Társasjáték bolt. Fantasy / Sci-Fi könyvesbolt és antikvárium. Szerepjáték. Terepasztalos játék.

Társasjáték újdonságok

Hírek/cikkek

Parks: Wildlife a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-16
Parks: Wildlife

Ragadd magadhoz a távcsöved, látogass meg új helyeket, és fedezz fel új vadon élő állatokat! A Parks: Wildlife még tovább fokozza a kiváló Parks élményt! Az új ikonikus parkok illusztrálásában Tom Whalen és Fifty-Nine Parks Print Series volt a készítők segítségére. Készülj fel az új helyszínekre, friss kulacsokra, új felszerelésekre és még több szezonkártyára.

Kiegészítő

Limitált Codenames csomag verhetetlen áron

A hír megjelenése: 2022-09-16
Codenames + Codenames: Duet + Codenames: Pictures (angol) 2-t fizet, 3-at kap

Limitált mennyiségű Codenames csomag, verhetetlen áron, avagy kettőt fizetsz hármat vihetsz! Mindhárom angol (na jó, a Pictures nyelvfüggetlen), így nyelvtanulásnak sem utolsó. Ha esetleg egy meg is lenne közülük, akkor is megéri, mert lesz egy Codenames, amit így tovább tudsz ajándékozni!

Kártyajáték, Memória, Szójáték, Party, Kémes, Csapatjáték

A Nagy Fal a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-16
A Nagy Fal

Védd meg őseid földjét a mongol hordák támadásától! A Nagy Fal a középkori Kínában játszódó kompetitív társasjáték 1–4 játékos számára, melyben a történelmi téma a fantáziával keveredik. A dobozban kooperatív és egyszemélyes játékmód is található.

Gazdasági, Félkooperatív, Munkás lehelyezés, Befektetések

Azul: Queen's Garden a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-15
Azul: Queen's Garden

A mai világviszonyok között, ha egy magyar megjelenés első gyártása elfogy, elég sokat kellhet várni, hogy újra kapható lehessen. Így van ezzel az Azul: A királyné kertje, amit most jövő év májusára ígérnek. Addig is, nálunk elérhető az angol verzió, az Azul: Queen's Garden.

Absztrakt stratégia, Lapka lepakolás, Reneszánsz, Minta kirakás, Szett gyűjtés

Te lepaktálnál az ördöggel?

A hír megjelenése: 2022-09-13
Deal with the Devil

Négy játékos. Három rejtett szerep. Két ellentétes útvonal. Egyetlen méltó uralkodó! A Deal with the Devil egy mélyen tematikus, kompetitív eurojáték, amely egy fantasy középkorban játszódik. A négy játékos mindegyike egy-egy halandó, szektatag vagy akár magának az ördög titkos szerepét ölti magára. Korán eladod a lelked darabjait, hogy növeld városépítési képességeidet, ezzel viszont kockáztatva az inkvizíció esetleges büntetését? Vagy gondosan kezeled a hitel- és adósság visszafizetést, miközben arra vársz, hogy mások véletlenül felfedjék aljas természetüket?

Fantasy, Városépítő, Középkori, Titkos szerepek, Szavazás

Elég elszánt vagy a következő felvonásra?

A hír megjelenése: 2022-09-13
Unmatched: Legendák ligája - Második felvonás

Elég elszánt vagy a következő felvonásra? Az aréna morajlástól, csatakiáltásoktól és félelmetes ellenfelektől hemzseg. Lépj be a küzdőtérre és vedd fel a harcot a legvadabb ellenfelekkel! A Legendák ligája - Második felvonásban négy új harcos lép be az arénába, hogy összemérjék erejüket. Csak egy bajnok lehet, de vajon az elpusztíthatatlan Akhilleusz, a furfangos majomkirály, a mosszi nép harcos hercegnője, vagy a rémálmok kísértője, Bloody Mary kerül ki győztesen? Ebben az egyedülálló kiadásban Akhilleusz és Patroklosz, Szun Vu-Kung és hasonmásai, Yennenga és harcosai, vagy Bloody Mary bőrébe bújva bizonyíthatod, hogy a taktikád kikezdhetetlen.

Harci, Kártyajáték, Mitológia, Festhető figurák, Eltérő játékos képességek

Ellen tudsz-e állni az Avalon Big Box-nak?

A cikk megjelenése: 2022-09-12
Ellen tudsz-e állni az Avalon Big Box-nak?

10 éve már, hogy megjelent a The Resistance: Avalon, ami azóta sokak kedvenc titkos szerepes játéka lett. Bármennyire is sikeres volt a játék, nem voltunk elkényeztetve új karakterekkel, játékmódokkal. Egészen mostanáig!

...tovább a részletekhez

The Crew újra a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-09
The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz

Januárban kifogyott, azóta vártuk, hogy ismét küldetésre indulhassunk a 9. bolygóhoz! Végre érkezett némi utánpótlás! És igen, a The Crew augusztusban megkapta az egyik legrangosabb magyar kitüntetést, amit társasjáték kaphat, a Mensa társasjátékdíjat, logikai játékok kategóriában! Innen is gratulálunk neki, abszolút megérdemelte!

