Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Mice and Mystics - Downwood Tales, új kihívás.

A hír megjelenése: 2022-05-04
Mice and Mystics - Downwood Tales

Végigküzdöttétek magatokat a kastélyon, legyőztétek a patkányokat, és elmenekültetek a macska elől. Ami vár a kapun túl, az egy teljesen új világ. A zöldbe borult erdőben új fenyegetés lapul, ahogy egy csapatnyi új hős, kalandok és mese is csak arra vár, hogy felfedezzétek!
A küldetésfüzet több, mint 100 oldal hosszú, összesen 11 kalanddal. Ahogy a korábbi történetek esetében, itt is egy összefüggő, hosszú mesét kapnak a játékosok, tele váratlan fordulatokkal, hősies pillanatokkal és érzelmekkel.

Két új X-Wing. (Z95 - Rogue)

A hír megjelenése: 2022-05-03
X-Wing Z95 Rogue

Felkerült az oldalra két X-Wing.
A Rogue-Class Starfighter doboz mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy két Rogue-Class Starfightert adj a Separatist vagy Scum and Villainy osztagokhoz, egy gyönyörűen festett minit a hagyományos Magnaguard színsémában, és egy másikat a Xanadu Blood jellegzetes sémájában. Cad Bane hírhedt fejvadász személyes hajója.
Clone Z-95, ez a kiegészítő mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy két Clone Z-95 fejvadászt adj a Köztársasági osztagokhoz, két gyönyörűen festett minit a klasszikus Republic-sémában.

Bővítsd ki a Rémes ménes világát.

A hír megjelenése: 2022-05-02
Rémes ménes

Vár egy új kaland… mi baj lehet?
Ez az első kiegészítő a Unicorns of Legend óta, és nagy izgalommal bővítjük ki a Rémes ménes világát. Új Instant kártyák érkeznek, amelyek már nem csak a hagyományos Nyeh kártya képességgel bírnak. Emellett számos olyan kártya is bekerült, ahol rugalmasan "kiválaszthatod a kalandodat", vagyis két lehetőség közül neked kell választanod, hogy a kártyát miként játszod ki. Ráadásul új unikornisok mutatkoznak be, és a kaland témája végigvonul a teljes paklin. Lesz itt extrém kalandor unikornis, falábú kalóz unikornis, vagy épp matróz-sellő unikornis… Nyeh, cimbora!

A társasok világa (2. rész) - Ismerkedés a modern társasokkal!

A cikk megjelenése: 2022-05-02
A társasok világa (2. rész) - Ismerkedés a modern társasokkal!

Folytatjuk a társasjátékos kérdőívünk kiértékelést! A sorozat 2. részében a modern társasjátékok világába már belépő, lelkes játékosok ajánlanak remek játékokat, és adnak remek tanácsokat, hogy merre is érdemes elindulni!

...tovább a részletekhez

Nyilván új partyjáték

A hír megjelenése: 2022-04-29
Nyilván

A kép(zet)társítás és telepátia játéka! A Nyilván egy képasszociációs kooperatív játék. A játék során mindenkinek egyszerre, titkosan ki kell választania egy képet az asztal közepéről. Ez egyszerűnek hangozhat, azonban a kommunikációtok korlátozott. Figyelnetek kell a csapattársaitokra, és ki kell találnotok, mely kártyákat fogják ők elvinni, hogy ne ugyanazt válasszátok! Ami valakinek egyértelmű, az másnak elrugaszkodott lehet…
Készen álltok az összehangolódásra?

Nemesis: Lockdown (angol) plusz figurák.

A hír megjelenése: 2022-04-29
Nemesis: Lockdown

Két-két új alternatív figura jött a Nemesis: Lockdownhoz.
Az Alien Kings a Lockdown egyes idegen fajú királynőinek alternatív figurái. Ha többféle királynővel szeretnél játszani ez a te dobozod.
A Space Cats A Lockdown egyes idegen fajú cicáinak alternatív figurái. Szeretnél a játékban többféle cicát ezt a dobozt ne hagyd ki.

Vampire: The Masquerade - Heritage

A hír megjelenése: 2022-04-28
Vampire: The Masquerade - Heritage

A Vampire: The Masquerade - Heritageben, egy gyorsan játszható legacy játékban egy ősi vámpírt alakítasz. 700 évet átölelő, ősi titkok nyomába eredsz, miközben megpróbálod elkerülni az inkvizíciót, és megpróbálod megmenteni, ami a saját emberségedből még megmaradt.
Minden egyes játék után a játékosok rögzíthetik az eredményeiket egy saját játékos lapon, amely a hétszáz éves történelem során véghez vitt tetteik krónikájaként szolgál majd, és így a kampány végkimenetelét is befolyásolja.
A hétszáz év végül egy csúcspontot jelentő befejezéssel ér véget, amikor a játékosok a kampány során összegyűjtött nyomok, szövetségesek és hatalmuk segítségével igyekeznek megfejteni az ősi rejtélyeket.

Warcraft könyvek

A hír megjelenése: 2022-04-28
Warcraft könyvek

Kaptunk pótlást új könyvekből, és a múlt héten hoztak be Warcraft antikvár könyveket is. Ha érdekel a Warcraft világa érdemes körbenézni a boltban és a webáruházban is.

