Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Új szerepjáték: Fallout RPG

A hír megjelenése: 2021-11-17
Fallout RPG

Többször végigjátszottad a játékot a gépeden és felmerült benned milyen jó lenne ha ezt a barátokkal együtt továbbfejleszthetnétek egy szerepjátékká? A Rulebook és a Game master tool kit jelent meg először. Plusz kaptunk hozzá kockakészletet is. Reméljük minél hamarabb érkeznek hozzá további könyvek, kiegészítők.

Dűne: Caladan hercege

A hír megjelenése: 2021-11-17
Dűne: Caladan hercege

Egy trilógia első kötete. Ismerd meg Leto herceg, Jessica és Paul történetét, ami közvetlenül az eredeti Dűne eseményeihez vezet…
Frank Herbert fia, Brian Herbert és írótársa, Kevin J. Anderson a klasszikus Dűnéből ismerős történet előzményében megmutatják, milyen események vezettek az Atreides-ház végzetének beteljesedéséhez és a sivatagbolygó, a Dűne felemelkedéséhez.

3-3 új kockakészlet

A hír megjelenése: 2021-11-16
TriSS és Ciri

Hamarosan itt a Vaják sorozat 2. évada. Ennek apropóján két szereplőről, Trissről és Ciriről készült 3-3 új kockakészlet valamint hozzá tartozó bőr dobópohár és kockatartó szütyő. Az első szériában készült kellékeket nagyon szerettétek, remélem ezek is tetszeni fognak. Itt megtaláljátok az összes Witcheres kelléket az újakat és a régebbieket is

Identity pszichológiai társasjáték

A hír megjelenése: 2021-11-16
Identity

Ahogy minden évben eddig, karácsony előtt, évente egyszer megérkezik az Identity. Ez most sem lesz másként. Akit érdekel a pszichológia, a társas és baráti kapcsolatok azoknak érdemes egyet feltenni az asztalra. "Ez a társasjáték egyedülálló, mert amellett, hogy önismeretet mélyítő, önfejlesztő hatása van, a pszichológiai tudásod is bővíti a háttérmagyarázatok által, a kommunikációs szabályok alkalmazása pedig hozzájárul kommunikációs kultúrád, érzelmi intelligenciád fejlődéséhez. A játék során megnyílsz és közelebb kerülsz a többi játékoshoz, sok-sok mindent megtudsz róluk, és elárulsz magadról olyan dolgokat is, amelyek a mindennapi élet egyszerű érintkezésben talán rejtve maradnának. Ennek következtében kiemelt jelentősége lehet a családi, baráti kapcsolatok erősítésében, ha az Identity-vel játszol."

Top8 könyv októberben

A hír megjelenése: 2021-11-11
Top8 könyv

Nézzük mi volt októberben a legtöbbet vásárolt 8 könyv. Vannak amik megtudták tartani több hónapja tartó jó helyezésüket és vannak újak is.

Ajándékutalvány kapható!

A hír megjelenése: 2021-11-11
Ajándékutalvány

Ha nem vagy biztos benne, lepd meg egy Ajándékutalvánnyal!

Szabadon választható összeg, 1 évig érvényes. Személyesen levásárolható a boltban, 1 vásárláshoz több is felhasználható, más kedvezményekkel összevonható, több vásárlására is szétbontható.
Olvass el mindent az Ajándékutalványunkról és nem lesz gond az ajándékozás!

Új megjelenés Unmatched: Piroska vs Beowulf

A hír megjelenése: 2021-11-10
Unmatched: Piroska vs Beowulf

Új tagokkal bővült az Unmached sorozat. Az egyik oldalon a kislány, aki letért az erdei ösvényről, és mióta újra felbukkant, farkasbundára emlékeztető, vérvörös "köténykét" visel, kosárkájában pedig megannyi kellemetlen meglepetést rejteget. A másik oldalon a hőseposzokból ismert dán hadkirály áll, aki emberszönyekkel és sárkányokkal is sikeresen szállt szembe.

Fidget - Loopy Looper

A hír megjelenése: 2021-11-10
Loopy Looper

Nektek is kell, hogy legyen valami a kezetekben, amivel lehet játszani? Én különösen szeretem a spinnereket. Régebben volt egy csapágyas spinnerem azt nyüstöltem. De ez más. Van belőle 4 féle, különböző figyelmet igényelnek. A legegyszerűbb pörögethető különösebb odafigyelés nélkül is, a legbonyolultabb azon kívül, hogy simán pörgethető, időnként megpróbálhatod a golyót belevarázsolni a fészkébe. Amint a képen is látszik ott tartom az asztalomon kézközelben.

Karrier lehetőségek a Szellemlovasban.

A cikk megjelenése: 2021-11-09
Karrier

Frissítettük a karrier oldalt. Újra van betöltetlen állásunk. Változnak az idők, többen vagyunk a Szellemlovasban ez óhatatlanul magával hozza, hogy nagyobb a fluktuáció, vagy csak bővülni szeretnénk mert vannak olyan tennivalók, amiket már nem tudunk a meglevő csapattal ellátni. Ezért változtattunk az eddigi keresési stratégiánkon és itt fogjuk közzétenni, hogy éppen milyen állás(ok)ba keresünk kollégá(ka)t. Ha szeretnél egy jó helyen dolgozni, akkor jelentkezz bátran.

Tainted Grail - Avalon bukása

A cikk megjelenése: 2021-11-09
Tainted Grail - Avalon bukása

A mitikus Avalon földjét a homály erői fenyegetik. Egy csapat mindenre elszánt, bátor és erős hős útnak indul, hogy megmentsék földjüket, dacolva a sötétség seregével… Aztán nem érkezik felőlük hír, így nyomukba ered néhány, hősiesnek nem éppen mondható, kétes hírű falusi, akiknek a kalandjait követhetjük végig ebben az epikus, történetközpontú, kooperatív, egyedi megoldásokat használó játékban.

...tovább a részletekhez