Sci-fi, Kooperatív, Kártyajáték, Díjnyertes, Űr

Aranyásók: A sötét barlang a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-05
Aranyásók: A sötét barlang a boltban

Itt az ideje felhúzni a nyúlcipőt! Miután a törpe klánod rátalált az áhított aranyra, hirtelen földrengés rázta meg a földet, és a bánya omlásnak indult. Ideje menekülőre fogni! De a sötét barlang megannyi veszélyt rejt: pókhálókat, szörnyeket és természetesen szabotőröket, akiknek más dolga sincs, mint hogy megkeserítsék az életedet. Vajon kinek a csapata tud majd a legtöbb arannyal kijutni a barlangból?

Fantasy, Kártyajáték, Blöffölés, Felfedezés, Party

Oak, a hatalmas Tölgy

A hír megjelenése: 2022-09-05
Oak, a hatalmas Tölgy

Egy óriási, de eldugott erdő közepén áll egy hatalmas Tölgy - ez a fenséges fa már akkor csemetekorban volt, amikor a világ még fiatal volt. Azt is mondják, hogy az istenek ebből a fából alkották meg az első embereket és állatokat.

Mitológia, Munkás lehelyezés, Egyedül is játszható, Szett gyűjtés

Root és vízinépek a boltban

A hír megjelenése: 2022-09-02
Root

Végre magyarul is megérkezett az aszimmetrikus játékok egyik királya, a Root alapjáték és A vízinépek kiegészítője! Döntsd el az erdő sorsát, miközben az erdei frakciók mindegyike önös célokért küzd! Macska Márkinő, Sasfészek-dinasztia, Erdei Szövetség, Csavargó, Gyíkok Kultusza, Vízinépek Társasága, Második Csavargó... egydül rád várnak, hogy győzelemre segítsd őket!

Fantasy, Verseny, Állatos, Többségi birtoklás, Eltérő játékos képességek

A kaland folytatódik!

A hír megjelenése: 2022-08-31
HeroQuest: Kellar's Keep

Merészkedj még mélyebbre a HeroQuest fantasy dungeon crawler társasjáték gazdag világában ezzel az izgalmas kiegészítővel. A játékosok együtt kelnek útra egy ősi rejtvény megoldása kapcsán, és hogy diadalmasan megmentsék a királyt, aki Kellar várának tiltott zugaiban rekedt. Merüljetek el ebben a fantáziában a 17 részletes minifigura, a színes lapkákkal és 10 izgalmas küldetés segítségével, amelyek az alapjátékban nem szerepeltek. A játék korlátlan újrajátszhatóságot kínál, és a játékosok saját küldetéseket is összeállíthatnak, saját történeteket is kitalálhatnak, és élhetnek át közösen. Szedd össze a barátaidat egy izgalmas játékestére a jó és a gonosz epikus csatájában.

Kiegészítő, Fantasy, Harci, Kampány alapú, Csapatjáték

Dodo a boltban

A hír megjelenése: 2022-08-30
Dodo

Üdvözlünk Mangalopanézia szigetországában! A dodó büszkén trónol a legmagasabb hegycsúcson, és rakta le tojását… De vigyázat! Egy pillanattal elég, hogy a tojás kiguruljon a fészekből, és nagy sebességgel guruljon lefelé a hegyről... Vajon Te és a csapatod ügyesek lesztek, és meg tudjátok menteni? Együtt kell dolgoznotok, hogy megépítsék a hidakat, és biztonságban eljuttassák a guruló, igencsak labilis tojást a hegy lábánál lévő mentőcsónakhoz. A gyorsaság és a csapatmunka elengedhetetlen ebben a 6 éves kortól ajánlott, fergeteges, szórakoztató társasjátékban. Mentsd meg a tojást, és nyerd meg a játékot!

Kooperatív, Állatos, Családi, Gyorsasági

Spirit Island és kiegészítői a boltban

A hír megjelenése: 2022-08-29
Spirit Island játékok

Kicsit hányattatott szegény szellemek sorsa. Utoljára tavaly érkezett szállítmány az angol alapjátékból, de a kiegészítőkből sem voltunk elárasztva. Most mindegyikből érkezett pár példány!

Fantasy, Kooperatív, Eltérő játékos képességek, Moduláris tábla

Fagyott rémületű hőskaland a boltban

A hír megjelenése: 2022-08-25
HeroQuest: The Frozen Horror

A fagyott rémület előtört jeges sírjából, ahol az elmúlt évszázadokban pihent, visszanyerte erejét, és várja Zargon hívását. Ez pedig nem is váratott soká, így a dühöngő szörnyeteg visszatért a jéghegy mélyén lévő ősi székhelyére. Miközben te itt olvasgatsz, csatlósait folyamatosan gyűjti maga köré, terveit mozgásba hozza, hogy halálos jégtakaróba burkolja az Északi földeket és a Birodalmat. Figyelj, Barbár, olyan bátorsággal és ügyességgel kell felvértezned magam, amiről nem is tudtad, hogy szükséged lesz a fagyos gonoszság elleni harcban.

Kiegészítő, Fantasy, Harci, Kampány alapú, Csapatjáték