Társasjáték bolt. Fantasy / Sci-Fi könyvesbolt és antikvárium. Szerepjáték. Terepasztalos játék.

Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Rettegés Arkhamban három új doboz magyarul.

A hír megjelenése: 2021-11-25
Rettegés Arkhamban

Két kiegészítő az Arkham Horror harmadik kiadásához:
A rend titkai. Holtak nyughatatlan lelkei sikoltanak, és éjszakánként ghulok járják az utcákat. Elhagyatott helyeken portálok nyílnak meg világunk és a borzalmas Alvilág között, ráadásul a hírhedt Francia-domb környéken az Ezüst Alkony Rendje saját tervét szövögeti a még nagyobb hatalom reményében.
Sötét hullámok alatt kiterjeszti a nyomozásotokat Innsmouthra és Kingsportra, új környékekkel, forgatókönyvekkel, nyomozókkal, szörnyekkel és felszerelésekkel bővítve a játékot. Űzzétek el a lappangó borzalmakat, látogassatok el az Ördögzátonyra, a Különös Magas Házba, és tegyétek próbára magatokat!
A harmadik pedig az Unfathomable magyar kiadása a Kifürkészhetetlen. Ebben a kooperatív játékban titkosan vagy a jókkal vagy, vagy a rosszakkal. Célotok a túlélés vagy a megsemmisítés. A Battlestar Galaktika szabályai az Arkham Horror világában.

A Sajogi Stefánia-sorozat ötödik, befejező kötete

A hír megjelenése: 2021-11-23
Pásztorok koronája

Hamarosan megjelenik a Sajogi Stefánia-sorozat ötödik, befejező kötete. Már előrendelhető a webboltban. Mint ahogy megrendelhető az előző négy kötet mindegyike. Ez az utolsó kötet ami már az író halála után jelent meg, de ne csüggedjetek azért akad még magyarul meg nem jelent Pratchett könyv.

Absolute War! The Russian Front 1941-45

A hír megjelenése: 2021-11-23
Absolute War! The Russian Front 1941-45

Tokenes, kártyás háborús játék. A két fővel játszható háborús játék új módon eleveníti fel a náci Németország megszálló hadseregei és a Szovjetunió közötti titáni küzdelmet. Ez az új megközelítés gyorsabb és könnyebb játékot kínál – így akár új játékosok is könnyen megismerhetik mind a háborúk, mind pedig a társasok izgalmas világát. Négy gyorsan játszható forgatókönyv és egy kampány áll a játékosok rendelkezésére.

Black Friday helyett

A cikk megjelenése: 2021-11-23
noblackfriday

Azt mindjárt elmeséljük, hogy miért, de a lényeg, hogy idén nem tartunk Black Friday akciót. Viszont, mert mindig van egy “viszont”, van egy állandóan frissülő akciós oldalunk éééés még egy nyereményjátékot is szervezünk Novemberre.

...tovább a részletekhez

Anachrony magyarul két kiegészítővel.

A hír megjelenése: 2021-11-22
Anachrony

A világhírű és népszerű, magyar fejlesztésű Anachrony társasjáték végre magyar nyelven is megérkezett! Egyszerre jött az alapdoboz és mindjárt két kiegészítő is. Vesd bele magad a hatalomért vívott küzdelembe az emberiség jövőjéért ebben az izgalmas, ideológiákkal és időutazással átszőtt stratégiai játékban! Képes leszel biztosítani a túlélést és a te filozófiádat tovább örökíteni?

Kartográfusokból már csak Hősök van.

A hír megjelenése: 2021-11-22
Kartográfusok: Hősök

FRISSÍTÉS: Most kaptuk a hírt a kiadótól, hogy december elején újranyomás várható.
Nálunk és a kiadónál is kifogyott a Kartográfusok. Valamikor a jövő év első negyedévében lesz újranyomás, pontos dátum még nincs. Addig is kapható még a Kartográfusok: Hősök, ezt tudjuk ajánlani helyette.

High Alert. Új pakk a Star Realm kártyajátékhoz.

A hír megjelenése: 2021-11-22
High Alert

Új pakk érlkezett a Star Realm kártyajátékhoz, a High Alert. A Star Realmes egy könnyed, sci-fi témájú pakliépítő játék. Egy kezdő lapkészlettel indultok, melybe újabb és erősebb kártyákat vásároltok, így nagyobb hatalomra téve szert, amivel elpusztíthatjátok az ellenfelet. Kell hozzá egy alappakli és sokmindennel bővíthető. A sorozatot itt megtaláljátok:

Új szerepjáték: Fallout RPG

A hír megjelenése: 2021-11-17
Fallout RPG

Többször végigjátszottad a játékot a gépeden és felmerült benned milyen jó lenne ha ezt a barátokkal együtt továbbfejleszthetnétek egy szerepjátékká? A Rulebook és a Game master tool kit jelent meg először. Plusz kaptunk hozzá kockakészletet is. Reméljük minél hamarabb érkeznek hozzá további könyvek, kiegészítők.

