Hírek/cikkek

Trial by Trolley: Vacation a boltban

A hír megjelenése: 2023-07-31
Trial by Trolley: Vacation

Nyaralgatunk, nyaralgatunk? A Trial (vagy Travel) by Trolley: Vacation kiegészítő 200 új sín és módosító kártyát tartalmaz, melyeket a világ nyaralóhelyei és az utazás során tapasztalt apró frusztrációk ihlettek.

Robo Rally (2023-as kiadás) a boltban

A hír megjelenése: 2023-07-28
Robo Rally (2023-as kiadás)

Kedves kis robotok… izzítsátok meg azokat a mikroprocesszorokat! A Robo Rally egy robotkáosszal teli versenyjáték! Programozd be a robotodat, hogy elérd a következő ellenőrzőpontot, szerelkezz fel hatásosnál hatásosabb fejlesztésekkel, és alakítsd át ezt az unalmas, régi raktárépületet egy mesésen gyors és őrült mókagyárrá!

Blood on the Clocktower a boltban

A hír megjelenése: 2023-07-28
Blood on the Clocktower

A Blood on the Clocktower a blöffölés játéka, amelyben 5-20 játékos merülhet el a Jó és a Gonosz szembenálló csapatainak tagjaiként, mindenki egyedi karakterként, mindezt egy Mesélő játékos felügyelete mellett, aki irányítja a fontos pillanatokat, és olykor hol az egyik, hol a másik csapat oldalára billentheti az esélyeket. A játék célja, hogy sikeresen kikövetkeztessétek és végezzetek a Démonnal, mielőtt még túl késő lenne…

Exploding Kittens: Good vs Evil a boltban

A hír megjelenése: 2023-07-27
Exploding Kittens: Good vs Evil

Új szabályok. Új cicák. Új káosz. Az Exploding Kittens ezen inkarnációja új kártyákat és játékmenetet tartalmaz, amely a Netflix 2023 vége felé bemutatásra kerülő Exploding Kittens animációs sorozatán alapul. Ez még mindig az orosz rulett cicabundába csomagolt, ismert és szeretett változata, új Armageddon-kártyákkal, amelyek a Jó és a Gonosz epikus csatáját keltik életre.

Western Legends Big Box a boltban

A hír megjelenése: 2023-07-26
Western Legends Big Box

A Western Legends Big Box több, mint egy tárolódoboz, mivel a doboz magában foglal egy komplett fa rendszerezőt is, melyben a Western Legends sorozat minden eleme (a játékszőnyeg kivételével) kényelmesen elfér.

Distilled a boltban

A hír megjelenése: 2023-07-25
Distilled

A Distilled egy rendkívül tematikus stratégiai játék, amely a szeszesital-készítés világába kalauzol, erőforrás-gazdálkodással és némi rizikózással keverve. A játékban megörököltél egy szeszfőzdét, és abban a reményben veted bele magad a munkába, hogy egy nap elnyered a lepárlómester címet, azáltal, hogy árukat vásárolsz, fejleszted a főzdédet, és elkészíted a világ leghíresebb szeszes italait.

Anno 1800 a boltban

A hír megjelenése: 2023-07-14
Anno 1800

Az Anno 1800 egy epikus városépítő stratégiai társasjáték, amely a Ubisoft népszerű, azonos című számítógépes játékán alapszik. A játékosok igyekeznek megszilárdítani ipari hatalmukat, miközben egy sziget társadalmát fejlesztik az ipari korszak hajnalán. Tengeri flottájukba való befektetés lehetővé teszi a kereskedelmet és az új területekre történő terjeszkedést, mind a régi, mind pedig az új világban, de a játékosoknak mindenekelőtt a saját szigeteik lakóinak egészségét és boldogságának fenntartására kell szem előtt tartaniuk.

