Társasjáték bolt. Fantasy / Sci-Fi könyvesbolt és antikvárium. Szerepjáték. Terepasztalos játék.

Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

7 Wonders (Second Edition) - Edifice a boltban

A hír megjelenése: 2023-02-23
7 Wonders (Second Edition angol - 7 Csoda) - Edifice

A 7 Wonders: Edifice (7 Csoda: Építmény lehetne magyarul) kiegészítőben a játékosok együtt dolgozhatnak a közösségi épületek felépítésén. Ha kiveszed a részed az építésből, és az épület felépül, jutalomban részesülsz. A részvétel nem kötelező, ugyanakkor, ha kimaradsz belőle, és az épület nélküled fejeződik be, büntetés sújt majd.

Agyaghadsereg a boltban

A hír megjelenése: 2023-02-17
Agyaghadsereg (Terracotta Army)

A Agyaghadsereg című játékban tehetséges iparosokat és művészeket képviselsz, akik azon fáradoznak, hogy megépítsék a szobrok csodálatos gyűjteményét. A játék során erőforrásokat gyűjtesz, fejleszted a munkásaidat, és a császár tanácsadóinak kegyeit keresed. Célod, hogy döntő szerepet játssz a terrakotta hadsereg létrehozásának folyamatában, sikeredet pedig győzelmi pontokban mérik. A játék során te és játékostársaid közösen építkeztek, de amint az ötödik játékkör véget ér, csak az egyikőtök – az építésben jártasabb – fog győzni.

LIMITÁLT LEHETŐSÉG! Darkest Dungeon: The Board Game

A hír megjelenése: 2023-02-17
Darkest Dungeon: The Board Game

Rendeled elő FEBRUÁR 23-ig! Utána zárul a dungeon!

A Darkest Dungeon Board Game egy teljesen kooperatív dungeon crawler játék, amelyben kalandorként, bátran és elszántan, de rá kell jönnötök, hogy a kalandorok is csak emberek! Akiken jelentkezhetnek a téboly jegyei, és akik megérzik a fájdalmat, amit a börtönök elborult lakói okoznak nekik. A halál szele is folyamatosan a levegőben érződik, de nem is ez a legrosszabb sors, ami rátok várhat: a hősöket az őrületbe kergethetik és menthetetlenekké válhatnak!

Lost Empires: van új háború a Nap alatt

A cikk megjelenése: 2023-02-16
Lost Empires: War for the New Sun

Szereted a két fős, harci játékokat? Netán a sci-fi-ért is odáig vagy? És még nem hallottál a Lost Empires: War for the New Sun-ról? Akkor ezen most változatunk, hogy a játék ne bújhasson el előled a radar alatt!

...tovább a részletekhez

A rózsa varázsa (Paint the Roses) a boltban

A hír megjelenése: 2023-02-14
A rózsa varázsa (Paint the Roses)

A Szív Királynőnek nem egyszerű a kedvére tenni, ezt senki sem tudja jobban a királyi kertészeknél. Nem elég, hogy egyik percről a másikra változtatgatja, milyen rózsabokrokat szeretne, de nemtetszésének a fejszéje suhogtatásával ad csak hangot. Csak az éle nehogy a nyakadat érje! Te vajon ki tudod szolgálni a királynő óhajait?

Magna Roma (Deluxe) a boltban

A hír megjelenése: 2023-02-13
Magna Roma (Deluxe)

A római császár magához hívat, hogy meghallgasd grandiózus terjeszkedésre irányuló terveit. Óhaja szerint neked kell megalapítanod a következő nagy római várost, amellyel dicsőséget szerzel a Római Birodalomnak!

Sub Terra II: Inferno's Edge a boltban

A hír megjelenése: 2023-02-10
Sub Terra II: Inferno's Edge

A Sub Terra II: Inferno's Edge egy kooperatív kalandjáték. Neked és legfeljebb öt barátodnak egy lapkákból álló vulkántemplomot kell felfedeznetek és ellopnotok egy legendás ereklyét. Ahhoz, hogy megszerezzétek, meg kell találnotok a kulcsokat, az utat a belső szentélybe, majd el kell menekülnötök azon az úton, amelyen jöttetek.

High Frontier 4 All a boltban

A hír megjelenése: 2023-02-10
High Frontier 4 All

Valódi rakétatudománnyal a naprendszer iparosításáért! A High Frontier 4 All Phil Eklund kiváló játékának, a High Frontier-nek a 4. kiadása. Minden a Rocket Flight, 1999-ben megjelent játékkal kezdődött, amelynek víziója az volt, hogy "Minden játékos egy űrhajózással foglalkozó céget irányt a 2020-as években, akik a kereskedelemben és a technológiafejlesztésben próbálnak profitot elérni". Most, hogy elérkeztünk és túl is haladtunk a 2020-as évet, a High Frontier egy moduláris rendszerré fejlődött, amely nyitott a rajongók számára, hogy a jövőben egyre nagyszabásúbáb fejlődhessen.

