Társasjáték bolt. Fantasy / Sci-Fi könyvesbolt és antikvárium. Szerepjáték. Terepasztalos játék.

Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Freelancers a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-25
Freelancers

Gratulálunk! Az emberiség kihalt! Csak a szemetüket és a tönkrement hakni gazdaságukat hagyták hátra az utókornak. Ezért van szükség a hozzád hasonló szabadúszókra, akik készek elvállalni bármilyen munkát, legyen az bármennyire is undorító. Alkalmanként romokat kutatsz át, bátran helytállsz a vadonban, és leölöd a világ sötét, elfeledett zugaiban tanyázó förtelmes lények hordáit. Mindezt azért, hogy zsákmányt gyűjts, hazatérhess, készen arra, hogy másnap mindent felrobbants és elölről kezdhess mindent. Ez egy pocsék meló, tény, de ezért is tökéletes a magadfajtának.

Mysterium Kids - Kipkop kapitány kincse a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-22
Mysterium Kids - Kipkop kapitány kincse (Captain Echo's Treasure)

Fejtsétek meg Kipkop kapitány üzenetét, és találjátok meg a kincset! A régi, elhagyatott kastély káprázatos kincset rejt... Ahhoz, hogy a kincset megtaláljátok, a kastélyt kísértő szellemmel, Kipkop kapitánnyal kell, hogy együttműködjetek. A kapitány nem túl beszédes, de mesterien játszik a dobokon.

Splendor: Párbaj a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-21
Splendor: Párbaj (Splendor Duel)

Legyél te az okosabb aranyműves! A Splendor: Párbaj könnyen tanulható, kétfős társasjáték. A játékosok a tábláról megszerzett drágaköveik segítségével újabb drágaköveket biztosító kártyákhoz juthatnak, amelyekkel egyre drágábbakat és értékesebbeket vásárolhatnak – egészen addig, míg elegendő hírnevet szereznek a győzelemhez.

Gosu X a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-18
Gosu X

A 8 halhatatlan félisten Nagy csatája! A Jalanx univerzumot 8 halhatatlan uralja, félistenek, akik az idők kezdete óta konfliktusban állnak egymással. Minden alkalommal szövetség köttetnek és bomlanak fel, amikor új háborúra kerül sor. Közeledik a Vörös Hold, készülj fel hát egy epikus csatára. Bár a katonai győzelem mindig tiszteletreméltó, különösen a nagy Goan-Sul számára… a rejtett 9. félisten új utakat kínál a csata megnyeréséhez.

Marvel Champions LCG - Hero Pack Collection 1-2 a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-14
Marvel Champions LCG - Hero Pack Collection

A Marvel Champions: Hero Pack - Collection 1 és 2 egy 6, illetve 4 hőspakliból álló, rajtra kész csomag. Minden karakter egyedi képességekkel rendelkezik, és egymást segítve egy összetartó csapatot alkotnak! A Marvel Champions LCG egy kooperatív kártyajáték, amelyben a játékosok Marvel-hősöket irányítva azon dolgoznak, hogy meghiúsítsák ellenfeleik gonosz terveit. A játék során ikonikus szövetségeseket idézel meg, ütős fegyvereket és páncélokat veszel fel, és pusztító taktikákat alkalmazol, hogy legyőzd a Marvel-univerzum gonosztevőit.

The Lord of the Rings LCG - Dream-Chaser Campaign Expansion a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-11
The Lord of the Rings LCG - Dream-Chaser Campaign Expansion

A Dream-Chaser Campaign Expansion lapjaival 1-4 játékos hajózhat Középfölde vizein, korzárokkal harcolva a nyílt tengeren és felfedezve Númenor feltérképezetlen romjait, miközben megvédik a Szürkerévet a vad fosztogatókkal szemben. A kilenc forgatókönyv során - amelyek önállóan vagy egy nagyobb kampány részeként is játszhatók - a hősöknek kalózokkal, lidércekkel, tengeri szörnyekkel és egy ádáz gonosztevővel kell megküzdeniük, aki egy hatalmas hajókból álló flottát irányít.

Szendergő hercegnők 2: Habcsók-hadművelet a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-10
Szendergő hercegnők 2: Habcsók-hadművelet (Sleeping Queens 2: The Rescue)

A hercegnők sikeresen felébredtek és úton vannak vissza a kastélyaikba, hogy visszazökkenjenek fenséges életük megszokott medrébe. De még nincs itt az ideje a „boldogan éltek, míg meg nem haltak”-nak. A hazafelé vezető úton a hercegek olyan veszélyes helyzetekbe kerültek, amelyekben nélkülözhetetlen a hercegnők segítsége. Itt az ideje megmenteni a balszerencsés hercegeket! Habcsók-hadműveletre fel!

