Társasjáték bolt. Fantasy / Sci-Fi könyvesbolt és antikvárium. Szerepjáték. Terepasztalos játék.

Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Ankh: Gods of Egypt megjelenés

A hír megjelenése: 2021-11-02
Ankh: Gods of Egypt

A Rising Sun feudális japánja és a Blood Rage viking világa után a legendás saga következő állomása az egyiptomi istenek világába kalauzol! A korábbi KS kampány után most már boltokban is kapható a játék. Nálunk is kint van már a polcon és fent van az oldalon is. Mindjárt egy kiegészítővel együtt.

Terra és Fauna újrakiadás

A hír megjelenése: 2021-11-02
Terra és Fauna társasjáték

A Terra és a Fauna mindkettő kvízjáték. Mindkettőnek hasonló a mechanikája, csak amíg a Faunában állatokról kell tudni nagyon sok mindent, addig a Terrában a világról. Nagyon sok különleges és érdekes dolgot meg lehet tudni az állatokról és a földrajzról. Családi játéknak kiváló, de baráti társaságok is élvezni fogják. A Terra utoljára 2017-ben a Fauna utoljára 2014-ben volt kapható.

Késik a Tuan könyvek megjelenése.

A hír megjelenése: 2021-10-29
Késés

Sajnos rossz hír, hogy ide is begyűrűznek a papírhiány, a nyomdai kapacitás hiány, a szállítási problémák. Hét könyv is késik az év végén, mindegyik úgy egy hónapot. Viszont a jó hír az, hogy csak az egyik csúszik át a 2022-es év elejére. Nézzétek meg a hamarosan megjelenő könyvek listáját, hogy melyik mikorra várható.

Új megjelenés Shards of the Jaguar

A hír megjelenése: 2021-10-28
Shards of the Jaguar

Kompetitív, taktikai és startégiai elemeket is tartalmazó dedukciós játék. Egy törzsi beavatási szertartásról szól, melyben a játékosok egy-egy beavatásra váró törzstagot irányítanak azzal a céllal, hogy elnyerjék a törzs legendás állatának, a Jaguárnak az erejét. Járj túl a többiek eszén, állíts trükkös csapdákat és legyél te a Jaguár örököse, a törzs új őrzője!

Five Tribes (angol kiadás) újra érkezik

A hír megjelenése: 2021-10-28
Five Tribes

A múltkor lemaradtunk az előrendeléséről, de most már biztosan lesz. Várhatóan két hét múlva. Én szeretem ezt a játékot, gondolom ti is többen. Adjunk támpontot azoknak akik még nem játszottak, nem találkoztak vele, hogy el tudják dönteni, érdemes-e előrendelni. Írjátok meg a vélemenyéteket.

Brass: Birmingham (magyar kiadás)

A hír megjelenése: 2021-10-28
Brass: Birmingham

A tavaly októberi megjelenés után nagyon gyorsan kifogyott. Alig két hónapig lehetett csak kapni. Most újra kaptunk belőle, viszont már most lehet tudni, hogy ennyit és kész. Ha biztosra szeretnél menni, időben rendeld meg, ne várj karácsonyig.

Megjelent: Lelkek Emlékezete

A hír megjelenése: 2021-10-25
Lelkek Emlékezete

Megjelent a Sárkányok kórusa sorozat 3. kötete.
"Lyons gazdagon díszített, részletes történetet formált a nézőpontokból és a változó idősíkokból, a feszültség és a tétek pedig egyre csak nőnek... A Sárkányok kórusa sorozat harmadik kötete lebilincselő alkotás, szenzációs tetőpontja után az olvasók alig várják majd a következő részt."
--- Library Journal ---

Halloweeni ajánló 7+1 játék

A cikk megjelenése: 2021-10-25
Halloween

Idén Október 31-én lesz Halloween. Ha nem mentek csokiszerző körútra, viszont szeretnétek néhány jól játszható, az alkalomhoz illő társasjátékot, akkor kattintsatok az ajánlónkra. Kollégáink összeszedtek 7+1 játékot, amik szerintük kiválóak erre az alkalomra.

