Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Xia: Legends of a Drift System

A cikk megjelenése: 2021-08-04
Xia: Legends of a Drift System

A Xia: Legends of a Drift System egy sci-fi kalandjáték, ahol a játékosok vállalkozó kedvű űrhajó-kapitányokként próbálnak minél több dicső tettet végrehajtani. Teljesen szabad játékmenet, a számítógépes játékoknál ismert sandbox mód. A játék kivitelezése gyönyörű és igényes, a pénzérmék fémből vannak, a kártyák strapabíróak, a kis űrhajók pedig ki vannak festve.

...tovább a részletekhez

Dune: Adventures in the Imperium szerepjáték (RPG)

A cikk megjelenése: 2021-08-04
Dune RPG

Az alábbiakban arról fogunk beszélni mi is az a Dűne és ez hogy találkozik a Dune: Adventures in the Imperium szerepjátékkal. Annyi mindent emeltek át a Dűne világából a szabálykönyvbe, hogy azt jóval hosszabban is lehetne ecsetelni, de nézzük a fontosabb elemeket pár bekezdésben.

...tovább a részletekhez

Új rendszer, új kezdő doboz. Age of Sigmar 3.0

A cikk megjelenése: 2021-06-24
Age of Sigmar: Dominion

Age of Sigmar 3.0 a legújabb rendszer. Ha régóta szemezel vele itt a tökéletes időpont, hogy bele kezdj az Age of Sigmar nagy és lenyűgöző világába. Itt van hozzá a kezdő doboz.

...tovább a részletekhez

Imperial Struggle. Angol leszel vagy Francia?

A cikk megjelenése: 2021-06-10
Imperial Struggle

Az Imperial Struggle-t tekinthetjük a méltán híres Twilight Struggle folytatásának, ami nem magát a kort, hanem a játék szellemiségét viszi tovább. Eltolva az egyszerűbb szabályok és a játszhatóbb rendszerek irányába, hogy egy este lejátszható legyen. A játékban Anglia és Franciaország fog egymásnak feszülni egy politikai kötélhúzásban, a 18. században.

...tovább a részletekhez

Már rendelhető a Warhammer Quest: Cursed City!

A cikk megjelenése: 2021-05-15
Cursed City

Érkezett hozzánk még néhány példány a Warhammer Quest: Cursed City-ből, amelyből az összes példány már megjelenésének napján elkelt a kiadónál. Éppen ezért a mi készleteink is végesek, ne habozzatok lecsapni egyre már most!

...tovább a részletekhez

Monopoly a Star Wars univerzumban?

A cikk megjelenése: 2021-05-11
Mandalorian Monopoly

Hol van már a vasaló, a gyűszű, a cilinder vagy a csatahajó? Bár az eredeti Monopoly-figurák közül néhányan már nyugdíjas éveiket töltik a pécsi Színház téren vagy a fővárosi Dunakorzón, de attól az ingatlanpiac még kanyarog tovább a maga útján. Sőt, a játék nemcsak kinőtte a Föld Bolygót, hanem begyűrűzött a Star Wars univerzumba is, ennek az elkerülhetetlen találkozásnak a legújabb mérföldköve a THE MANDALORIAN Monopoly.

...tovább a részletekhez

7 népszerű magyar játék újranyomása érkezik

A hír megjelenése: 2021-03-26
Érkező magyar újranyomások

Alig vártuk, hogy újra a polcon legyenek!

Egy ideje már mindenhol kifogytak ezek a népszerű magyar címek, így nálunk is, na de most mindjárt vége ennek a játékínséges időnek!
Két újranyomás már meg is érkezett, a többi pedig a jövő hét folyamán érkezik meg hozzánk.

Gallia MMXX

A cikk megjelenése: 2021-02-26
Dark Tidings

"Itt vannak a ga...a g-ga-gallok!"

Őrületes kalandok, rommá vert rómaiak, böszmék tömkelege és nevetés nagy mennyiségben.

Ha ezekből legalább kettőt kedvelsz, akkor ez a szerepjáték neked való!