Scooby-Doo: A társasjáték a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-09
Scooby-Doo: A társasjáték (Scooby-Doo! The Board Game)

Apám! Egy szörnyet láttak a városban, amelyik terrorizálja a helyi lakosokat! A Rejtély Rt.-nek már van terve, de most össze kell fogniuk, hogy megtalálják az alkatrészeket a csapdához, elkapják a szörnyet, és megmentsék a várost, mielőtt az szó szerint szellemvárossá változik. A Scooby-Doo: A társasjáték egy kooperatív családi játék 1–5 játékos számára, mely a Scooby-banda tagjainak csodálatos figuráival kelti életre az imádott rajzfilmsorozatot.

Legendary - Midnight Sons a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-08
Legendary - Midnight Sons

Itt az ideje valami zsigeribbnek! A Legendary: Midnight Sons összehozza a szörnyeket és a szörnyvadászokat, hogy szembeszálljanak valami még félelmetesebb ellenséggel. Az ilyen lények (és néhány Hős is) csak éjszaka képesek megmutatni teljes arzenáljukat. Ilyen például Penge, a fénybenjáró dhampír, vagy Jack Russel, az éjszakai vérfarkas.

Cosmoctopus a boltba

A hír megjelenése: 2023-08-07
Cosmoctopus

A csápok már ideát vannak! A Cosmoctopus egy csápgyűjtő játék 1-4 lelkes hívő számára. Vezesd magát Cosmoctopust a Tintás Birodalmon át, lapkáról lakára, hogy nyersanyagokat gyűjts, hathatós kártyákat szerezz, amelyek ereklyéket, szentírásokat, hallucinációkat és csillagképeket ábrázolnak. Használjátok ki e bizarr tárgyak és jártasságok erejét, alakítsatok ki ütős kártyakombinációkat, és legyetek az elsők, akik 8 csápot megszereznek a győzelemhez!

Bang! - A nagy vonatrablás a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-04
Bang! - A nagy vonatrablás (BANG! The Great Train Robbery)

A nagy sikerű Bang! kiegészítője – rabold ki a vonatot! A Bang! A nagy vonatrablás a népszerű, titkos szerepes partijáték kiegészítője, ami új karaktereket és mechanizmust hoz a játékba: vonatot rabolhatunk, hogy az ott szerzett zsákmányokat felhasználhassuk egymás ellen...

La Granja - Deluxe kiadás a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-03
La Granja - Deluxe kiadás

Mallorca gyönyörű szigetén, Esporles falu közelében, az Alpich-tó körül kis farmok virágoznak, és természetes finomságokat termelnek. Leleményes tulajdonosok építik és üzemeltetik őket, és bár szinte mindegyikük a vidéki boldogság helye, csak egy válhat közülük a legvirágzóbb, leghíresebb és legelismertebb vidéki birtokká. Csak egy lehet közülük La Granja.

Vampire: The Masquerade - Rivals: The Hunters & The Hunted Core Set a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-03
Vampire: The Masquerade - Rivals: The Hunters & The Hunted Core Set

A sötétség világa már vár... Amikor az ünneplés és a tánc véget ér, Rio de Janeiro lakói hazafelé veszik útjukat. De a sötétségben veszély leselkedik rájuk: Vámpírcsapatok lesik zsákmányukat, míg a Vadászok az ismeretlent kutatják és vizsgálják. A Rivals egy bővíthető kártyajáték 2-4 játékos számára, amely a Sötétség világában játszódó népszerű szerepjátékon alapul. Minden játékos egy-egy vámpír- vagy vadászcsoportot irányít, akik ellenségeik megtámadásával, összeesküvések szításával, valamint halandók és szörnyek levadászásával igyekeznek uralkodni riválisaikon. A játékban mind Vadászok, mind pedig Vámpírok is megjelenhetnek, így mindenre fel kell készülni!

Dereserdő dicsősége a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-02
Dereserdő dicsősége (For Northwood! A Solo Trick-Taking Game)

Veled kerek a berek! A Dereserdő dicsősége egy különleges egyszemélyes kártyajáték, amelyben a játékos célja Dereserdő királyságának egyesítése a kártyák ügyes felhasználásának segítségével. Látogasd meg a hűbérurakat, és állítsd őket az oldalara. Az erdő állatai már régóta egységről álmodnak, egy közös királyságról. De vajon képes vagy a szavaid erejével egyesíteni őket? Formáld a történelmet és legyél igazi vezető a szavak által!

Az ismeretlen bolygó a boltban

A hír megjelenése: 2023-08-01
Az ismeretlen bolygó (Planet Unknown)

Formáld át az ismeretlen bolygót! Az Ismeretlen bolygó tetrisalapú családi társasjáték nagyobb társaságoknak is. A játékosoknak tetriselemekkel kell terraformálniuk az ismeretlen bolygót, megelőzve vetélytársaikat.

Hírek/cikkek folytatása