...tovább a részletekhez

Módosult a társasjáték akciós oldal

A hír megjelenése: 2021-10-23
Váltotak az akciók

Módosítottam a társasjáték akciós oldalt. Felkerültek új játékok, megnőtt néhány játék kedvezménye. Amíg a készlet tart.

Konyec Konyha

A hír megjelenése: 2021-10-22
Konyec Konyha

Mindent a darálóba! Mert abból főzünk, amink van... vagy abból, amit találunk! Bármit is találtok a csatatér körül (még ha elsőre nem is tűnik ehetőnek), a húsdarálóba kerül. Amíg a szemnek kedves étkeket tudtok az elvtársaitok tányérjára tenni, addig senki sem kérdőjelezi meg a főzőtudásotokat. Nem elég piros a kolbász? Néhány rozsdás szög majd segít rajta. A Konyec Konyha - Az orosz gasztrotúra egy kooperatív kártyajáték egy applikácóval.

Epic Card Gamek érkeztek

A hír megjelenése: 2021-10-22
Epic Card Game

A Guardians of Gowana egy 2 személyes játék, mely az Istenek földjére, Gowana trópusi szuperkontinensére repít el titeket, mely hatalmas dinoszauruszoknak, ősi szellemeknek, fantasztikus lényeknek és nagyszerű civilizációknak szolgál otthonául. A Lost Tribe pedig egy 4 bővítőcsomagból álló széria, amelyek mindegyike 15 kártyát tartalmaz az Epic világában: Evil (Gonosz), Good (Jó), Sage (Bölcs) és Wild (Vad), valamint jelölőket, pontozókártyákat és szabálykártyát. Kombinálj tetszőlegesen két csomagot a négy közül, és hozz létre egy 30 lapos, két színű paklit, és kezdődhet is a játék!

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

A hír megjelenése: 2021-10-22
Wrath of the Lich King

Ebben az epikus kalandban a játékosok a World of Warcraft® univerzum fagyos világa, Northrend felé veszik útjukat, hogy szembenézzenek a Lich King seregeivel. Ez a játék Pandemic rendszerű mechanikával és játékmenettel lett felvértezve, amely most a Lich King haragjának színhelyéhez lett igazítva. Erődök, templomok, csataterek és még sok minden más népesíti be a játéktáblát, miközben te és hős társaid a rideg tájakon barangolnak. Útközben erődítményeket létesítetek, küldetéseket teljesítetek, és harcoltok az élőhalottak hordáival.

3 új EXIT doboz

A hír megjelenése: 2021-10-21
EXIT

A három új EXIT doboz híven követi az eddigi EXIT-ek játékmenetét. Az egyikben ki kell jutnotok időben az Elvarázsolt erdőből. A másikban egy ősrégi térképpel indultok a titokzatos kapu felkutatására. A harmadikban felkutatjátok az Elveszett Templomot a kincsvadászok előtt és megmentitek a professzort. Különlegessége ennek a doboznak, hogy van benne 4db 88 részes puzzle is (amit akárhányszor össze lehet rakni).

Laci ajánlja, Rick & Morty: EmRickMások

A hír megjelenése: 2021-10-21
Rick & Morty: EmRickMások

A Rick és Morty téma mellett kapunk egy kellemes kis dedukciós játékot. A játék során meg kell találunk ki valódi személy és ki parazita és ezek után már csak ki kell őket írtani. Akció kártyák lesznek a segítségünkre ebben és ha már kezd unalmas lenni a játék választhatjuk a haladó játékot. A haladó játék módban a játékosok is valódi személyiséget kapnak vagy esetleg Ők maguk is paraziták és próbálják megakadályozni, hogy a játékosok megnyerjék a játékot.

Ticket to Ride Play Pink.

A hír megjelenése: 2021-10-21
PlayPink

Már fizikai valójában is itt van. Szép fémdobozban mint az Anniversary edition vasúti kocsijai. A vasúti kocsikon kívül persze van benne 3db állomás és egy játékos jelölő korong is. Mi itt a Szellemlovasban hármat vettünk és ezzel is támogatjuk 6$-al a Days of Wonderen keresztül a Mellrák Kutatási Alapítványt. Támogasd te is a mellrák elleni küzdelmet.