Lépj hát be a Gallia színes és bolondos világába, ahol csak tényleg rajtad múlik, hogy mi leszel és mit hozol ki a karakteredből vagy a kalandokból! Rohaaaaam!

...tovább a részletekhez

Újra kapható a Race for the Galaxy (2nd Edition)

A hír megjelenése: 2021-02-18
Race for the Galaxy (2nd Edition)

A galaxis újra a tiéd lehet!

Építs galaktikus civilizációkat, fejlessz ki technológiákat és hódíts meg bolygókat ebben a többszörösen díjazott, zseniális kártyajátékban!


A Race for the Galaxy egy igazán ötletes, izgalmas stratégiai kártyajáték. Mindenkinek ajánlott, aki szereti a komolyabb gondolkodást igénylő, mégis gyors lefolyású játékokat, hiszen akár egy óra alatt is kényelmesen lejátszható, ám ha ráérzel az ízére, sokkal több időt fogsz eltölteni vele!

Megérkezett a Cyberpunk Red Core Rulebook!

A hír megjelenése: 2021-02-17
Cyberpunk Red Core Rulebook

"Always take it to the Edge. It's the Cyberpunk way." - The late Johnny Silverhand

Vállald a kockázatot, arasd le a babérokat, menj rá a legnagyobbra! Cselekedj, szíts lázadást, borítsd lángba a világot! Légy te a legvadabb és akkor is nyomd padlóig a gázt, ha a többiek fékeznek!


Megjelent a Cyberpunk RED alapkönyv, amivel végre igazán elmerülhetsz a Cyberpunk világába: megismerheted Night City-t, a Vörös éra történetét és megtudhatsz mindent arról, hogyan lehetsz te is ennek a világnak a részese!

Sagrada: The Great Facades - Life

A hír megjelenése: 2021-02-12
Sagrada Life

Érkezik a Sagrada második mini kiegészítője az előre beígért háromból!

Új "Segéd" kártyák egyedi képességekkel, "Mestermunka kockák" és új közös célok, amiket mind kombinálhatsz az alapjátékkal vagy a korábbi kiegészítőkkel!

Dominion Big Box

A hír megjelenése: 2021-02-11
Dominion Big Box

Érkezik a Dominion Big Box

Ezer éve nem kapható a Dominion eredeti alapdoboza....na de ennek most vége, mert érkezik a Big Box!

Ez a Big Box kiadás a Dominion és a Dominion: Intrigue új, 2016-os verziójával, plusz további alapkártyákkal érkezik, hogy akár 6 fővel is tudjatok játszani!

Cat Lady - Boldogságdoboz

A hír megjelenése: 2021-02-10
Boldogságdoboz

Még több cica és boldogság!

Növeld az öreg macskás hölgy szintedet....ugyanis megérkezett a Cat Lady első kiegészítője magyarul!

A Boldogságdobozban még több cica, még több kaja, még több és újabb játékok várnak. Sőt már hatan is leülhettek majd macskázni vele!

Újhullámos kulcskészítés FFG módra

A cikk megjelenése: 2021-02-09
Dark Tidings

KeyForge: Dark Tidings

A Keyforge egy taktikus és viszonylag gyors, kétszemélyes kártyajáték, ahol házakat irányítva próbáljuk megszerezni a végtelen tudáshoz szükséges kulcsokat, mielőtt az ellenfelünk tenné meg ugyanezt.


A KeyForge: Dark Tidings az ötödik ciklus a KeyForge sorozatban, amibe számos újdonság került bele, mint például az Evil Twin lapok, az Unfathomable ház vagy a Tide mechanizmus.

...tovább a részletekhez

Kill Team, avagy egy nagy rendszer kis szelete

A cikk megjelenése: 2021-02-03
Kill Team


Warhammer 40.000: Kill Team

Ha mindig is érdekelt a Warhammer 40.000 világa, de nincs elég időd és helyed hozzá, vagy csak jobban érdekel a diverzitás egy-egy nagyobb sereg helyett, akkor a te játékod a Warhammer 40.000: Kill Team.


...tovább a részletekhez