Evolution: New World a boltban

A hír megjelenése: 2023-07-14
Evolution: New World

Igazán megdöbbentő a bolygónkon élő élőlények sokfélesége. Az evolúció elmélete szerint a véletlenszerű mutációk folyamatosan előfordulnak az élővilágban, és új tulajdonságokkal ruházzák fel az állatokat és a növényeket. Ezeket a tulajdonságokat aztán a természetes szelekció folyamatosan próbára teszi. Az előnyös tulajdonságokkal rendelkező állatok sikeresebben szaporodnak, kiterjesztik élőhelyük területét, és hatékonyan védekeznek a ragadozók és a kedvezőtlen körülmények ellen. Az ilyen fajok uralják az ökoszisztémát, míg a rosszul alkalmazkodott állatok… kihalnak.

Marvel United: X-Men a boltban

A hír megjelenése: 2023-07-13
Marvel United: X-Men

A mutánsok elfogadásáért folytatott harcban a Mutánsok Testvérisége felsőbbrendűnek tartja magát az átlagembereknél, és gonosz terveket sző, hogy az emberiséget az akaratukhoz igazítsák. Az X-Men azonban kitart amellett az elv mellett, hogy a mutánsoknak és az embereknek egyenrangúként kell élniük, és felnőniük minden kihíváshoz. Kétségbeesett küzdelemükben bejárják a világot, megvédik az ártatlanokat, elhárítják a szörnyű fenyegetéseket, hogy végül magukkal a főgonoszokkal is leszámoljanak egyszer s mindenkorra.

The Witcher: Old World a boltban

A hír megjelenése: 2023-07-10
The Witcher: Old World

Fedezd fel a névtelen kontinenst, fejleszd a képességeidet, és a többi vajákok ellen, és szerezz értékes trófeákat! Az Old World évekkel Ríviai Geralt története előtt játszódik: egy olyan korszakot fedezhetsz fel, amikor a szörnyek még nagyobb számban kóboroltak a kontinensen, és így állandó veszélyt jelentettek, aminek kordában tartásához képzett szörnyölők, az úgynevezett vaják képességeire volt szükség. Öt egymással versengő iskola brutális rezsimként képezte ki az arra kiszemelteket, akik miután teljesen készen álltak, az immár elismert vajákok elindultak, hogy felfedezzék a földet, baj és kalandot keresve, tudásukat pénzre váltva segítve másokon.

Casting Shadows a boltban

A hír megjelenése: 2023-07-06
Casting Shadows

Fedezz fel egy sötét, varázslatos világot, és küzdj meg ellenfeleiddel ebben a 2-4 játékosnak szóló, fordulóalapú, versengő játékban. A játék során nyersanyagokat gyűjtesz, új varázslatokat tanulsz, megidézel egy társat, és - ha szerencsés vagy - feloldod az Árnyékformádat, hogy a végső Árnyékvarázslóvá válj! Eme természetfeletti leszámolás után az utolsó talpon maradó játékos nyeri a játékot!

City of the Great Machine: The Escalation a boltban

A hír megjelenése: 2023-07-05
Horizons of Spirit Island

Az Ellenállás és a Nagy Gépezet közötti küzdelem egy teljesen új szintre lép! Új, egyedi képességekkel rendelkező hősök csatlakoznak a Forradalomhoz, míg a Nagy Gépezet különféle implantátumokkal erősíti fel Szolgáit, akik közül még egy új, kiképzett Szolgáját is a harctérre küzdi. A kormányzati megfigyelő Zeppelin mostantól a város felett cirkál, új lehetőségeket nyitva a konfliktus mindkét oldala előtt.

Gyűrűháború - A kártyajáték a boltban

A hír megjelenése: 2023-07-05

SWAN kártyavédők feltöltve

A hír megjelenése: 2023-07-04

My Lil' Everdell a boltban

A hír megjelenése: 2023-07-03
My Lil' Everdell

Dobd le az iskolatáskát, és irány az erdő! A My Lil' Everdell egy önállóan játszható, könnyed és vidám „tablóépítő” családi társasjáték. A játékosok nyári kalandokat élnek át és új barátokat szereznek – a nagy sikerű Everdell világában. Tablóépítés: a korlátozott számban megszerezhető kártyákból kell, azok egymásra hatásait figyelembe véve, a legértékesebb kombinációkat létrehozni.

Hírek/cikkek folytatása