vásárlásod összegét, vagy ha csak az akciókat néznéd meg, akkor ugorj rögtön az akciós oldalra.




És akkor az ígért miért, ha tovább olvastál:

Honnan ered a Black Friday kifejezés és maga a jelenség?

Nos ha az internetnek hinni lehet, akkor először 1961-ben, Philadelphiában, használta a rendőrség a kifejezést a megnövekedett gyalogos és autós forgalom leírására, ami a karácsonyi szezon kezdetét jelentette. A Hálaadást követő nap látszólag azért fonódott össze a karácsonyi szezon kezdetével, mert a Hálaadási felvonulások végén gyakran megjelent maga a Mikulás is, ezzel jelezve, hogy “a Mikulás megérkezett”! Több neves ünnep már nem volt Hálaadás és Karácsony között amit ünnepelni lehetne, így logikus lépésnek tűnt, hogy na akkor most már lehet készülni a karácsonyra. Sőt ezeket a felvonulásokat sokszor nagy üzletházak támogatták és rejtetten vagy kevésbé rejtetten használták is őket a karácsonyi nagy marketing hajrá eszközeinek, így hamar kimondatlan szabály lett, hogy a parádé után lehet megkezdeni a karácsonyi marketinget.

Mára viszont a Black Friday teljesen elvesztette a jelentését.

Te is láttál már mindent? Van már cég, ahol egész hónapban “Black November” van, akad nem is kevés ahol nem is november utolsó csütörtökje (Hálaadás) utáni napon tartják, mint azt eredetileg kellene hanem egy másik novemberi pénteken. Hogy ez tudatlanság vagy marketing trükk, azt ki tudja… Láttál már olyan céget, ahol először felemelték az árakat pár nappal előbb, hogy aztán látszólag olcsóbban tegyék ki Black Friday akció néven? A hatalmas tömegeket akik megrohannak néhány boltot és egymás kezéből kapják ki a dolgokat 50% kedvezményért? A lényeg, hogy már nem az a karácsonyi szezon kezdetét jelző nap amiről eredetileg szólt.

És mi nem szeretjük amivé vált.

Nem szeretjük, hogy minden igyekezetünk ellenére az elmúlt több évben is éjfél és 2 óra között nem tudtátok nézni az oldalt, mert egyszerűen lehalt. Hiába készültünk előre és kértünk a szolgáltatótól több erőforrást. Sokan érezhették úgy, hogy aki nem várta meg a hajnali 2 órát, vagy esetleg nem volt szerencséje míg másoknak épp betöltődött az oldal, annak csak “a maradék” jutott és “hogyhogy a legjobban fogyó, sikeres játékok nincsenek leértékelve”. Nézhetnénk pozitív dologként is, hogy ekkora volt az érdeklődés, de az élmény a legtöbb embernek nagyon negatív volt.


Úgyhogy idén mi nem tartunk Black Friday akciót.

Helyette aktívan frissítünk hónapok óta egy állandó akciós oldalt, ahova minden héten kerülnek be új termékek, kerülnek ki mások vagy változik a kedvezményes áruk. Plusz a napokban tettünk bele pár extra játékot is meglepetésként, amit egyébként nem biztos, hogy leáraztunk volna...Ezeket a fejlécben található “Akciók” menüpontból érheted el.

Sőőőőőt egy szerencsés novemberi vásárlónk visszanyeri a vásárlása teljes összegét!

Az összes novemberi vásárlónak megadjuk az esélyt, hogy visszanyerje a vásárlása végösszegének 10%-25%-50% vagy akár 100%-át vásárlási utalvány formájában!
2021. december 7-én az összes november hónapban lezárt tranzakció bekerül egy nagy kalapba, ahol kisorsolunk:
  • 1db vásárlási utalványt a kisorsolt vásárlás végösszegének 100%-ról
  • 3 db vásárlási utalványt a kisorsolt vásárlás végösszegének 50%-ról
  • 5 db vásárlási utalványt a kisorsolt vásárlás végösszegének 25%-ról
  • 10 db vásárlási utalványt a kisorsolt vásárlás végösszegének 10%-ról

Az apró betűs részek, avagy milyen vásárlások vesznek részt a nyereményjátékban?

Novemberi vásárlásnak számít minden olyan a szellemlovas.hu-n leadott online rendelés, amit 2021.11.01. és 2021.11.30. között átadtunk a futárszolgálatnak és át is vették a csomagot. A csomag átvételének időpontja már eshet december hónapra.
Novemberi vásárlásnak számít ezen kívül minden olyan regisztált felhasználó nevére történt bolti vásárlás, vagy online leadott rendelés bolti átvétele, a Szellemlovas üzletében, ami 2021.11.01. nyitás és 2021.11.30. zárás között teljesült. A regisztráció kizárólag a nyertesek értesítése miatt feltétel.

A vásárlás végösszegének
  • az utánvétes fizetés esetén a kedvezményekkel csökkentett, a csomagra rákerült utánvét összege számít,
  • banki előre utalás esetén a kedvezményekkel csökkentett elutalt összeg,
  • bolti vásárlás esetén pedig a kasszánál fizetett, kedvezményekkel csökkentett végösszeg.
Az ajándékutalvány készpénzhelyettesítő eszköznek minősül, így a végösszegbe beleszámít az esetlegesen ajándékutalvánnyal kifizetett összeg is.
A felhasznált kuponok összege nem számít bele a végösszegbe.
A rendelésben esetlegesen szereplő, de ki nem fizetett termékek összege (hiányos, előrendeléses termékek stb.) nem számít bele a végösszegbe.
Vásárlási utalvány megvásárlása tranzakciók nem számítanak bele a nyereményjátékba.

A sorsoláson a novemberben lezárt tranzakciók vesznek részt, ezért egy vásárló akár több tranzakcióval is részt vehet a nyereményjátékban, azonban ebben az esetben csak a kisorsolt tranzakció összegét vesszük figyelembe a vásárlási utalvány kiállításánál. A nyerteseket 2021. december 8-án, a felhasználójukhoz regisztrált e-mail címen értesítjük, így ha szeretnél élni a nyereményeddel, akkor érvényes e-mail címet adj meg! A regisztrált e-mail címedet az oldalon a “Fiókom” menüpont alatt tudod ellenőrizni vagy személyesen megkérdezni a boltban az eladóinktól.



Szóval ha utálod a tömeget és nem szeretnél decemberben sorban állni, akkor most novemberben itt a remek lehetőség, hogy még a nagy hajrá előtt beszerezd a karácsonyi ajándékokat!
Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.