Bemutatkozik a Feldherr termékcsalád

A cikk megjelenése: 2023-06-13

Nem könnyű elsőre átlátni ezt a sok tálcát, dobozt, táskát. Amúgy is eszik-e, vagy isszák ezt az egészet? Gyorstalpaló a Feldherr termékekhez.

Először is nézzük, hogy milyen termékek léteznek:

  • Szivacstálcák: Akár társasjátékdobozba, akár a figurás játékok mellé, szállításhoz, tároláshoz tökéletes megoldás.
  • Dobozok: A szivacstálcák tárolására alkalmas kartondobozok, több méretben.
  • Táskák: Szintén a szivacstálcák, vagy társasjátékdobozok könnyű szállításához.

Méretek:

Minden szivacstálcának 2 féle méretkategóriája van, egyrészt, hogy milyen magas, másrészt, hogy mekkora a területe. Ezen kívül a termék nevében azt is feltüntetjük, hogy hány rekeszes.

A magasság fontos, hogy azt el tudjuk dönteni, hogy az adott tálcába befére-e egyáltalán a figura, aminek szánjuk. Itt fontos tudni, hogy a magasság a teljes tálca magasságát jelenti, így minden tálcában egy 10 mm-es alj található. A tényleges, maximális figuraméret tehát a magasságnál 10 mm-el kisebb. Miért így adtuk meg? Azért, mert a tálcák egymásra pakolhatók, és a táskák, illetve dobozok esetében van egy maximális magasság, hogy mennyi tálca fér be. Így ezt könnyebb kiszámolni, ha a tálca teljes magasságát tudjuk.

Az alapterület pedig háromféle lehet: Full-size (34,5 cm x 27,5 cm), Half-size (27,5 cm x 17,2 cm) és Board Game box. A táskáknál és a dobozoknál mindig megadjuk, hogy melyik alapterületű tálcához alkalmasak. A Half-size pont fele akkora, mint a Full-size, így természetesen egy Full-size méretű táskát ki lehet tölteni szintenként 2 Half-size tálcával is. A Board Game box méret a 30x30-as klasszikus kocka társasjáték doboz mérettel kompatibilis, viszont nem kombinálható a Full és a Half size méretekkel.

Természetesen a Feldherr kínálatában száz és száz különleges célra gyártott tálca, doboz és egyéb kellék létezik, mindegyiket nem tudjuk folyamatosan készleten tartani, de ha bármelyik termék érdekel, akkor ne habozz, és írj nekünk, mi pedig beszerezzük!

Bandi
Írj üzenetet!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.