Namiji a boltban

A hír megjelenése: 2023-02-09
Namiji

A hajdani Japán halászaiként a japán szigetvilág déli részén hajóztok, néhány kilométerre a híres Tokaido-úttól. A játék megnyeréséhez egy eredményes napot kell eltöltened a tengeren. Ez, a Namiji. Ehhez lehetőségetek lesz csodálatos tengeri fajokat szemrevételezni, zsinórral vagy hálóval halászni, hogy megtöltsétek állványaitokat színesebbnél színesebb halakkal, és a rákcsapdáitokat behúzni. Utad során fejlesztheted a halászfelszerelésedet, és kimutathatod odaadásodat a tenger isteneinek, elmélkedhetsz a szent sziklákon, amiért jutalomban részesülhetsz.

Stationfall a boltban

A hír megjelenése: 2023-02-09
Stationfall

Hogy mi az a Stationfall? Nos, képzeljük el, hogy egy tucatnyi véletlenszerű embert, robotot és a fentiekbe nem sorolható fajokat szabadon engedtek egy űrállomáson. Mindegyikük saját képességekkel, célokkal és titkos kapcsolatokkal rendelkezik. Az űrállomás viszont el fog égni, amikor belép a Föld légkörébe. Te, mint a fenti karakterek egyike természetesen az űrállomáson tartózkodsz, a többiek pedig készen állnak rá, hogy segítsenek neked a céljaid elérésében. De bölcsen válaszd meg, hogy kivel veszed magad körül, mert bármelyikük lehet, hogy titokban egy másik játékos, aki csakis arra vár, hogy eláruljon téged!

ISS Vanguard a boltban

A hír megjelenése: 2023-02-07
ISS Vanguard

Az ISS Vanguard egy kooperatív, kampány alapú kaland, 1-4 játékos részére. A játékosok egyenesen egy epikus sci-fi kalandba csöppennek, ahol 4 szekció (biztonsági, felderítő, tudományos, mérnöki) szerepében tehetik magukat próbára, az első olyan emberi kéz alkotta űrhajó fedélzetén, amelynek lehetősége nyílik eljutni a világűrbe. Az egyedi történetű kampányt az a Krzysztof Piskorski írta, akinek a Tainted Grail - Avalon bukását is köszönhetjük, és amely történet így tele van nehéz döntésekkel, fordulatokkal és elágazó történetszálakkal. A játékban több mint 100 különböző legénységi tag szerepel, mindegyikük egyedi tulajdonságokkal!

Meadow: Downstream a boltban

A hír megjelenése: 2023-02-06
Meadow (Zöldellő mezők): Downstream

Pattanj a kajakba, és fedezd fel a zöldellő mezők mellett annak folyómenti világát! A Meadow: Downstream kiegészítőjét a vízi élővilág lenyűgöző természete ihlette. Indulj el egy új utazásra, hogy megfigyeld a folyókhoz, patakokhoz és tavakhoz kapcsolódó növény- és állatvilágot, valamint tájakat. Kajakozz lefelé a folyón, és versenyezz a többiekkel az új felfedezőhelyekért.

Munchkin South Park a boltban

A hír megjelenése: 2023-02-06
Munchkin South Park

A South Park spontán hülyülése kombinálva a Munchkin életérzéssel (vagy fordítva?), pontosan ezt kínálja! Irány a South Park Általános Iskola, és vedd magadhoz az olyan létfontosságú tárgyakat, mint Kenny dobócsillaga vagy éppen Törcsi (illik őt tárgynak hívni vajon?), és szerezz szövetségeseket, mint amilyen a hűséges Butters vagy Timmy, hogy legyőzd Belzezüttöt, a Medvedisznóembert és más híres szörnyeket! Kerüld el az olyan átkokat, mint a Pandémia különkiadás, vagy a többi játékos hátbaszúró mozdulatát!

Még Több Gonoszság a boltban

A hír megjelenése: 2023-02-04
Tokió királya (King of Tokyo) - Még Több Gonoszság (Even More Wicked!)

A Szamarkand egy pörgős kereskedelmi és értékesítési játék, amely az egzotikus Kis-Ázsiában játszódik. Ravasz kereskedők vásárolnak, cserélnek és adnak el árukat, hogy gyarapítsák vagyonukat. A Bazárban a játékosok megpróbálják ügyes cserékkel megszerezni az áruk megfelelő kombinációit, majd megvásárolni a bazárban lévő termékeket.

What Do You Meme? a boltban

A hír megjelenése: 2023-02-03
What Do You Meme?

Úgy gondolod, hogy túl tudod szárnyalni a többiek mém szövegeit? A What Do You Meme? egy parti kártyajáték, egyenesen a közösségi média generációjának! Minden fordulóban az egyik játékos a bíró szerepét tölti be, és kijátszik egy fotókártyát, amelyen egy jól ismert, vagy egy kevésbé jó ismert mém szerepel. Az biztos, hogy valamelyikőtök már találkozott ezzel a képpel, valahol. :) A többi játékos pedig a keze ügyében lévő szöveg kártyákból választ egyet, ami szerinte a legviccesebben passzol az adott képhez. A bíró teljesen szubjektíven választ egyet, hogy melyik tetszik neki a legjobban, és aki a győztes kártyát játszotta ki, az nyeri a kört. Mosás, öblítés, és jöhet a következő!

Hírek/cikkek folytatása