A kártyajáték után magyarul a társasjáték is. Bloodborne: A társasjáték.

A hír megjelenése: 2022-04-26
Bloodborne: A társasjáték.

Bloodborne: A társasjáték egy sötét és kihívást jelentő kooperatív játék, melyben 1-4 vadász 4 egyedi kampányban indul felfedezésre Yharnam városában, ahol fenevadakon és szörnyeken átverekedve magukat igyekeznek túlélni az éjszakát. A kampányok folyamán a vadászok előtt egyedi történetek bontakoznak ki, miközben képességeik, erejük fejlődik, és ellenségek egész hadával kerülnek szembe útjuk során.
Ha játszottál valaha a számítógépes játékkal, érdemes kipróbálni barátokkal a társasjáték verziót is.

A homokdűnén túl

A cikk megjelenése: 2022-04-26
A homokdűnén túl (1. rész)

Ismét irány a Dűne! Ügynökök, egységek gyülekező! Az ixiek is megérkeztek!

...tovább a részletekhez

Akciós könyvek polca

A hír megjelenése: 2022-04-26
Akciós könyvek polca

Frissítettük az akciós könyveket!
Egy polcon megtalálod a boltban az összes kedvezményes új könyvet. Egységesen 60%-al lettek olcsóbbak, amíg a készlet tart.

Azul: A királyné kertje már a boltban

A hír megjelenése: 2022-04-25
Azul: A királyné kertje


Az Azul: A királyné kertje játékban a játékosok azt a megbízatást kapják, hogy csodaszép növények, fák és díszítőelemek segítségével egy pompás kertet hozzanak létre a király bájos feleségének. Az Azul sorozat védjegyévé vált innovatív mechanizmust használva a játékosoknak körültekintően kell kiválasztaniuk a kertjük díszítéséhez szükséges színes elemeket.
Készítsd el a tökéletes kertet Aragóniai Mária királyné számára.

Alice is missing néma szerepjáték.

A hír megjelenése: 2022-04-25
Alice is missing

Az Alice is Missing egy néma szerepjáték Alice Briarwood, középiskolás alsó tagozatos eltűnéséről az álmos észak-kaliforniai Silent Falls városában. A játék során a játékosok telefonjuk segítségével szöveges üzeneteket küldenek egymásnak, miközben nyomokat tárnak fel arról, hogy mi történt Alice-szel. A játék egyetlen, két vagy három órás ülésen keresztül tart. Nincs hivatalos játékmester, de egy játékosnak el kell magyaráznia a szabályokat és vezetnie kell a játékot. Az első 45 percben a játékosok megalkotják karaktereiket, Alice-szel való kapcsolatukat és egymáshoz fűződő viszonyukat. A következő 90 percben a szereplők SMS-beszélgetései következnek, miközben felfedik Alice sorsát. Távoli játékhoz kiváló! Egyetlen 2-3 órás játékmenet, 3-5 játékosnak.

Egy szerelmes levél Jabbának?

A hír megjelenése: 2022-04-25
Jabba love letter

Ismeritek a Love Letter játékot? A méltón sikeres kártyajáték alapján készült a Star Wars: Jabba's Palace - A Love Letter Game, ami megőrzi az eredeti játék egyszerű és szórakoztató mechanikáját, miközben kihasználja a Jedi visszatér ikonikus karaktereinek tehetségét. Egy gyors kártyajáték a lázadó bátorságról és az aljas csalásról.
A galaxis leghírhedtebb gengszterének otthona a veszély és a megtévesztés helye. Aljas lakói a palotában élnek és virulnak, de a Lázadók Szövetségének tagjainak megvannak a saját terveik...

Két kártyajáték a Magyar Máltai Szeretetszolgálat gondozásában.

A hír megjelenése: 2022-04-22
Szimat, Hogy folytatod?

Két kártyajáték, ami azon túl, hogy jó játék, segít megnyílni és felfedezni egymás érzéseit.
A Hogy folytatod? kártyajátékot a Szeretetszolgálattal együttműködve fejlesztette ki Győri Zoltán társasjátékkészítő. A beszélgetésindító játék során a résztvevőknek befejezetlen mondatokat kell folytatni, segítve a megnyílást önmaguk és tásaik felé. Bárki számára ajánlott, a szülői alkoholizmus témaköre csak akkor kerül képbe, ha a 80 alapkártya mellé a külön jelöléssel ellátott további 30-at is bekeverik.
Szimat kutyussal örömteli, meghitt, és mókás pillanatokat élhetünk meg akár családi, baráti körben, az óvodai vagy iskolai közösségeinkben, miközben önmagunk és mások érzéseinek új mélységeit fedezhetjük fel. A kártyajáték fejleszti az érzelmi intelligenciát, segít az aktuális érzések kifejezésében, megnevezésében, a történések, kapcsolatok mélyebb megértésében.
Különösen fontos, hogy minden eladott játék a szenvedélybetegséggel küzdő családok támogatását teszi lehetővé az Apa, anya, pia programon keresztül.