Identity pszichológiai társasjáték

A hír megjelenése: 2021-11-16
Identity

Ahogy minden évben eddig, karácsony előtt, évente egyszer megérkezik az Identity. Ez most sem lesz másként. Akit érdekel a pszichológia, a társas és baráti kapcsolatok azoknak érdemes egyet feltenni az asztalra. "Ez a társasjáték egyedülálló, mert amellett, hogy önismeretet mélyítő, önfejlesztő hatása van, a pszichológiai tudásod is bővíti a háttérmagyarázatok által, a kommunikációs szabályok alkalmazása pedig hozzájárul kommunikációs kultúrád, érzelmi intelligenciád fejlődéséhez. A játék során megnyílsz és közelebb kerülsz a többi játékoshoz, sok-sok mindent megtudsz róluk, és elárulsz magadról olyan dolgokat is, amelyek a mindennapi élet egyszerű érintkezésben talán rejtve maradnának. Ennek következtében kiemelt jelentősége lehet a családi, baráti kapcsolatok erősítésében, ha az Identity-vel játszol."

3-3 új kockakészlet

A hír megjelenése: 2021-11-16
TriSS és Ciri

Hamarosan itt a Vaják sorozat 2. évada. Ennek apropóján két szereplőről, Trissről és Ciriről készült 3-3 új kockakészlet valamint hozzá tartozó bőr dobópohár és kockatartó szütyő. Az első szériában készült kellékeket nagyon szerettétek, remélem ezek is tetszeni fognak. Itt megtaláljátok az összes Witcheres kelléket az újakat és a régebbieket is

Top8 könyv októberben

A hír megjelenése: 2021-11-11
Top8 könyv

Nézzük mi volt októberben a legtöbbet vásárolt 8 könyv. Vannak amik megtudták tartani több hónapja tartó jó helyezésüket és vannak újak is.

Ajándékutalvány kapható!

A hír megjelenése: 2021-11-11
Ajándékutalvány

Ha nem vagy biztos benne, lepd meg egy Ajándékutalvánnyal!

Szabadon választható összeg, 1 évig érvényes. Személyesen levásárolható a boltban, 1 vásárláshoz több is felhasználható, más kedvezményekkel összevonható, több vásárlására is szétbontható.
Olvass el mindent az Ajándékutalványunkról és nem lesz gond az ajándékozás!

Fidget - Loopy Looper

A hír megjelenése: 2021-11-10
Loopy Looper

Nektek is kell, hogy legyen valami a kezetekben, amivel lehet játszani? Én különösen szeretem a spinnereket. Régebben volt egy csapágyas spinnerem azt nyüstöltem. De ez más. Van belőle 4 féle, különböző figyelmet igényelnek. A legegyszerűbb pörögethető különösebb odafigyelés nélkül is, a legbonyolultabb azon kívül, hogy simán pörgethető, időnként megpróbálhatod a golyót belevarázsolni a fészkébe. Amint a képen is látszik ott tartom az asztalomon kézközelben.

Új megjelenés Unmatched: Piroska vs Beowulf

A hír megjelenése: 2021-11-10
Unmatched: Piroska vs Beowulf

Új tagokkal bővült az Unmached sorozat. Az egyik oldalon a kislány, aki letért az erdei ösvényről, és mióta újra felbukkant, farkasbundára emlékeztető, vérvörös "köténykét" visel, kosárkájában pedig megannyi kellemetlen meglepetést rejteget. A másik oldalon a hőseposzokból ismert dán hadkirály áll, aki emberszönyekkel és sárkányokkal is sikeresen szállt szembe.

Tainted Grail - Avalon bukása

A cikk megjelenése: 2021-11-09
Tainted Grail - Avalon bukása

A mitikus Avalon földjét a homály erői fenyegetik. Egy csapat mindenre elszánt, bátor és erős hős útnak indul, hogy megmentsék földjüket, dacolva a sötétség seregével… Aztán nem érkezik felőlük hír, így nyomukba ered néhány, hősiesnek nem éppen mondható, kétes hírű falusi, akiknek a kalandjait követhetjük végig ebben az epikus, történetközpontú, kooperatív, egyedi megoldásokat használó játékban.

...tovább a részletekhez